Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alkibiádész

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha újra kezdenénk, sem lenne jobb, mert már nem leszünk mások, mint voltunk.A kép innenRégóta olvasom a blogot. Azt hiszem én nem a kárörvendő fajtába tartozom, akinek az „egy-fiú-egy-lány-valaki-kibaszik-valakivel DE viccesen” történetek jönnek be. Nem tudom. Talán…..
Alkibiádész 2009.10.06 18:59:57
@Drága IV gernika:
sztem én semmi ilyesmit nem állítottam. Hibáztam amikor a poszt elején a társaság egészére vetítettem ki a véleményem, mert közel sem mindenki bunkó,és a beszólások nagy részén is lehet röhögni.(Ahogy eddig is és ezután is.)

Ahogy én látom (és cseppet sem kell vele egyetérteni) ez a blog arról szól, hogy mindenki megoszthassa a többiekkel az olykor vicces, olykor szomorú tapasztalatait, az olvasóközönség szíves tetszése és tanulása érdekében.

Ez így hasznos és emberi. Ehelyett sokan belefulladnak a saját cinizmusukba, meg fóbiáikba. Mert ha a kiscsaj ír a pasijairól, akkor büdös kurva. Ha egy kevéssé művelt ember, akkor ostoba írástudatlan, ha speciel én, akkor meg buzi vagyok. ÉPítő véleményt nehéz alkotni, mert ahhoz gondolkodni kell, azzal nem lehet feszültséget levezetni, az nem egy perc.

Elég könnyű és kényelmes viszont sztereotípiákat gyártani, meg mindenbe belekötni. Pont belefér a cigiszünetbe. Csakhogy ott kellene kezdeni a nagy okosságot, hogy nem köpködéssel töltjük meg az üres lapot, meg odavetett tőmondatokkal, hanem értelmes és építő véleménnyel.

A "vacsora recept" az egy roppant hasznos dolog, de azt is látni kell, hogy aki posztot ír, az a "szőnyeg szélére állva" számot és igényt tart az itteni közösség véleményére. Sok esetben a közösség egy része képtelen a bazdmegdehülyekispicsahomotudattalanseggfejbarom szabad használatán túlmutató véleményt formálni.

És ez szomorú.

A stílus nem baj, hiszen az maga az ember. Én önző vagyok és az írás pillanatában nyálas is voltam. Az írásom is ilyen.

Én elértem a célomat. Leírtam ami bennem volt, azóta beszéltem a lánnyal,találkozunk és átbeszélünk mindent. Megmutattátok a görbe tükröt is:
"Ez mostanában divat, hogy aki elbaszott egy kapcsolatot, és kilép belőle, akkor kurva büszke magára, hogy milyen bátor, és egyből nekiáll ítélkezni mások kapcsolatai felett, hogy azok bizony már rég nem szeretik egymást, csak gyáva férgek, és nem mernek váltani.
Ez egy szánalmas önigazolás."by Gazz
Ez is igaz.

Én továbblépek és konkrétan lesz@rom az olyan véleményeket, amelyek mögött egy összetett emberi gondolatot sem tudok felfedezni, mint ahogy az ilyenek, meg rám fogják azt mondani, hogy mégiscsakegyhülyefasz.Ez így jó is.

Sem örömet, sem elégedettséget nem okoz az ilyesmi. Az az önzőség, hogy azonnal megszólítva érzed magad,pedig nem volt a felvezetésben semmi személyes.

Összességében nekem használt,hogy megírtam. Néha van ez így.

Na, el is húztam a büdösnagy igazságérzetemmel. Tényleg nem akartam a közösséget megbántani.