Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaetzchen

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában kétféle kritika szokott érni egy posztot: vagy az, hogy túlságosan érzelmi alapon közelíti meg az elköltözés témakörét, vagy az, hogy túlságosan is a tényekre, adatokra koncentrál. Nos, Vombat írásában szerintem mindenki megtalálja a kedvére valót, hiszen…..
kaetzchen 2012.07.24 18:11:34
@veracity: És a legszegényebb országban milyen életminőség vár a számtalan megszülető gyermekre? Mekkora a várható élettartam? És szerinted azért születik 10-15 gyerek családonként, mert az értékrendjükben mindenek felett áll a család és az utódok tisztességes felnevelése a jövő számára??? Szép lenne, ha ez volna az igazság... És igenis meghatározza az anyagi helyzet a család hangulatát, ezáltal nem mindegy, hogy a gyerek milyen lelki hatásokkal nő fel. Én is szerény körülmények közt nőttem fel, és nem mondhatom, hogy nem okozott lelki sérülést az állandó szűkölködés. Érzékenyebb gyerek lévén mélyen érintettek az anyagi gondok, és még 30 év után is fájnak az akkori emlékek... A gyerekeimnek nem szeretnék ilyen élményeket, nyilván ezért is vagyunk külföldön...
Piroska és Farkas Babák rongyból 2010.04.11 08:00:00
Imádtam babázni. Most is szeretek. Élvezem, hogy ismét nézegethetem a játékbabákat a gyereknek. Meg persze én is odavagyok értük, és ha beszerzek egyet, ráfoghatom Nünüre. Mert neki már kell, ugyanis minden babára, legyen az igazi, vagy játék, mondja, hogy "baba".…..