Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aqr

36 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemzeti Radikál Árnyoldal 2010.05.28 16:13:00
Magáért beszél ez a pillanatkép. Az első látásra bűnbánónak ható pózolás senkit ne tévesszen meg! Ők nem bánnak meg semmit. Céltudatosan döntötték hanyatlásba hazánkat. Az sem kétséges, hogy tudomásuk volt a közpénzek elszivattyúzásáról. Talán még több közük is…..
Aqr 2010.05.29 01:11:10
Nem követem itt a híreket egy ideje, de csak hogy néhány dolog tiszta legyen:
Izrael kapkod, az ország olyan, mint egy süllyedő hajó, körbe lett lőve, Irán urándúsítását Törökországban végzik majd, ezzel ki lett alóluk húzva a szőnyeg, hisz mindenképp háborúra van szükségük, hogy beáldozzák és felszámolják Izraelt a zsidrákok. Orbán a végső végrehajtó, a kettős állampolgárság azért volt első teendője a kormánynak, mert mint az MTI és a Mazsihisz is megírta, ez több százezer Izraelit érint és még ki tudja hány millió olyat, akinek majd elintézik a papírjait, hiszen már így is a magyar állami nyomda nyomtatja az izraeli papírokat 2008 óta. A magyar állampolgársággal egyúttal EU-s állampolgárságit is kapni akarnak, legalábbis amíg fenáll az EU. Hamarosan elkezdik sorban döntögetni az országokat egyszerű manipulációval. Ebben a pillanatban úgy tűnik, hogy Oroszország a világ csősze, elég keményen átszövi az atlanti-ellenes szövetség a világot orosz-kínai vezetéssel. A koreai balhé is bibsi tűzszításnak tűnik. Na ezek vannak. Magyar belpolitikát felejtsétek el, mert ilyen nem létezik. :) A legrosszabb az egészben, hogy a nemzetinek mondott oldal meg tapsol az egészhez, de gyorsan jön a kiábrándulás. Talán lazítanak a nadrágszíjon, hogy a lakosságcsere simán menjen és ne hőbörögjön senki, de a betelepítés ezekben a pillanatokban is zajlik. Újból színt váltanak a zsidók, mostantól nemzeti magyarok lesznek. :)
"A Fidesz a Nemzeti Összetartozás Napjává nyilvánítaná a trianoni békediktátum aláírásának napját, június 4-ét."Ez a tervezett emléknap talán több lenne mint egy gesztus, az erőszakkal széttagolt magyarság lelki összekovácsolásában. Mert hiába mondogatjuk, hogy a…..
Érdekes dologra hívta fel a figyelmünket a „gonosz” Kuruc.info. Őszintén mondom: ha nem írnak róla, észre sem veszem, mivel soha nem olvasom az Indexet. Héberül írja a „magyar” hírportál a rovatok címeit! Mégiscsak Magyarországon vagyunk ugyebár, ahol…..
Nem szeretném, ha blogunk beskatulyázódna politikai-blognak. Bizony mi „nácifasisztakirekesztő” radikálisok is járunk-kelünk a világban és látunk ezt-azt. Bánatot, örömöt, szépséget, rondaságot, hihetetlent, hétköznapit, ámulatba ejtőt és unalmasat. Itt a tavasz,…..
Athénban tegnap 3 ember életét követelték a zavargások. Görögország forrong, az emberek már hivatalokat gyújtogatnak. Vajon mikor éri el az eurózóna többi tagállamát az összeomlás? Nem tudhatjuk...de valószínűleg hamarosan...  A droidok tehetetlenül toporognak a…..
           Ülésezik a nemzetbiztonsági bizottság: nem akarják a Jobbikra bízni (Fotó: Györffy Anna) "Gondoljon bárki bármit a Jobbikról, mind a NATO, mind az EU vezetői előtt nehezen magyaráznánk meg, ha ez a párt…..
Aqr 2010.05.06 16:25:47
Ha már külföld: www.youtube.com/watch?v=SGD2q2vewzQ&feature=related Németül értőknek. Azért csak ébredeznek lassan Európa nemzetei.
Aqr 2010.05.06 16:57:14
Bosszút állnak az IMF-el kollaboráló helyi intézményeken a görögök: jovonk.info/2010/05/06/bosszut-allnak-az-imf-el-kollaboralo-helyi-intezmenyeken-gorogok

Miley Cyrus is rátévedt arra az útra, amin Rihanna, Lady Gaga, Beyonce és a többi popkurva van, az összes új klipjük tele van egy rakat több ezer éves szimbólummal és gusztustalan sátánista szellemiséggel. Most nézzétek meg a legújabb klipjét és hogy miről szól: publicvigil.blogspot.com/
"Egy világméretű adósságválság felé haladunk, aminek nem is lehet más a vége, mint kijózanodás, és óriási zuhanás – véli Nouriel Roubini.A bankválság alatt tett „jóslatairól” ismertté vált közgazdász hangsúlyozza, hogy a világon eg y egész sor…..
  Egy példa arra, hogy miért veti meg a többségi társadalom a ripacskodó, gusztustalan buzikat és a provokáló, vérlázítóan kereszténygyűlölő zsidókat. Míg egyesek „rasszizmust”, „homofóbiát” és „antiszemitizmust” kiáltanak, addig a…..
Nemzeti Radikál A Jobbik majális 2010.05.03 08:47:00
A Hajógyári-sziget volt a helyszíne a Jobbik kétnapos majálisának. Szombaton látogattunk ki a rendezvényre, ami valódi családias hangulatúra sikeredett. Nagyon sokan feliratos pólókba bújtak, ezzel is jelezve érzésüket, hovatartozásukat. Aki pedig újabb…..
Túl vagyunk a 2010-es választásokon is. Nagy meglepetések nem történtek. Mondhatnánk, papírforma eredmény született, még ha vicces is ez a kijelentés egy kicsit. Vicces, mert Európában eddig példa nélküli, hogy egy párt megszerezze a parlamentben a 2/3-ot koalíciós partner…..
   Elgondolkodtató kép a Barikádról.                 Sajnos megszokhattuk már az elmúlt években, hogy a magyar politikában nagyobb hangsúlyt kap egymás felkoncolása, mint az ország irányítása, jobbátétele. A radikálisoknak…..
Az új országgyűlésben betölthető tisztségek lehetséges elosztását találgatják sokan. Ezzel kapcsolatban jelent meg az fn.hu-n egy írás, amiben újabb, a magyar politikai életből kirekeszteni próbáló nyilatkozatot olvastam a Jobbikról."Lapunk a parlamenti politizálást…..
A világhálón, közelebbről a PressTV portálján jelent meg az a megdöbbentő CIA tanulmány, amely Izrael fennmaradását kétségbe vonja a következő 20 esztendőben.A tanulmány feltételezése szerint az összes palesztin menekült visszatelepül a jelenleg elfoglalt területekre,…..
Nemzeti Radikál Amiket látni kell 2010.04.22 18:16:00
Sokszor, sok helyen esik szó a háborús bűnökről. A legutolsó „nagy” háborúnak idestova 65 éve vége. A világ megbélyegezte a veszteseket a kollektív bűnösség fogalmával. A győztes felek történészei azóta is ontják magukból a náci háborús bűnökről a…..
Aqr 2010.04.22 22:41:59
Hát jah. A háborút emberek vívják mindkét oldalon, és azok tudnak mocskok lenni. Tényleg nagyon jó sorozat mindkettő, de mondjuk az nekem nagyon nem tetszett, hogy a Band of Brothersben egy egész részt beáldoztak a zsidók sajnálására, és konkrétan áttekertem, amikor a klisékkel telerakott koncentrációs tábort mutatták.

Míg az Elit alakulat inkább a stratégiára és az eseményekre koncentrált, addig a Hős alakulat inkább a lelkiekre. De szerintem túl sokat mutatnak a semmibe révedő, reszkető katonákat, jobban át tudnák adni, ha "átéltetnék" velünk az egészet. Az Elit alakulat ezt baromi jól megoldotta.

Ha már háborús bűnöknél járunk. Nem lehet összehasonlítani a szövetséges és a tengely hatalmak hadseregét. A vörös ázsiai horda végigerőszakolta és pusztította fél Európát, soha nem látott abortuszhullám indult meg a háború után. Lengyelország és Franciaország területén nem volt ilyen a németek által. Másik pedig, az angol-szászok rengeteg civil célpontot bombáztak csak a semmiért, Drezda, Hamburg, konkrétan százezrek égtek el 1-2 nap alatt, és az bizonyítható ellenben a holokauszttal, plusz ledobtak két atomot, csak úgy az íze kedvéért, mert egy nem volt elég. Sőt tovább megyek, maga a háború is nekik köszönhető, sőt még tovább megyek: maga a bolsevizmus is zsidó ideológia (aminek az áldozati száma hivatalosan is 100 millió körül mozog). Akkor miről beszélünk?
Vannak dolgok, amitől egyenesen hánynom kell. Amit most találtam, ebbe a kategóriába tartozik. Nem szeretnék különösebb kommentárt fűzni a látottakhoz, amire gondolok, az nem szalonképes. Egy facebook oldal ismertetőjéből: A 2010. április 11.-i választáson a Jobbik 855 ezer…..
Nemzeti Radikál Ahogy én látom 2010.04.19 15:34:39
Miért kötelessége minden józan embernek elhidegülni a politikától? Az elmúlt 20 év pártokráciája megmutatta, hogy demokráciáról nem beszélhetünk, bűnöző, köztörvényes „elitről” viszont annál inkább. A színfalak mögött egymással lepacsizó, ki tudja, milyen…..
A koncmester blogon találtam rá erre a remek rövidfilmre. Köszönet érte! Kihagyhatatlan. Valóban ez Magyarország! Főleg a múlt vasárnapi események tükrében.  ..
Nem tudom leplezni: nagyon izgulok a ma esti eredmények miatt. A mai nap nagy napja lehet a magyar nemzetnek. Eldől a sorsunk. Valaki örülni fog az eredmények hallatán, valaki sírni. Hogy melyik reakció lesz jogos, azt majd meglátjuk. Én bízok az emberek ítélőképességében és bízom…..
Választás, vagy szavazás? Honfitársam! Ténylegesen eljött az idő, mikor döntened kell a saját és családod létéről, életéről! Eljött az ideje, hogy kénytelen vagy szembenézni a „mi volt eddig, s hogy lesz tovább” TÉGED IS alapvetően érintő életkérdéssel!…..
Nemzeti Radikál Nem csak a Fidesz! 2010.04.07 15:48:00
A parlamenti választások célegyenesében vagyunk. Sima ügynek látszik az egész, biztos Fidesz győzelmet prognosztizálnak a legtöbben. Magának a pártnak már rég nem a győzelem volt a tét, sokkal inkább a kétharmados többség megszerzése. Az igyekezetüket alá is támasztották…..
Nemzeti Radikál Baloldali paranoia 2010.03.31 08:00:00
A megsemmisült MSZP, miután kicsúszott a lába alól a talaj, kezd veszélyessé válni!  Megdöbbentő volt az a híradás, miszerint a Bajnai kormány képes volt az utcára zavarni az idén végző rendőr tiszthelyetteseket, két hőnappal a képzésük tényleges lejárta…..
Aqr 2010.03.31 12:22:45