Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gesztorka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy nagyon durva sztori, nem is értem, miért vártam vele eddig. Fontos, hogy az elbeszélő lány.  A kép innena kapcsolat (ha lehet kapcsolatnak nevezni egy függőséget), 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. volt benne minden (többek között 2 év egymástól távol is), de…..
Hátha érdekel titeket, kedves olvasók, a Mentateraszosoktól kaptuk, menjetek, érezzétek jól magatokat, lesz egy csomó italakció, meg színes karszalag az ismerkedést megkönnyítendő (bárcsak a mi időnkben is létezett volna ilyen egyértelmű útbaigazítás, akkor ez a blog sem…..
gesztorka 2010.04.14 13:42:47
@a katona fehérben: Tutuka, tevagy??? :D
Milyen sokáig, akár évekig lehet hinni valakinek, akiről utólag nem is lehet tudni: vérgeci volt vagy csak szerencsétlen? Még 30 évesen is. De aki csal, az csal, itt nincs vita.     Pár hete találtam rá a blogra, és gondoltam megosztom veletek a történetem. Friss még…..
gesztorka 2010.03.01 14:46:32
Tudom nem helyes amit tettünk és sokan elitélnek ezért, hiszen mindketten házasok vagyunk, de sajnos én úgy érzem, hogy az érzelmeket nem lehet befolyásolni és a szerelem mindent legyőz.A kép innenSziasztok! A sztorim nem egyszerű: vagyok én, mint egy férjes nő, és van Ő…..
gesztorka 2010.01.12 13:50:31
 Az első mindig szar. Mert jó.Kedves Szakítósok!Ha a blogot olvasom mindíg találok olyat amibe bele illik az én történetem, de még nem mertem írni...Most meg teszem.Az én történetem egy táborral kezdődött.Iskolai szervezésű tábor volt, én voltam a legfiatalabb (16).…..
gesztorka 2010.01.07 18:31:36
@Pilgram: én is ezt mondom. nagyon idegesítő.
gesztorka 2010.01.07 18:33:39
@Lófasz Hadnagy: 5!!! :D
 Egy nem vonzó punk vallomása.Üdv szakítósok!Előre szólok, ez nem éppen egy szokásos szakításos történet. Sőt, szakításosnak sem tudnám nevezni, párkapcsolat híján. Na mindegy, tanulságokat le lehet vonni.22 éves punk srác vagyok. Húgommal élek egy kétszobás családi…..
gesztorka 2010.01.07 18:25:24
@Barry Kent: igen ez az "érdekes" kategória. :D
értékellek mint embert Székek 2009.11.27 14:00:00
 Szegény lány mit fog ma kapni ezért, úristen.Három szék közül egy negyedikre,onnan meg a padlóra. Így írhatnám le az én szakítós történetemet. Egy kisvárosban lakok,és a napokban volt itt fesztivál. Örültem neki,mert reméltem, hogy így jobban megismerem álmaim…..
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
A szakítósblog az indanet segítségével újabb webkettes őrülettel kedveskedik olvasóinak, hogy az elég sokféle és széttartó, ám ismerkedésre és szakításra mindig vevő szakítósközösséget össztartsa.A figyelmesebbek a jobb hasábban láthatják, hogy megjelent a Közösség…..
Ha újra kezdenénk, sem lenne jobb, mert már nem leszünk mások, mint voltunk.A kép innenRégóta olvasom a blogot. Azt hiszem én nem a kárörvendő fajtába tartozom, akinek az „egy-fiú-egy-lány-valaki-kibaszik-valakivel DE viccesen” történetek jönnek be. Nem tudom. Talán…..