Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Alida_

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harag a legrosszabb tanácsadó! Olyan dolgokat tehetsz, amit később nagyon Megbánsz. A leleplező „igazságokat” tartalmazó, kíméletlen szócsatának semmi értelme. Óva intlek drága barátom, hogy ebbe a csapdába belesétálj. Értem én, hogy teljesen összezavarodtál a…..
Összetörte a szíved Ő, akitől a legkevésbé sem vártad, Ő, akire azt hitted a szövetségesed és soha sem az ellenséged és talán örökre együtt maradtok. Sajnos ennek a lehetősége fenn áll, ha valakit nagyon szeretünk, hiszen akit legjobban a szívünkbe zárunk, az tudja a…..
Drága Barátom bekövetkezett az, amire eddig talán nem is gondoltál. Vége van! A Kedvesed, kiadta az utadat. Mikor és hogyan omlott össze minden? Egy romhalmaz az eddigi életed? Értelmetlenné vált a világon minden, ami eddig szép és jó volt! Szerintem a szakítások között az a…..
Ha most szakadt vége egy nagyon fontos Kapcsolatodnak egy olyan emberrel, akit talán mindennél jobban szerettél, akkor valódi mélypontot élsz át életedben, összetört a szíved. Talán azt kérdezed "hogyan szerezzem vissza Őt?" De még bizonytalan vagy magadban. Nem tudod, egyáltalán…..
Azért akarod visszaszerezni az exed, mert borzalmasan fáj a szakítás, fáj nélküle és ezt az érzést meg akarod szüntetni? Bármit megtennél, csak ne érezd ezt a szédületes magányt és azonnal vissza akarnád kapni őt? Ahhoz, hogy meg tudd szüntetni a fájdalmat, először a…..
Az egyik legfájdalmasabb dolog a szerelemben, hogyha rájössz, a párod, akit szeretsz, megcsalt téged. A megcsalás teljesen tönkretehet egy párkapcsolatot és szakításhoz vezethet. Az egyetlen dolog, amiben reménykedhetsz, az az, hogy kedvesed majd meg tud bocsájtani neked. Ez el fog…..
Most lettél túl egy szakításon, de nagyon nem tetszik az eredmény… Hát sajnos az az igazság, hogy a szakítással együtt, még ha a párod meg is csalt, az iránta érzett szeretetedet nem tudod csak úgy lelőni. Ha hosszas vívódás után arra jutottál, csak nem lesz ez így jó…..
Ha azt kérdezed, „hogyan gyógyíthatnám be összetört szívem?”, akkor valószínűleg most ért véget a kapcsolatod valakivel, akit nagyon szerettél.Érdekes módon, sokan úgy gondolják, hogy annak az embernek tört össze a szíve, akivel szakítottak. Holott sok nő és férfi…..
Szakított veled a kedvesed, de te nem tudsz beletörődni? Vagy te szakítottál vele, de már megbántad? Tudnod kell PONTOSAN mit kell tenned és mi az, amit TILOS elkövetned! Ha ezeket nem tudod, elronthatsz mindent VÉGLEG! Itt díjmentes segítséget, tanácsokat és tippeket kapsz a…..
Reménytelenség, hiábavalóság, düh, hitetlenség, gyengeség, elhagyottság, stb. Néhány elcsépelt, üres szó az összetört  szív érzésének leírására. Amikor az egyik legnagyobb tőkédet, a feltétel nélküli szeretetedet adod valakinek, olyan érzés mintha megosztanád a…..
"Ha egy mély sérelem éri a lelkünket, addig nem fogunk meggyógyulni, amíg képesek nem leszünk megbocsájtani."Ahogy keresztül haladsz a különböző gyógyulási szakaszokon egy párkapcsolat vége után; sok ember elbukik azon a ponton, amikor eljut oda, hogy meg kell tanulnia…..
Éppen egy szakításon vagy túl? Az volt az első gondolatod, hogy hogyan kaphatnád őt vissza? Ha ez az, amit igazán szeretnél, akkor ez a cikk neked szól. Gyakran sok ember azt teszi szakítás után, hogy egy új kapcsolatba kezd. Ha a te választásod ehelyett az, hogy vissza szeretnéd…..
Azt mondod, "hiányzik az ex pasim" és csodálkozol, hogy milyen kellemetlen érzéseid támadnak? Elveszteni a barátodat fájdalmas , különösen ha igazán szereted őt. És sajnos ez a gondolat gyakran fog kínozni mostanság. Döntened kell, hogy mikor mondod azt, hogy STOP, és befejezed, a…..
Ha most ezt olvasod, akkor feltételezem, hogy küszöbön áll a szakítás a kapcsolatodban, vagy már meg is történt... Azért ne keseredj el teljesen. A jó hír az, hogy ebbe nem muszáj beletörődnöd. Van mód rá, hogy visszaszerezd Őt, ha valóban szereted és mindent megtennél…..