Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nick111111

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Tibor, Bátorkodom figyelmedbe ajánlani egy számomra elviselhetetlenül modoros dolgot, ez pedig a modoros generációs duma. Persze már így 30 évesen is mindenki kibaszott öreg, meg sokkal értékesebb ember, mint aki 10 évvel később született, de ami most jön, még a szokásos…..
nick111111 2010.03.15 15:05:29
@dex.ion:

Kedves Modoros Tibi,

te valószinuleg egy 20-25 év körüli igazábol olyan semmilyen fiucska lehetsz. aki talán a golyóstollat sem ismeri, mert a ti korosztályotok már a szótárt sem ismerti. Tnaár vagyok és ezt biztosan állithatom. nem ismeritek az ABC-t sem. Funkcionális analfabéta a mostani 16-25 évesek korosztálya. nem értitek azt ami le van irva, csak olvassátok. és még mielott a lexikai tudásodat próbálnád fényezni rajtam.......mivel gyorsan irok..leget, hogy van benne gépelési hiba...(ismétlem gépelési hiba..nem helyesirási hiba...)ugyanis a billentyú nyomagtaása nem irás....azt ti már nem tudtok.... az agymunka...nem ujjgyakorlat..

és sajnálhatod, hogy nem tudod meg milyen volt abban a korban élni.....ti már nem élnétek túl..az sicher:-)
Kedves terror blog!   Pályakezdő vagyok, életem első munkahelyét próbálom megtalálni, eddig sikertelenül sajnos. Tucatszám küldöm a cv-ket, hívogatom a hirdetéseket, de alig akad néhány hely, ahonnan egyáltalán visszajeleznek, interjúra pedig csak a legritkább esetben…..
nick111111 2010.02.15 14:34:01
@SumQuiSum:

egyetérte3k az elottem szoloval. fel kell nőni...és egyébként a milyen tévémusort kedvelesz, nem értelmetlen kérdés....talán egy bölcsésznek igen.... ebbol rengeteg eltitkolt tulajdonság stb. kihámozható... tudod ezt tanitják.... te is tanulj meg interjún viselkedni..és ne elhaló hangon beszélgetni...
tanács volt.......
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
nick111111 2010.02.10 13:34:51
@órarugógerincű felpattanó: szerintem ez csak egy egyszerű kamu cikk. iskolázottsága alapján a helyesirása nem lehet ilyen "jjó" persze csak idézőjeleke, hiszen azért direkt csinált egy-két bakit. de pl. a hosszú mássalhangzók mindenütt stimmelnek, azért az igekötőket kicsit megbuherálta, na meg "én"nel kezdett mondatot. de aki "én"nel kezd mondatot, az általában nagy hibákat is vét. szóval ez kamu!
BtheBest Borkultúra 2010.01.13 11:30:00
Úgy érzem nagyon fontos beszélnünk a borokról, mert a kultúráltságnak a része, hogy az ember fogyasszon bort. Persze nagyon nem mindegy, hogy milyet és hogyan! Például kólával, vízzel meg ilyenekkel tilos fogyasztani a borokat, mert úgy csak a proliknál szokás! Meg kell kérdezni…..
nick111111 2010.01.26 13:34:32
@Steve Chronicle:
Reméltem, hogy lehet kommentálni ezt a cikket.
Csak ennyi: a kulturáltság fokmérője sokkal inkább a nyelvezet helyes és igényes használata,nem pedig a borok ismerete. A ragok helyes megválasztása, azaz az igényes, nem pongyola fogalmazás. Ezt a kincset sok-sok szépirodalmi remekmű elovasása után tudhatjuk magunkénak. Pro primo: a bort nem "gyártják", hanem készitik!!!! és még sorolhatnám, a helytelen terminusokat (sok szaktudományt kell elovasni... na ez a legborzasztóbb) Egy férfi , aki ilyen szintű kommuninkációs készséggel és ilyen silány szókinccsel rendelkezik, kulturált not nem is nagyon fog találni. Pro secundo: tolem aztán olyan someilier lehet, mint a pinty, akkor sem mutatkoznék vele még a Tescoban sem!!!!