Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szolnokitomi

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami nagyot akartam villantani, mint amilyet Rihanna szokott, de gatyában járok, meg az autók sem úgy készültek ahogy szerettem volna, így semmi érdekes nem akadt, azaz talán egy kicsi. Van egyszer az autójavítás, és van az autóépítés. Ez két különböző dolog, bár sokan…..
szolnokitomi 2017.03.16 20:49:53
Amúgy most csak kettő, de így jobb a cím, a bulvárban is így írnák. Ja, és nem is készít ki, csak nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni, pedig nem olyan bonyolult...
Aki most arra számít, hogy levezetem, mennyire megéri motorral járni, azt hadd ábrándítsam ki már az elején. Ez tévedés, legalábbis az esetben, ha a motor megvételekor nem adja el azonnal a kocsiját. Hosszas számolgatás következik, úgyhogy aki nem akarja, hogy kifolyjon a szeme a…..
2009.02.07 INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/petersen/465/feed", "width":"500", "height":"350", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu"…..
Unalmas, hogy minden motoros találkozón zs-kategóriás rockzenekarok aprítják a borntubívájdot? Végre egy friss hang, újító zene és sosem látott vágóképek: Stifter „Stiffler” Balázs megújította a tematikus tánczenét. Nézzék meg Dombóvár büszkeségét,…..
A halálkatlan alapból a világ egyik legnagyobb őrültsége. Persze vannak olyanok, akik ezt képesek fokozni, gondoljunk csak Ethel Purtle-re, a nőre, aki oroszlánnal az oldalkocsijában körözött. Az indiai brigád ezt is képes volt felülmúlni. Delhiben felépített rozoga…..
  Kihasználva a március-idusi gyönyörű svéd tavaszt, két hóesés között befogtam a kutyát a motor elé és átszánkóztunk a garázsba. Na jó, szánkózni nem kellett, csak tolni, így is gyorsan ment minden. Előbb a motor, majd a ponyva, szerszámok, alkatrészek, dobozok, az egész nem volt egy óra, és ott…..
Úgy tűnik, csak nálunk uszulnak a nők drága, csillogó és nagyköbcentis motorokra. Vannak a világnak olyan tájai, ahol a kisköbcentis, praktikus gépekkel is lehet csajozni – kudarcokkal küzdő jawások és MZ-sek, irány India! A mumbai Ogilvy & Mather ügynökség…..
szolnokitomi 2010.02.15 19:40:48
Petersen's bikes Mantis religiosa 2010.02.01 12:41:00
  Gyorsan eltelt ez hét, és ha apródonként is, de sikerült haladnom. A sok összegyűlt aprósággal jól el lehet szórakozni. Alkatrészek kutatása és rendelése a neten, a garázsban eddig egy kupacban heverő alkatrészek szétválogatása, mind-mind jó elfoglaltságot jelentett. Na meg persze voltam megint…..
Egy hónapja is talán, hogy nem írtam, így hát igyekszem pótolni az elmaradt karaktereket. Közlendőm szerencsére van bőven, próbálok is lassan írni, mert lehet, hogy sokan nem tudnak gyorsan olvasni. (A statisztika alapján van egy pár lelkes olvasó, aki vissza-visszatér, hátha…..
A széria LEGO-motor   Olvasónk szeret játszani, mi pedig bólogatunk: Legózni jó. Leveléhez lépeket csatolt – így készül a kardános café racer az ebédlőasztalon. Szervusztok,egy alkotásomat szeretném megosztani Veletek, mint Totalbike szerkesztőkkel. Karácsonyra egy…..
A lambrettások külön kaszt: valahol fölötte állnak a vespásoknak, de mélyen a rumisok alatt, távol az olyan parallel univerzumoktól, mint a Maicomobil MB200, a Tatran vagy a Heinkel Tourist. Egy biztos, nem könnyű a veterán robogósok élete – szerelés nélkül nehéz megúszni,…..
A veronai Motor Bike Expón állt ez a Simson a sarokban. Jól elrejtették, pedig ennél izgalmasabb szoci-customot még nem látott a világ. Az AWO425-re épült egyhengeres negyedliteres motor stílusa meg sem határozható, igaz, fölösleges lenne belekezdeni is. A selyemfényű ezüst és…..
szolnokitomi 2010.01.21 21:02:27
@sios: Akkor meg pláne fasza!
Az egy dolog, hogy tanultunk fizikát. Néha ugyan majd' megbuktunk belőle, de akkor is rémlik, hogy az olyan alapfogalmak, mint centrifugális erő és mozgási energia léteznek és működnek. Ennek ellenére mégis csak egy törvényben hiszünk igazán: a gravitációban. Mindannyian tudjuk,…..
szolnokitomi 2010.01.05 19:46:05
Ezt igazán kár volt ... Lila Lada 2009.02.26 10:00:00
Forrás: "Cicás napvédők, Uv fény..." topik, hasznaltauto.huÁr: 649.000 FtÉvjárat:    1984Futott km:    64000 kmÜzemanyag:    BenzinHengerűrtartalom:    1500 cm³Teljesítmény:    99…..
szolnokitomi 2010.01.04 21:34:33
@csiky944: A szélesítés nem maszek 80-as években futottak ilyen Ladák versenyeken.
Forrás: englishrussia.comA fenti bannerben ennek az autónak a képeiből vannak részletek, talán megérdemel egy külön posztot. Vannak érdekes részletmegoldások rajta... (Ez pontosan melyik Moszkvics? IZS)..
A japánok tojnak a fejünkre. Nem érdekli őket, hogy mi az aktuális custom divat Európában, fütyülnek arra, hogy mi a menő Amerikában. Épített motorjaik saját stílust képviselnek, évről évre betegebb vasakat mutatnak be – mi meg újra és újra megdöbbenünk. Jokohama neve…..
Szóval! Megcsömörlöttem a neten kattintgatva ha épített motorokat szeretnék látni,akkor hosszas keresgetésbe telik mire nem a nagymultú amerikai gyár termékeit találom. Az hogy keleti motorokat lássak szépen és kreatívan átépítve annak az esélye szinte a nullával egyenlő.…..
Látják? Valamikor egészen izgalmas dolgok történtek a magyar futballpályákon – a műsor nem az volt, hogy a lelátón sportszeretet címszóval egymásnak esnek az emberszabásúak. A robbanást nem a nézők okozták, tűz csak a kipufogók végén bújt ki néha, a hangorkánt az…..
A legutóbbi post óta, többen kérték a krómozó műhely nevét és címét, ahol Laci dolgoztatott. Nos, a Motokróm Kft –nél készültek a fényes fuxok. Részletek, elérhetőség, cím valamint további pompa és csillogás a cég honlapján.A perverzebbeknek…..
szolnokitomi 2009.11.04 18:49:16
 Kicsit remeg a kezem, ahogy útban a Puskás Ferenc stadion felé, lenémítom a telefonomat. Pedig megszokhattam volna, hiszen ez már a sokadik rendezvény az elmúlt hónapban, ahol beszélni fogok. Néha már azt sem tudom, hol ébredek, London vagy New York? Annyira egyformák. Motoros…..
Petersen's bikes Lovasi a polcon 2009.08.07 22:01:00
Nem, nem, most nem lesz sok kép, olajos alkatrészek feltámasztása hamvaikból, hosszú órákkal töltött szerelések részletes leírása, tervezők és gyártók családfájának emlegetése. Most a lélek és a múlt bugyraiba merülök kicsit, ugyanis a minap megtaláltam a családi albumokban pár, évtizedes fényképet,…..
  Évek óta, minden október első vasárnapján rendezik meg Szolnokon, a veterán-találkozót és börzét. Ilyenkor kisebb zarándokhellyé változik a helyi, francia érdekeltségű üzletlánc parkolója, és hosszú autó- és motorsorok kígyóznak a parkolóhoz vezető lejáratnál. Jó előre bevéstem a naptáramba a…..