Regisztráció Blogot indítok
Adatok
potty.ketto

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Kedves Vendégem! 2012.01.09 06:00:00
Először is köszönöm, hogy eleget tettél a meghívásomnak - másképp nem is engedtelek volna be. Általában úgy hívok vendéget, ahogy éppen kedvem tartja - és persze egyszerre minél kevesebbet minél rövidebb időre, hogy eszükbe se jusson komolyabban jól érezni magukat. A spontán…..
potty.ketto 2012.01.09 19:18:58
@nemjogasz: Természetesen nem izgat a porcelán sorsa, otthon még meg is tárgyalom a produktum paramétereit a férjemmel :) Az idegen ülőke a kulcs, nem szeretek mások jól bejáratott baktériumflórájába beleülni, ha nem muszáj. Munkahelyre duplán igaz, a női vécében olyan dolgok történnek, amikre álmodban sem gondolnál.
potty.ketto 2012.01.09 19:38:47
@nemjogasz: Bocs.

:)
potty.ketto 2012.01.10 15:03:08
@Intizar: "Nem volna megoldás fertőtlenítő kendőket magadnál tartani?"

Igazából de, de a leginkább azt csinálom, hogy ha nem otthoni vécéről van szó, akkor a lehető legkevesebb időt szeretem ott eltölteni, abba meg belefér egy kis szörfözőpóz pár másodpercig. Pláne, mikor más csajok odakenyődött vérét meg hátrafröccsent fosnyomait kellene x darab kendővel letörölgetni, hogy leülhessek. Bár ilyenkor általában inkább ki is fordulok a fülkéből és kérek egy takarítást.

Egyébként is van pár dolog, ami miatt idegen vécén sosem érzem túl jól magam: ha viszel be magaddal valamit (táska, kiccsomag), akkor biztos menstruálsz, ha sokáig voltál, akkor tuti szartál, ilyesmik. Vagy mikor más szart előtted, te bemész az ő szagába pisilni, aki meg utánad jön, az téged méreget ferde szemmel.
Új MÁV blog Online rendszer 2011.08.10 07:58:00
Már többször beszéltünk arról, hogy egyes esetekben az interneten megvett jegyek nem átvehetőek az állomásokon elhelyezett kioszkokból. Ilyenkor általában azt tanácsolják az utasnak, hogy szálljon fel a vonatra jegy nélkül, ott a kalauz megbünteti, s utólag a célállomásnál…..
potty.ketto 2011.08.11 12:45:59
@online távmunkás: ahogy már említettem, nekem eddig pont a kioszkos rendszerrel nem volt soha rossz helyjegyem, ellentétben azokkal az esetekkel, mikor a pénztárnál vásároltam.
potty.ketto 2011.08.11 12:49:03
@potty.ketto: @vanek ur: Ja, igen, és rosszul fogalmaztam, ne a foglalásomat lássa, hanem a jegyvásárlásomat! Na. :)
A devecseri diákokban és a miskolci hallgatókban az a közös, hogy egyaránt hülyének nézik őket. Devecserről – miután az iskola iszap alatt/után van – a szomszédos Somlószőlősre kell iskolába járniuk a tanulóknak, viszont aki szerdától nem megy be, annak igazolatlant…..
potty.ketto 2010.10.13 11:47:14
Ha ezentúl valaki túlságosn is boldog vagy túl szélesen mosolyog egy olyan szituációban, ahol az nem lenne indokolt, jobb lesz, ha elkezdesz gyanakodni. A fickó a 49-es villamoson nem biztos, hogy egy tegnapi viccen mosolyog magában, és a fogorvosi váróban sem feltétlenül a régi szép…..
Ma délben megnyitott a III. Budapesti Cseh Sörfesztivál a Városháza Parkban! Vasárnap éjfélig kóstolhatjuk a 25 féle cseh sört, köztük a régi jól-ismerteket, és három Magyarországon újonnan bemutatkozó sörfőzde termékeit. A fesztivál csütörtöktől vasárnapig minden nap…..
Olvasónk tanácsért fordult hozzánk problémás hiteleivel kapcsolatban.Mint ahogy sokan mások, mi is beleugrottunk a hitelek örvényébe. Kicsit túl is vállaltuk magunkat, de azért tudtuk fizetni hiteleinket. Aztán kedvesem (csak együtt élünk, de még a lakcímünk sem közös még…..
potty.ketto 2010.06.03 15:36:09
@dzsaszper: Sajnos ez már nem a bank volt, hanem egy külön behajtó cég.. a megegyezés meg annyi volt, hogy vagy most fizetsz, vagy elárverezzük a házadat (!) szaros százhetvenezer forintért.
Röhej.
Ő itt Marcell macskája, Marci és minket azonnal megdelejezett a jeges tekintetével. ..