Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sweeti

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszavonult a röplabdaéletből Nagy Jenő, a Honvéd férfi bajnokcsapatának egykori edzője, a BSE aranykorszakának emblematikus alakja, szakosztályvezetője. A hunvolley.blog érdeklődésére elmondta, nem egészségügyi problémák, hanem kiábrándultság, motiválatlanság miatt…..
sweeti 2012.08.09 11:33:25
@Rodics: Tisztelt Rodics úr! ez egy olyan gyenge észrevétel,amiről beszélgetni sem érdemes....
Röplabda blog Elhunyt Suba Zoltán 2012.06.14 21:45:00
Június 13-án türelemmel viselt hosszan tartó betegség következtében, Zalaegerszegen elhunyt Suba Zoltán. Keszthelyen született, a Zala megyei röplabdasport meghatározó embere, igazi csapatjátékosa volt. Játszott az első osztályú ZTE-ben, majd Keszthelyen NB I-es csapatot hívott…..
sweeti 2012.06.15 09:16:43
Egy év kihagyás után a következő szezonban ismét a bajnokság első osztályában szerepelhet az NRK-Nyíregyháza női csapata, miután a feljutást érő második helyen végzett a Dömsödön rendezett osztályozótornán. A szombaton és vasárnap rendezett négycsapatos tornát a Budai…..
A Kalo-Méh-Kecskeméti SE emlékezetes meccsen 3:2-s vereséget szenvedett a Magyar Kupa döntőjében a Fino-Kaposvár ellen. Az alföldiek edzője szerint egy kicsit megijedtek az óriási siker kapujában, 2:0-nál. Gyurkó Sándor azt mondta, nem volt ilyen csapata, amely ennyire fegyelmezett…..
sweeti 2012.02.23 15:19:50
@Rodics: persze,hogy nem rajta múlt..... de egy győzelmi esély nélküli játszmában többet lehetne cserélni....gondolok itt a harmadik szettre...
Legutóbb október közepén cserélt edzőt az Újpesti TE női csapata, akkor Farkas Mihály helyett Deme Gábort nevezték ki. A hunvolley.blog értesülései szerint most a jászberényi szakembert is menesztette a vezetőség, és Ancsin Ildikót nevezte ki a felnőtt csapat vezetőedzőjévé.…..
A szövetség számára benyújtott kérelmük alapján az ügyvezetőség azt a döntést hozta, hogy nem ad licencet Nyári Sándornak (Palota) és Gőczi Istvánnak (Sümeg), de különös méltányossággal mindkettőjüknek engedélyezi, hogy edzőként leüljenek a kispadra a bajnoki…..
A Békéscsabai RSE az első és a második szett sima elvesztése után bravúros sikert aratott a bajnoki címvédő Budapest SE otthonában a női Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Fésüs Irén, a hazaiak vezetőedzője a hunvolley.blog-nak úgy nyilatkozott, hogy jelentős…..
sweeti 2012.01.12 19:07:46
@Geiza: Te játékvezető vagy?
Talán edző? mindkettőhöz értesz?
Az Újpesti TE hazai pályán 3:1-re nyert a Budai XI SE ellen a női NB I alapszakaszának nyolcadik fordulójából előrehozott mérkőzésen. Az UTE-nél a második játszmától a legerősebb együttes szerepelt. A meccs napjának délelőttjén végleg eldőlt, hogy az Újpest visszalép a…..
Menesztették az Újpesti TE női csapatának vezetőedzőjét, Farkas Mihályt! Utódja a junioredző, Deme Gábor lett. Ezenkívül elképzelhető, hogy a szakosztály vezetősége anyagi okok miatt visszalépteti az együttest a Közép-európai Ligától! Lemondott Nagy Péter technikai…..
Hazai pályán a játék képe alapján megérdemelten, a mérkőzésen végig vezetve nyert a Szolnoki Főiskola RK-SI a játékoskeretében meggyengült BITT KNRC-Kaposvári Egyetem ellen a női NB I alapszakaszának második fordulójában. A hét első felében vakbélgyulladás miatt…..