Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huggi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagyis balett a falon. Isabel von Rittberg volt olyan elborult, hogy kitalált nekünk egy teljesen hasztalan kortárs táncot. Elmondása szerint légies megjelenést kölcsönöz, de ez nem igaz. A szinkron úszás útán elnevezem ezt a táncot szinkron boludernek. Persze, gyakorlati haszna…..
Ahogy ígértem itt vannak az Everest Boluder Jam képei. Pár szó a rendezvényről: Látszott, hogy az Everest valami újat akart hozni az átlagos versenyek borította hétvégékbe. Volt poló, zene, zsíroskenyér és voltak versenyzők is. Meg az új felfogás, hogy 50 út, 3óra, és…..
Keith 1994-ben vette az első fotógépét és deszkás fotósként kupálta ki magát. Jól csinálta azt is, de megfelelő pillanatban dobbantott a mászós fotókra. Nem csinált mást, csak vitte a felszerelését és a deszkás látásmódját a sziklák közé, és ez bejött a mászással…..
Itt vannak a férfi selejtezős képek, ahogy tegnap ígértem. A válogatásban 34 db a flickr galérián pedig 170 Db kép. Remélem mindenki megtalálja magát, és egyből feltölti az iwiw profillapjára. Kommentben iwiw profil linkeléséért piros pont jár. A Tovább után elsőként a…..
Előljáróban csak annyit, hogy nem is a szövegszerkesztő, hanem a böngészőm volt a hibás, mert a jobb alsó sarokban, egy gyöszi kis felirattal adta tudtomra, hogy ő bizony blokkolja a felugró ablakot, amivel meg a képet lehet beilleszteni. Túljártam az eszén, vannak képek, éljen a…..
Huggi 2009.10.06 11:45:23