Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-2-

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három órával a kampánycsend előtt, amit én úri passzióból betartok, elmondom, miért fogok az LMP-re szavazni.Talán elég lenne annyi is, hogy a számomra hülyeségük miatt ellenszenves megszólalók kampányolnak ellene. Mintha riválisuk lenne! Az LMP a mai esélyes választékból…..
Esti Story - Stroy tv, vasárnap 21:00Sajnos az élet már csak ilyen: még ki se örömködtük magunkat a Mónika show megszünte fölött, máris kiderül, mindig van lejjebb a magyar médiában. Tegnap este azt láthattuk ugyanis, hogy Havas Henrik és Ómolnár Miklós izzadtan, lihegve kullog…..
A félmeztelen lány Mick Jagger (rocksztár) és Jerry Hall (topmodell) gyermeke. A nevét sajnos nem jegyeztem meg, majd, ha fontos lesz.A sztárevics haját édesanyjától, ajkait édesapjától, réveteg tekintetét pedig vélhetően Keith Richardstól örökölte. Szép, magas, fotogén -…..
Reckl Amál blogja A kurvák hete 2009.11.09 12:27:00
Nyugodtan állíthatjuk, hogy a múlt hét a kurváké volt. Csupa olyan ember hemzsegett a közéletben, akik pénzért bármire, bármikor kaphatók.Először is a Bumeráng csapata. Amikor kiderült, hogy a Sláger november 18-án elhallgat, olyan csinnadrattát rendeztek elsősorban saját maguk…..
Reckl Amál blogja Az utolsó kord 2009.11.03 19:41:00
A Quelle sosem volt menő. Annak a kispolgári, hovatovább biedermeieres világnak a szimbóluma, amelytől az ember ifjúkorában visítva menekül. Mert a shopping csak úgy az igazi, ahogy a Pretty womanben láttuk: az ember végigmegy a helyi Rodeo Drive-on, és csinos papírzacskókkal a…..
Alapelvem, hogy semmilyen ügynökkel nem állok szóba. Ha akarok valamit, majd én beszerzem, megkötöm, szerződöm rá. Ha valaki maga kínálkozik, hogy majd "segít", az gyanús. Ha máshonnan, hát a nagynéném munkája által tudom, hogy ez átverés. Emberhorgászat.De idén…..
szerepcsere??? 2009.10.03 19:40:30
Tulajdonképpen azert kezdtem ebbe blog írásba hogy másoktól kérjek megerősítést vagy csak együttérzést "pillanatnyi" helyzetemben.Azokra a férfiakra számítottam akik hasonló cipőben jártak, járnak. Biztos többen vannak mint ahányan itt kommenteltek, de a lényeg az,…..
-2- 2009.10.06 10:49:55
Szia! Én az nlcről jöttem, és csak a bal oldalon levő mértíromra reagálnék.

A "akarják, hogy legyek egyszerre határozott de házias és segítőkész apuka, pénzes macsó, elégítsem ki őket, ahányszor kell.. közben hagyjam is érvényesülni őket a karrierjükben, és ami a legfontosabb, hagyjam őket szabadon futni." kapcsán javasolnám olvasd el Réz Andrásnak a Válogatott szorongásaim c. könyvét, amellett, hogy szórakoztató, pont ezt taglalja egy fejezetében, hogy ilyen nincs.
Az meg, hogy ide jutottál a házasságoddal, a te felelősséged is, nem elég azt " hinniez így is tök jó, majd én leszek otthon a gyerekkel, akit imádok, és ebből nem lesz probléma", erről beszélni is kellett volna a feleségeddel, (és még hajlandó is lett volna valszeg, mert a nők kibeszélősek), mert nem biztos, hogy neki annyira megfelelt, hogy hullafáradtan ő viszi hátán a családot. Csak még akkor egy szemlátomást elégedett háziférjet kimozdítani a tespedésből (nem megsértőd, csak az ő szempontjából nézem), aki nőként viselkedik (és itt a blogon is elég nőies ez a panaszkodás, az elhagyott felségek szoktak ilyesmit írni), akire így naná, hogy nem tud férfiként nézni, tehát szexelni sem, ez érthető. Na, de itt nem fogom külön leírni, amit 10szer már a fórumon, meg amiből ott is használhat bárki, ami neki hasznos. A szeretőként élnit, vagy a megcsalt feleségeket javaslom, ott ilyesmikre simán kapsz magyarázatot. Még ötleteket is. Na de megoldást neked kell.
Ja, és iszony ez a fekete háttér a fehér betűkkel, a szemem kifolyik, mért nem választottál fordítva?