Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totitoti

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegedike.blogocskája Bocsesz 2010.09.07 19:48:00
Bocs mindenkinek, hogy eddig nem írtam, pedig írhattam volna. Esküszöm, hogy engem az Isten ki nem áll. Mikor kell hánynom? NA? A kirándulás előtt!Rosszul voltam de úgy gondoltuk, hogy majd elmúlik. Aztán rosszabbul lettem és a tanárok bíztattak, hogy ott nincs is orvosi ellátás.…..
Szegedike.blogocskája A harmadik 2010.09.03 17:12:00
Reggel még volt egy kis gyomorfájásom, de amikor elmentem az iskolába, lassan elmúlt.Egyre jobban beilleszkedek ebbe az új közösségbe. Mostmár egyre több barátnőm és barátom van. Naggyából ismerem a termek helyét is, mármint azokét amelyekben tanulni fogok. A tanárok elég…..
A tegnapi nap volt az első napom a suliban. Először nem volt valami jó, de később sikerült megismerkednem néhány lánnyal. Gyorsan jó barátok lettünk. Ők ezelőtt is itt tanultak és így tudnak segíteni az eligazodásban. Remélem a többiekkel is gyorsan összebarátkozom.Ma nem…..
Tegnap estére sikerült annyira lefáradnom, hogy majdnem elaludtam a színházban. Fent voltunk a karzaton, és a hangosító rohadt lámpája tartott csak ébren. Eddig mindig beszoptam a színházasdit. Szerintem köze sincs a kultúrához annak, hogy nálam alkoholistább színészek…..