Regisztráció Blogot indítok
Adatok
házicseléd

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 16. amerikai elnök háborúba megy 1861-ben, nem azét hogy megőrizze az Uniót, vagy hogy eltörölje a rabszolgaságot, hanem azért, hogy legyőzzön egy sereg vámpírt, köztük egy vérszívót aki megölte az anyját. Kénytelen maga ezüstből készült fegyvereket szállítani a…..
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
Boros és Bochkor majdnem felgyújtotta a Bumeráng-stúdióját, igen ez van, ez a mai celebhír, krampampulit készítettek, de a helyzet fokozódott, a padlószőnyeg meg lángra kapott. Mindez persze élő, egyenes adásban. Lehetne persze több is, lángoló mikrofon, meg ahogy Bochkor Gábor…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
házicseléd 2010.01.12 10:43:45
@porthosz: Itt soha nem lesz egyetértés, mert mindenhol más az érdek. Én eg Kft-nél doglozom, két éve nem volt fizetésemelés. Tavaly több hónapon keresztül 4 napos munkarendben dolgoztunk, mert nem volt megrendelése a cégnek a "válság" miatt. Szakszervezet működik a cégnél. Mennyivel változott volnas a helyzetünk, ha elkezdünk sztrájkolni? Akkor sem lett volna több megrendelés, legfeljebb a céget és magunkat hoztuk volna még rosszabb helyzetbe.
A BKV- sztrájkot azért nem támogatom, mert kihatással van más emberek életére. Hiába akarsz Te összefogást, ha másokat kirúgnak azért, mer nem ér be a munkakezdésre és miatta nem indulhat el a termelés egy gépsoron.
comment:com Beindult a FEM3 2010.01.07 18:33:00
A ProSiebenSat1 új csatornája nemrég indult be, és az eredetileg tervezet TV3 helyett a FEM3 nevet kapta, FEM, mint female vagy feminin, a lényeg ugyanaz: a TV2 testvérének is nevezett kábeladó műsorát elsősorban női nézőknek szánják. Először azt hittük, hogy csupa ismétlés…..