Regisztráció Blogot indítok
Adatok
longwell

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A méltán népszerű Sarokház kocsmában (százforintos feles, ugye) bukkantunk erre a leletre. Kérdés: mi ez? A helyes válaszok bekommentelői között értékes, az Index 10. születésnapjára kiadott fingópárnákat sorsolunk ki május 14-én, Kamuton. ..
longwell 2011.05.12 13:30:28
Új klipet készített a Hangmás, most éppen a második lemezről, a Katonák voltunk című számhoz. A forgatás a Pannónia Filmstúdióban zajlott május közepén, népes stábbal és nagyon különleges technika bevetésével, egy 1980-as rövidfilmből merítve ötletet. A videóról és a…..
A gasztronómiában is nemárt kifinomultnak lenni, megízlelni különböző ízeket meg ilyeneket. Most egy elég alapételt ajánlok, mert a surf and turfot, magyarul a királyrákos bélszint mindenki ismeri, de pont ez lesz a post lényege, hogy sima alap egyszerű cuccokba is hogyan lehet egy…..
longwell 2010.01.18 16:39:19
@makaii84: ahhoz hogy cool legyél, meg kell venned a márkát, különben nem vagy cool, hanem áncool vagy. A Szt István 499ért halál romi, pláne az Aldiban. Ezt kell megértened és jöhetsz coolkodni.
Hy! Na csak hogy tudjatok rola a sztrajk ideje alatt (mert ugye most vege es az utolso pillanatig vartam :-P) felszedtem busz megallokbol 4 csajt ahol volt sex is es csak ugy kavartam ket csajjal, ahogy a vezetoulesbol szokas fullosabb verdakban ;-) Ezen kivull begyujtottem 11 telefonszamot es…..
longwell 2010.01.18 12:15:11
@Erik C: Neked meg nincs meg Bluerayen? Ja, gondolom nincs lejátszód hozzá. Hát ez vérciki.
BtheBest Borkultúra 2010.01.13 11:30:00
Úgy érzem nagyon fontos beszélnünk a borokról, mert a kultúráltságnak a része, hogy az ember fogyasszon bort. Persze nagyon nem mindegy, hogy milyet és hogyan! Például kólával, vízzel meg ilyenekkel tilos fogyasztani a borokat, mert úgy csak a proliknál szokás! Meg kell kérdezni…..
Sziasztok!Danny vagyok, Erik gyerekkori legjobb spancija. Az o engedelmevel en is vennem a batorsagot, hogy eligazitsalak Titeket abban a tekintetben, hogy mit, mivel es hogy erdemes csinalni, hogy ne szurkuljetek bele ebbe a proli orszagba, ha mar ide szulettetek.Rolam annyit erdemes tudni, hogy…..
longwell 2010.01.13 08:20:26
@DannyDiamond: hozzád ki beszélt? :))
Ez a 'vidéki vagy' hozzáállás gyöngyörűen tükrözi az értelmi szinvonalatok. Tudjátok van az a mondás, hogy hülyékkel nem vitatkozom, mert le kell menni a szintjükre ott meg megvernek a rutinjukkal. Na én most így vagyok veletek.
longwell 2010.01.14 13:47:40
@DannyDiamond: Itt egyátalán nem a diplomáról vagy az agyon sikolázottságról van szó. Hanem arról az egyszerű tényről, hogy a post-od alapján te ahhoz képest, hogy mennyi idős lehetsz, olyan szinten alulképzett vagy, hogy a felső tízezer is ki fog röhögni. Arra akarjuk felhívni a figyelmedet, hogy ezzel a hozzáállással egy senki maradsz apád árnyékában. És amikor 38 évesen túladagolod magad a bömös hátsó ülésén én egy érdektelen fintorral továbblapozom az újságot.
Nem nagyon macerálták a rendőrök eddig a járdán kerékpározókat, a többség nem is tudja, hogy lehet-e a gyalogosok között kerekezni, vagy sem. A tisztázatlan helyzet részben a fővárosi vezetésnek is köszönhető, hiszen a budapesti kerékpárutak jelentős része a járda…..
longwell 2009.10.06 09:50:01
@Martian: Tökéletesen igazad van, ez is azt bizonyítja, hogy az autósokban nem alakult ki az a reflex, hogy minden helyzetben figyeljenek a bringásokra. Ez egyébként a kevés és rosszul elhelyezett bringaút miatt is van.

Ha az arányokat nézzük, szerintem Budapesten ma X autósbol/bringásból/gyalogosbol ugyanannyi a paraszt és ez okozza a problémát. Ha egy nem paraszt talalkozik egy paraszttal (barmilyen gépjárművel vannak) utána a nem paraszt nyilván fel lesz háborodva es jön a blogra általánosítani. Bár ja jobban megnézem, ha két paraszt találkozik akkor is jönnek a blogra általánosítani.

A megoldást én abban látom, hogy az emberek kezdjenek el saját magukra picit többet figyelni. Ne azzal foglalkozz, hogy a másik mit csinalt, hanem azzal, hogy te éppen mit csinálsz. Bevágott eléd, megelőzött, kicentizte..stb a legtöbb esetben ezek teljesen ártalmatlan szituációk, csak az emberek szeretik felfújni, mert mindenki vérszomlyas.