Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rienpas

81 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1.Csatlakoztatod a telefont a számítógéphez, felmásolod az sd kártyára a felinstallálni kívánt apk fájlt 2.Fájlkezelővel(pl astro fájlkezelő) megnyitod az apk fájlt Ilyenkor két lehetőség van: a,Telepítettél már ezzel a módszerrel programot, ebben az esetben nem kérdez…..
rienpas 2012.11.28 14:01:00
@bergher: A napokban rakok fel egy leírást róla!
Üdv!
Ebben a bejegyzésben megmutatom hogyan lehet Galaxy Minidből Webkamerát csinálni Wifi kapcsolat segítségével.                 Elösször is szükséged lesz a DroidCamX Wireless Webcam PRO 1.5.1 programra [Letöltés] Másodszor…..
  Telepítést nem igényel, csak a kártyára kell másolni.  Másold a .../content/map mappába az .fbl  fájlokat . A .../content mappába pedig a poi és building könyvtárakat. Ha már léteznek, akkor a tartalmat frissítsd az újabb fájlokkal, a régebbi verziókat töröld…..
rienpas 2012.01.30 17:24:19
@zozo7112: Innét le tudod tölteni:)
www.mediafire.com/?43pv09wvh040pr0
rienpas 2012.08.18 17:24:33
@smallblue98: Holnap felrakom ismét az összeset..csak sajnos az IGO egyfolytába törölteti a linkeket. SZopacs
rienpas 2012.08.19 18:03:29
@smallblue98: vegyél fel facebookon ott elküldöm a letöltési linket:)

www.facebook.com/janos.g.kovacs?ref=tn_tnmn
Subba Politikám 2012.06.13 13:44:00
Minden helyzetből hozd ki a legjobbat. ..
 Letöltés:ITT!kicsomagolod a data-t ide : SDCard/Android/ Data/majd telepíted az apk-t ..
 Letöltés:APKDATAMásold a Brothers in Arms 2 HD .apk-t az sd kártyádra és telepítsd.Majd másold az sd fájlokat :bia2 mappát ide: sd/gameloft/games/...ideIndítsd el és játsz!:)..
 Letöltés:ITT!..
Már letölthető a Galaxy minire a gyári 2.3.6-os rom! FIGYELEM! Semilyen felelősséget nem vállalunk, ha valamilyen oknál fogva a telefont károsodás éri! A felelősség Téged terhel, csak akkor kezdj neki, ha biztos vagy benne mit csinálsz! Ne felejts el biztonsági másolatot…..
rienpas 2012.02.13 07:14:40
@imiadmin01: Szia! Igen azt is lehet!
Egy nem is olyan távoli galaxisban élt a békés és büszke Jelly nemzetség. De egy napon minden megváltozott. A Kiwi Halvák elsötétítették az égboltot és elkezdődött egy sosem látott invázió.Ezekkel a szavakkal kezdődik a bemutató videó és azt hiszem ez meg is adja az…..
Root szükséges! Leírás:ITT!  (minimum 2.3 szükséges) Letöltés:ITT! Telepítés lépésről-lépésre:1. Telepítsd a PowerAMP.2.0.4-buil.apk-t.(A telepítés befejeztével NE indítsd még el)2. Telepítsd a PowerAMPunlocker.apk-t.(A telepítés befejeztével NE indítsd még el) 3.…..
" A Talking Tom Cat  egy virtuális háziállat, ami amellett, hogy elváltoztatott hangon visszamondja azt, amit mondunk Neki, képes néhány mozdulat elvégzésére is. Ha az arcához nyúlunk akkor pofont kap, ha a feje búbjához, akkor leütjük, meg lehet húzni a farkát is, ha meg jó…..
Leírás: Nincs is talán olyan a csecsemőkorból kinőtt játékmániás, aki ne játszott volna a pc-jén a legendás Duke Nukem 3D című játékkal. Szintről-szintre bolyongott a városi labirintusokban vagy éppen a víz alá merült. A Herceg bőrébe bújva lövöldözte a hol gyalog, hol…..
Az eddigi legnagyobb androidos vírusfertőzést fedezték fel a Symantec szakemberei: a hivatalos blogban azt közölték, hogy vizsgálatuk szerint a Google Android Marketről letöltött fertőzött alkalmazások közvetítésével minimum egymillió, de legrosszabb esetben akár ötmillió…..
  Telepítés : 1. apk fájl készülékre másolása. 2. apk fájl futtatása valamilyen filekezelővel. 3. program indítása.  Letöltés:ITT!..
  Az európai firmware az S5570XWKS2 verziószámot kapta.   Visszajelzések alapján a következőkre lehet számítani:   - Kinézetben azonos a 2.3.4-el - Egyesek szerint növeli az akkumlátor élettartalmát, míg mások az ellenkezőjéről számolnak be. - Gyorsabb - A görgetés…..
rienpas 2012.01.29 15:27:06
@danszi19: Szia! Be van kapcsolva az aut.elforgatás?
  A legjobb androidos VLC távvezérlő, amit nagyon egyszerűen be lehet állítani!A VLC távvezérlő segítségével könnyedén tudod a fotelból irányítani a filmeket-zenéket.Használd az ingyenes telepítő segédet, hogy bekonfigurálja a VLC-t és a telefonod...ez csak pár…..
       Dragonball Élő háttérképLetöltés:ITT!..
       Telefonbeszélgetésünk tudjuk rögzíteni vele.Root szükséges! Leírás:ITT!  (minimum 2.3 szükséges)Rootolás után telepítjük az apk-t.Letöltés ITT!1)Ha feltelepítettük indítsuk el a callrecorder programot2)A menü gomb megnyomásával…..
                   SVOX Hungarian/Magyar Mariska 3.1.0 magyar nyelvi kiegészítés. Figyelem! Csak root-olt eszközön működik! Hardverigény: Android-os telefon, root…..
  Az Android Marketről ingyenes letölthető nagyszerű játék.A cél, hogy a minél több halat kifogj, majd a "Fruit Ninja" játékhoz hasonlóan szét kell vagdosni őket, hogy megszerezd a pontokat.Minél több pontot szereztél annál komolyabb felszerelést vehetsz a…..
           Letöltés:ITT!Telepíted az APK fájlt. ..
          Telepítés:Letöltés: Apk1Letöltés: Apk2Letöltés: 1.3GbData 1/2Data 2/2Telepítsd az Apk fájlokat, majd csomagold ki a Data fájlokat a következő helyre:SDCard/android/data/(Ide csomagold ki)..
rienpas 2011.12.29 04:45:58
@tunyi16: a link frissítve, köszi az észrevételt!
                            1.Csatlakoztatod a telefont a számítógéphez, felmásolod az sd kártyára a felinstallálni kívánt apk fájlt…..
 1.Csatlakoztatod a telefont a számítógéphez, felmásolod az sd kártyára a felinstallálni kívánt apk fájlt 2.Fájlkezelővel(pl astro fájlkezelő) megnyitod az apk fájlt Ilyenkor két lehetőség van: a,Telepítettél már ezzel a módszerrel programot, ebben az…..
   1.Csatlakoztatod a telefont a számítógéphez, felmásolod az sd kártyára a felinstallálni kívánt apk fájlt 2.Fájlkezelővel(pl astro fájlkezelő) megnyitod az apk fájlt Ilyenkor két lehetőség van: a,Telepítettél már ezzel a módszerrel programot,…..