Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ha én lennék

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mível  nem túdok aludní (még maratt a nyaki hát fájásbol meg odakin a kóborló macskák üzekednek szóval csend síncs) ki gondóltam egy jó kis ötletet. Ez pedíglen az lesz hogy néha minden héten be mútatok egy jó kis zene számot ami tetszcik. Míndenkí halgasa sok…..
Az amerikai tévéakadémia a hagyományoknak megfelelően az idei díjkiosztón is óvatosan bánt a meglepetésekkel, így hiába kapott számos újonc jelölést az egyes kategóriákban, egy-két kivétel nélkül azok nyertek, akik tavaly, a legjobb reality-vetélkedőért járó szobrot pedig…..
Ha én lennék 2009.09.21 13:42:14
Ma hajnalban, magyar idő szerint 2-től adják át a tévés Oscart, azaz az Emmy-díjakat, idén 61. alkalommal. A hazai tévénézők az HBO-n követhetik nyomon a gálát, amiről a szokásokkal ellentétben nem lesz livebloggolás, mert nincs HBO-m, és meglehetősen beteg is vagyok, így…..
Ha én lennék 2009.09.20 20:53:07
 Közel két hete felpakoltam egy kísérletes videót, és vártam, hogy adjatok a jelenségre magyarázatot. Gigantikus mennyiségű levél jött. Hatvanvalamennyi. Szerencsére nagy része helyes válasz volt. (Elfogadtam azt is, hogy ha nem ugyanazokat az anyagokat írtátok, de a…..
Ha én lennék 2009.09.20 19:51:42
@SENKISENKI: hát te eszméletlenül hülye vagy.
Stílszerűen egy kis tűzijáték augusztus huszadikára. Viszont ezt a kísérletet ne csináljátok meg otthon. Úgy értem, tényleg ne. Még tengerimalaccal se.  Na jó, azért pár kristállyal még nem kell bújkálni. ;)..
Múlt héten beállított hozzám, két francia utazó punk, akikről később kiderült, hogy egy pár, és van egy kislányuk is. Ők voltak Gael és Delfin. Mivel nincs munkájuk Franciaországban az államtól havi 1000 eurót kapnak havonta, és ebből utazgatnak egy egész nagy kamionnal, ami…..
Awku nicknevű olvasónk küldte az alábbi képet, amit itt talált, és amin egy megfejthetetlen RTL Klubos rejtvényt láthatunk. A lelkes gyakornok, aki összehozta, egy jól sikerült mozdulattal tiporta sárba Quentin Tarantinót, David Lynch-et és Kurt Russellt - ez azért nem semmi,…..
Ha én lennék 2009.08.17 15:59:33
Sziget 2009 - Negyedik nap A Sziget negyedik napján nem értettük, mit keres a nagyszínpadon a Subways, a Manic Street Preacherst meg pláne száműztük volna onnan. Viszont az Editors, illetve a Placebo nagyon is odaillett, még ha az előzőnek kijárt volna a sötétség, amit persze az…..
A képen látható teve aznap éjjel született a nürnbergi Barelli cirkuszban, amikor Michael Jackson meghalt. Találékony gondozói az amerikai sztárról nevezték el. A cirkuszosok szerint egyébként a hófehér teve nagyon ritka fajta, pláne, ha Michael Jacksonnak hívják. ..
Ha én lennék 2009.07.03 07:03:45
@inautentikus: baaaaazmeg tényleg hasonlít rá :O (de lehet hogy csak a gomba flesseli be)
Majdnem lemaradtunk a Burn Notice című vicceskémes sorozat premierjének beharangozójáról, mert a 'Minden lében négy kanál" cím mellett elsiklottunk, ugyanis ez akkora böszmeség, amire nem hittük volna, hogy egy tévé a XXI. században rá meri szánni magát. A Nyolcadik utas a…..
Csinálni fogok egy szavazást, amiben eldől melyik a legidiótább magyarra fordított filmcím. Kommenteld be szerinted melyek a legszarabb filmcímek, aztán majd csinálok egy poll-r szavazót, leszopok valakit az indexnél, hogy kikerüljön a blog.hu főoldalra és a címlapra, hogy legyen…..
A sátor az szent hely, miért? Ezért.Nyár, tábor, szerelem - legalábbis tini -, buli. És bár velem "szakítottak" mégis nagyon tetszett már akkor is, és most is. Véletlen rossz névvel illettem a srácot szex után. Majd közölte:- Holnaptól talán kipróbálhatnád a saját…..
Nem tudom, emlékszik-e még egyáltalán valaki a híres Turbo Boost gombra, amely a Knight Rideres K.I.T.T. (más néven pajti) csodajárgányba volt elhelyezve. Hogy hogy jön ez ide?  Videót Visor kollegámtól csentem. A játék : Le Mans 24 hours..
A héten kaptam egy e-mailt az ORFK/NNI-től... Mivel gyakran szivatnak kedves olvasók hülyeségekkel, azt hittem újra valami vicces embernek a kamu akármilye. Utánajártam a dolognak és teljes sokkomra, úgy tűnik valós az e-mail.Nem nagyon tudtam mi lehet az ok, de most lassan kezd bennem…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..