Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nekem te ne

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Az Új Jobbik 2010.01.06 09:20:00
Ha azt kérdezik, szeretem-e a Jobbik nevű pártot, azt válaszolom, hogy nem. Sőt, nagyon nem. Rettenetesnek tartom.  Leginkább a képmutatásukért haragszom rájuk. Amikor még meg is sértődnek, ha lefasisztázzák őket. Hiszen nem igaz az, hogy Vona Gábor, vagy Morvai Krisztina ne…..
 Elnézést, ha most kivételesen nem a saját szellemi termékemmel hozakodom elő, hanem egy kommentelőével. A korábbi: „Letépem a karod te buzi!” című blogbejegyzésemhez  ha-nokri néven hozzászóló szerintem nagyon fontos dolgokat fogalmazott meg az általam…..
nekem te ne 2009.10.06 04:23:40
Bocsi, mi ez a cigányozás?

Itt viszont kurvára örülnek az emberek, amikor a kommandó kijön és kidobálja a jónépet a ház ablakain, ahová téglákkal, csövekkel, baltával, gázpalackkal(!) mentek át szomszédolni. Akik a temetőben keresztekkel(!) verekednek, azokkal mit csinálsz? Akik miatt egy kib....tt rendezvényt nem lehet megtartani, mert este verekedés van, azokkal mit csinálsz? Hosszú a sor.

Ez a "kelet-magyarországi cigánygyerek" szöveg nagyon szar duma. Nekem vannak itt cigány haverjaim, és semmi gondjuk nincs a rendőrökkel, nem is volt soha. Bűnözés van öcsém, azt kell felszámolni, nem pedig cigányozni, rendőrözni, rasszistázni. Sokan beszopják ezt az uszítást (mind az).

Ha a bíró urak nem haza küldenék (26x is!!!) a garázdákat, tolvajokat, hanem a hűvösre, akkor a szélsőséges eszméknek vidéken elhanyogolható támogatottsága lenne. Ja, és ott nem kondizni kell! Börtönt lehet építeni kézzel is, kaját meg lehet termelni a környező földeken, legalább megtanulnák, amit otthon nem. Én is ebből éltem! Igaz, nálunk nem vasgyűjtés volt a kertben, hanem veteményes. Aki azt mondja, hogy ehhez valami nagy beruházás kell, az egyszerűen hazudik.

Közlekedési bírságot kiszabni nagyon tudnak, de nem tudom, hogy ha rendőr lennék, akkor én törném-e magam a bűnözők kézrekerítésével, amikor a bírók így állnak hozzá. Ma Magyarországon legális lopni, rabolni, verekedni. Egyszerűen nincs következménye!!! Innen következik a kérdés: kinek a kezében vannak ma a bíróságok? Kik azok a barmok fiainak a fiai, akik ezt a káoszt fenntartják? Hogy a rendőrségben politikai játszmák zajlanak, az ma már nem is kérdés.

Ugye tudjuk, mi az a három dolog aminek függetlennek kell lennie egymástól ma egy demokráciában? Lóf@sz van itt, nem demokrácia... és közeleg az anarchia...
nekem te ne 2009.10.06 04:54:59