Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blowfly

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére sikerült valamennyire regenerálnom magam vasárnap óta. Öreg vagyok én már az ilyen 24 órás programokhoz. Egész nap aréna, majd egész éjszaka SuperBowl. Azt hiszem, lett is egy komoly amerikaifutball-túladagolásom, aréna fociból biztosan. Igen tanulságos nap volt,…..
Blowfly 2010.02.10 00:34:23
@maszek1:
Nem önsajnálat miatt írtam, csak erről nem esett szó, bár nem tudtam hogy a Sharks is szünet nélkül játszotta a meccseit.
És nem is magyarázkodni akartam, mert mint írtam a vereséget nem is lehet. A férfias sportszerű küzdés pedig szerintem jellemző volt az egész arénán 1-2 kivételtől eltekintve(legalábbis a mi meccseinken).

ui.: Zahó! Nekünk ugyanezt ecsetelte egy Titanses arc.
Roppant meglepő módon a csapatod, ha nem támad, akkor védekezik. Ez mondjuk nem igaz, viszont most a védelem jeles képviselőiről fogunk megemlékezni. Az ember azt hihetné, hogy védekezni utálatos dolog, mert hát ott nem lehet pontot szerezni. Persze ez sem igaz, mert labdaszerzésből…..
Óriásbébi fan blog Meccs 2009.10.12 15:15:00
Most szombaton játszottunk a Békéscsaba Raptorsal, ahol volt még kb. 20 Szeged Bats játékos pluszba, de így is megvertük őket. A végeredmény 24-12 lett. Ez a meccs az én szemszögemből azért volt érdekes, mert mind a támadó, mind a védőfalba szerepeltem, és elég érdekes…..
Óriásbébi fan blog Óriásbébi? 2009.10.06 14:34:00
Hogy ki is az az Óriásbébi?Ő a kedvenc csapatom, a Pittsburgh Steelers nose tackle-e, Casey Hampton. Azért ő lett a kedvenc játékosom, mert én is ezen a poszton játszom, ő pedig a posztján az egyik legjobb. Az eredeti angol beceneve Big Snack, de itt magyarországon csak Óriásbébinek…..
Óriásbébi fan blog Éjjel 01:34 2009.10.06 01:37:00
Ez az első blogom, és az első bejegyzésem.Egy ismerős blogja miatt kezdtem el írni, azt majd kiderül mi lesz belőle.Most éppen nem tudok aludni, és nézem a Minden héten háborút, ami kibaszott jó film, mindenkinek ajánlom. De asszem most megyek aludni.Csá...