Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piga

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Elefánt a Verseny utcában 2009.10.05 19:00:00
Re: Bezárják a Verseny utcai piacotÓ, a Verseny Utcai Piac! Már a neve is csodálatos, gyönyörű könyvcím lehetne, ha egyszer elkészülnének azok a kibaszott jó könyvek a modern magyar baloldalról. Népek olvasztótégelye volt. Cigányasszonyok, románok, bolgárok, arabok és…..
piga 2009.10.07 00:06:25
@malvin1:
Malvin1, nekem nagyon is összetartozik a kettő, a piac hozta magával a kedves embereket akik összesz**ják, összehu***zzák, összeszemetelik a környéket. A közelben lakom, naponta többször járok arra nem egyszer látom, hogy a piac oldaláról egy kedves ember gondol egyet és átszalad a képzeletbeli vizeldébe a DGy másik oldalára és elvégzi a dolgát.
Ha ennyire rendben van ez a piac a maga balkáni bájával, és ennyien szeretik (még a turisták is), helyezzük át a Hősök terére, ott úgyis sok a túrista.
Egy kis szagminta Magyarországból, nesze nektek.
piga 2009.10.07 00:22:58
@Átlagarcú: {i}Mert ott van a legjobb helyen.{/i} Jó ötlet lenne a lakásodtól/házadtól pár száz méterre költöztetni a piacot.

{i}Pont olyan helyen van, ahol senkit nem zavar.{/i} Csak a környéken élőket és arra közlekedőket.
{i}Nincs szem előtt.{/i} Október a Látás hónapja! Sok helyen ingyenes a szemvizsgálat!
{i}Oda csak az megy, akinek ott dolga van.{/i} Vagy aki a mellette lévő sporttelepen edz, vagy akinek arra vezet útja gyalog, biciklivel, autóval...
{/i}A legközelebbi buszmegálló is többszáz méter onnan.{/i} A piactól kb kétszáz méter, de az emberek akiket a piac vonzott oda, lassan már a Thököly útnál árulják a szebbnél szebb kukákból kihalászott kacatjaikat.