Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skymiller

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ér, ha nem, a Blikk úgy gondolta, megmutatja Larion Zoé modellcsaj alkarját, amin elkezdett gennyesedni egy seb. Mer' elesett és bibis lett neki. És a legvisszataszítóbb nem is a seb, hanem az a sírás, amit az anyagi helyzete miatt folytat a csaj és a faszija, Müller Attila. Itt a…..
Tanúként idézte a kurucinfó domain-bejegyzőjét és szerverszolgáltatóját a San Francisco-i kerületi bíróság, miután az antiszemitizmus ellen fellépő Tett és Védelem Alapítvány az Egyesült Államokban is eljárást kezdeményezett, hogy kiderüljön, kik a felelősök a nemzeti…..
skymiller 2014.04.19 11:35:41
Csodálom, hogy a média ezen oldala (most nem ragasztanék címkéket rá) elővette ezt a kérdést.
Eddig ugyanis agyonhallgatták a "problémát". Probléma is inkább nekik volt, mer azt kell mondjam a kuruc.info sajátos volta ellenére hiánypótló a magyar médiapiacon. Nem állítom, hogy ennek a feladatának maradéktalanul eleget tud tenni, de a magyar (sőt az euroatlanti) tájékoztatásnak erős hiányosságai vannak a tárgyilagosság és a részrehajlás területén. Amíg ezek a hiányosságok fennállnak (tehát értem alatta, hogy pl. egy bűneset elkövetőivel kapcsolatban nem jut a plénum érdemi információhoz, mert a mainstream média személyiségi jogokra hivatkozva elhallgatja azt), addig a kuruc.info és a hozzá hasonló szellemiségű hírportálok munkájára bizony szükség van. Évek óta tájékozódom a két oldalról. Nem állítom, hogy a kuruc.info mindig a megfellebezhetetlen tényeket az abszolút igazság fényébe öltöztetve adja elő. Sokszor egyszerűen lehozzák más médiák híreit, olykor kommentár nélkül. De azt viszont állítom, hogy a kuruc.info szerkesztősége nem egy hamis álomvilág köntösébe öltözteti a napi híreket, mint azt teszi bizony a magát médiának tartó oldal. Az, amit onnan olvasni, nézni, hallani lehet egy mesevilág, amely a cigányokat nemeslelkű, elnyomott felzárkózóknak mutatja be, a politikusokat pedig a közjó érdekében magukat agyondolgozó felelős embereknek. Ezzel szemben az ember mit tapasztal nap, mint nap? Azt, hogy a politikusok nagy része a maga hasznára dolgozó, lusta, semmirekellő buta parvenü, aki két centért eladná az anyját is. Azt, hogy napszállat után kockázatos tevékenység egyedül kóborolni még a nagyvárosok központi közösségi területein, mert erőszak, olykor halálos erőszak áldozatává válik az ember. Kik miatt is? Talán említenem sem kell. Az is erősen borzolja az ember mindennapi komfortérzetét, ha az állama, amelynek adót fizet, két kézzel szórja a közpénzt olyan semmitmondó dolgokra, mint egyes kisebbségek vélt sérelmeinek orvoslata. Ezekről a témákról ha van is hír a főáramú médiában, az inkább a vicc kategóriába kellene tartozzon.
Az is zavarja az embert, hogy az idő elteltével egyre több túlélő támad fel, és olyan képtelen ostobaságokkal traktálják az embert, mint amit Szabó Tímea ejtett be a közbeszédbe: Auswitzot az amerikai hadsereg szabadította fel. Nevetséges lenne, de ez egy áradat része, amelynek feladata, hogy a kiszemelt népekben bűntudatot ébresszen, és azoktól "kárpótlást" zsaroljon ki. Ha ezt magánszemély követi el, akkor az büntetőjogi kategória. Ha ezt egy kiemelt törpe kisebbség, akkor minden természetes?
Amíg ezek a dolgok ezekben a medrekben folynak, addig akkor is szükség van kuruc.info-ra, ha az szintén szem elől téveszti olykor a tárgyilagosság mértékét.
skymiller 2014.04.19 13:11:35
@Húsleves: Igazad van. Itt a pont. És ez a baj az egész balliberált újságírással.
Vasárnap választott az ország, igazából az eredmény előre borítékolható volt. A papírforma bejött, szinte mindenhol tarolt a narancs, Pest pedig részben újra vörös lett. Talán ez az egyetlen dolog, aminek örvendezhetnek az összegründolt baloldali együttműködés politikusai és…..
A 2014-es választáson nehezített pályán kellett átverekedniük magukat a baloldali összefogás pártjainak, ahol a Fidesz mindent bevetett: választókerület-manipuláció, lakájmédiává züllesztett közmédia, ál civilek a kampányban, ellehetetlenített külföldi szavazók,…..
skymiller 2014.04.08 19:38:36
@hanta boy: Nekem az lenne elég, ha hónapról-hónapra nem kellene azon törnöm a fejemet, hogy mit nem tehetek, vehetek meg. Engem az ilyen propagandaszagú-ízű statisztikai adat nem lakat jól. Ha ez neked elég, ne is egyél egyebet. A másik probléma az ezzel a 8 százalékkal, hogy ha egy mutató masszívan és hosszú időn keresztül csökken, akkor egy későbbi nagyobb növekedés vajon mekkora is a kiindulási adat fényében? Gondolom, ez neked magas, ezért számokkal is alátámasztom:
Vegyük az 1999-es ipari termelést száznak. Mondjuk 2008-ig évi egy százalékot nőtt.
Akkor az ugye 1x1.01x1.01x1.01x1.01x1.01x1.01x1.01x1.01 =1.0828
Ez persze nem így volt, ez csak példa.
Viszont 2008-tól ez a mutató minden évben 5 %-ot romlott egészen az idei évig:
1.0828x0.95x0.95x0.95x0.95x0.95x0.95=0.7959
És ez a nem egészen 80%, 8 %-ot nőtt.
0.7959x1.08=0.85967 stb.
Mennyire kurva jó, hogy a kiindulási évhez képest 86%-on vagyunk a fene nagy 8%-kal!
skymiller 2014.04.08 19:43:33
@Mészáros Laci: Szedd csak nyugodtan, én nem eszem el előled.
Önjelölt és amatőr, műkedvelő bloggerként időnként egészen elképedve bámulom profi újságíró kollégáim azon hír-produktumait, amelyekkel simán túltesznek a legendás nagyotmondó obsitos, Háry János, vagy talán még inkább Münchausen báró legfantasztikusabb hazugságain…..
A Bitcoin terjedését jól jelzi, hogy most már a jelentősebb gazdasági oldalak is egyre gyakrabban foglalkoznak a témával. Tegnap a déli órákban újra hegymenetbe kapcsolt a legnépszerűbb virtuális pénz, így az éjjel folyamán új csúcsot állított be. Hajnalban egy kisebb…..
Az AIG főnöke a bankárok bónuszai miatti haragot, a déli államokban zajlott fajüldözéshez hasonlította. Robert Benmosche (ejtsd:benmosé) 2008 óta navigálja az AIG-t. A Wall Street Journal-nak adott interjúban elmondta, hogy a bankárok juttatásai felett érzett felháborodás…..
skymiller 2013.09.29 14:51:31
@toportyánzsóti: Még az is bizonytalan, hogy a terminus "ember" kellene, hogy legyen. Ezek valami más fajhoz kell tartozzanak, mert közénk biztosan nem.
Módosítani kellene a végtelen axiómáját is, miszerint nem csak az univerzum és az ostobaság végtelen, hanem a kapzsiság és a vele együtt járó arcátlanság is.
Ahogyan a szemünk láttára épül föl az amerikai katonai intervenció Szíria ellen, talán érdemes szemügyre venni a casus belli megalapozottságát, amellyel szemben az Egyesült-Államok esetében, korábbi tapasztalataink miatt sem árt az éberség. 1 – Amiről a…..
skymiller 2013.08.30 14:39:07
@Robinzon Kurzor:
El kellene olvasni azt a fránya cikket!
Írva vagyon benne, hogy a felkelők vesztésre, Asszad győzelemre hajazó szituációban volt. A nagy brainstorming közepette ezt az aprócska tényt nem kellene figyelmen kívül hagyni, mert a fenti fejtegetések igen hülyén hangzanak egyébként. Asszad nyugati egyetemeken tanult, és ha vette is a diplomáját, akkor is művelt, és épeszű. Nem fogja egy kontracsavar elmélet szerint tönkre veretni a hadi potenciálját azért, hogy "lejárassa" az ellenfelét. Aki ilyeneket állít, az igencsak híján van annak a megénekelt logikának és ésszerűségnek.
Az oroszok szerepe. Ekkora marhaságot még kitalálni is fájhat.
Mindenki, aki csak kicsit is vette a fáradságot, hogy tájékozódjon a Közel-Kelet ügyeit illetően, az tudja, hogy a problémák oka nem az arabok békétlen természete, hanem Izrael léte és tevékenysége. Az pedig köztudott szintén, hogy az oroszok (régebben szovjetek) sosem voltak támogatói a zsidó államnak. Vajon milyen logika szerint szerveznének nemzetközi katonai csapáshoz vezető intrikát szövetségesük ellen, aki nem mellesleg valószínűleg nem csak katonai téren függ tőlük.
Ez, bocsánat, egyszerűen ökörség.
A Magyar Nemzet vitriolos tollú újságírója Lovas István leleplezte a nagy választási csalást. A mindenki számára közismert zsidó összeesküvő csoport, a világot irányító Bilderbergek, a minden mögött álló világkormány készül lecsapni Magyarországra, méghozzá előretolt…..
skymiller 2013.06.19 16:26:43
@Свобода:
OFF
Az viszont felemelő érzés, hogy tele van az ország magabiztos megmondóemberekkel. Dolgozni kellene, nem ellenséget gyártani. És nem mutatnád meg, hogy hol és mit? Mert ha nem vetted volna észre, ipar nincs, csak összeszerelünk az éppen itt adókedvezményt élvező multiknak. Mezőgazdaság leépülőben, a feldolgozóipar lényegében megszűnt. Az állam kivonulása a szolgáltatószektorból azt eredményezte, hogy a legközelebbi kórház, ahol orvost is láthatsz, nem csak valamilyen afrikai sámánt fehér köpenyben, külföldön van. Nem éppen ezek az állapotok a valósak, de efelé tartunk. Nem mondanád meg, hogy miért éppen a 'dolgozzunk' a legfontosabb előrevivő tevékenység ebben a helyzetben?
ON
Lehet Lovast fikázni, elég sok hülyeséget irkálhatott már össze, egyébként sem lehet mindenkinek a szája íze szerint tenni. Azt viszont a cikk írója is felemlegethette volna, hogy ha ez a hír kacsa is, Reding úrasszony nem éppen baráti hangnemben szokott megnyilvánulni rólunk. Pedig olyan ügyben, mint például a Tobin-ügy volt, igencsak otromba dolog volt szóba hozni a magyar jogi-jogállami viszonyokat. Mert hát az a két kisgyermek mégiscsak meghalt, és a tettes (maga is beismerte) elmenekült a jogos felelősségre vonás alól. Azt sem kellene figyelmen kívül hagyni, hogy Reding úrasszony bizony olyan dolgokban osztja az észt, amiben, hogy finoman fogalmazzak, outsider. Eredeti végzettsége antropológus, jogi, vagy államigazgatási ismeretekkel annyival bír, mint az utca embere. Valahogy az ember némi profizmust elvárna ezektől a biztosoktól. Elvégre elég nagy kárt tudnak csinálni.
A Bilderberg-csoport attól még létezik, hogy egyes blogolók kétségbe vonják a létezésüket, vagy csak simán lebagatellizálják. A csoport éves összejöveteleit szinte mindig más helyen tartja meg, gyanítom azért, hogy az ellenzők, mert vannak szép számmal, ne tudjanak rájuk felkészülni. A találkozókra mindig minimum három, de olykor több titkosszolgálat is vigyáz. A Moszad, az MI5, és a CIA kötelezően ott van, és gyakran a rendező ország titkosszolgái is ott piknikeznek. Mire ez a nagy felhajtás? A találkozókról a nagy védelmi demonstráció, a megjelentek magas hivatali beosztása ellenére sem adnak ki semmilyen kommünikét. Mire ez a nagy titkolózás? Furcsa ez azért, különösen annak fényében, hogy egyes megjelentek minden szellentéséről tudomást szerzünk, ha máshonnan nem, hát a bulvársajtóból.
Józan ésszel furcsának találja az ember azt is, hogy itt mit beszélhet meg egymással közel háromszáz ember, akik nagyon távoli területeken nagymenők. Pl. azt még el tudom képzelni, Bill Gates talál közös témát Barrosoval, mert az EU igencsak nyírta a Microsoftot egy időben. De sehogyan sem fér a fejembe, hogy ilyen rövid idő alatt mit tudnának összehozni, ha ez a társaság amúgy spontán verődik össze.
Szóval szó nem lehet itt spontaneitásról, előre egyeztetett program van, és azt hagyják jóvá, vagy módosítják. Ha viszont van előre lefektetett nyomvonal, és sok közöttük a választott, vagy kinevezett köztisztviselő, akik ráadásul fel is esküdtek tisztségükre, akkor nem értem, miért nincs semmi köze a világnak, hogy miről is folyik szó?
A válasz kézenfekvő: NEM A MI ÉRDEKEINK NYOMÁN FOLYNAK A TÖRTÉNÉSEK.
De a mi bőrünkre. Hát ezért olyan titkolt esemény ez a "találkozó".
Bocs a terjengősségért.
Tisztelt Polgármester Úr, kedves László! Úgy halljuk, a napokban egy bűnmegelőzési program részeként a pécsi börtönbe vitt tanulmányi kirándulásra több mint húsz roma fiatalt, hogy az ott látott viszonyok egy életre elvegyék a kedvüket az erőszakos bűnözéstől.…..
skymiller 2013.05.15 23:56:40
@iii: Talán nem kellene elővenni a liberák nagy fegyverét, a relativizálást. Svábbűnözés. Röhej. Kíváncsi lennék, mi az az elkövetési típus, ami svábokhoz jellemzően köthető. Persze szívesen látnám ezt a magyarbűnözés magyarázatánál is.
Hülyeségeket mindenki tud írni, ha csak ennyi telik tőled, talán inkább hallgass.
„VILÁG PROLETÁRJAI CÁFOLJATOK”    ”…………..; hisz a tömegA végzet arra ítélt állata, Mely minden rendnek malmán húzni fog,Mert arra van teremtve. Már ma mentsd fel:Amit te eldobsz, ő meg nem nyeri,És új urat keres holnap…..
Folytatódik a Magyar Abszurd, amelyre az életünk megy rá. Lássuk csak az utolsó pár nap eseményeit, hogy megértsük, miféle pusztítást végez az országban ez a rezsim, amely az Európai Unió egyetlen diktatúrája. Rendőrök agyonvertek egy embert, majd a halottat, aki már nem csak…..
skymiller 2013.04.13 10:52:38
@lajos0: Csak egyetérteni tudok. :-)))
És külön örülök, hogy valaki ízekre szedte ezt a sok "igazságot". Így nekem már nem kellett. :-))
skymiller 2013.04.13 10:57:11
@lajos0: Persze, ezt én is látom, de nem akartam ajtóstól rontani a házba. Nyilván megfizetik ezért valahol, valahogyan, de az ilyen vélemény hangoztatása polgári peres kategória is lehet. Bizonyítani meg éppenséggel nem lehet.
Ezért indulok ki abból, hogy tételezzük fel a jobbik, szebbik alternatívát, amíg az ellenkező ki nem derül.
A bumeráng lényege az, hogy ha eldobod és nem találsz el vele semmit, akkor visszajön. Na épp ezt csinálta a hajdani rádiósok által alapított Bumeráng magazin is: szart se talált, és visszaszállt a gazdáikhoz, most jelent meg utoljára. Általában ízléstelen dolog örülni annak,…..
A héten Ceglédre érkezett a magyar gárda - vagy valami útóda annak - így újabb konfliktus alakult ki a Jobbikosok és a helyi cigányság között. Tegnap este amikor mindenki azt hitte pattanásig feszült a konfliktus élőben követhettük végig, mit csinálnak ilyenkor a gárdisták és…..
skymiller 2012.08.20 21:41:06
@No_Fidesz_No_Problem:
"Nem magánhadseregekre van szükség, hanem arra, hogy a rendőrség ellássa azokat a feladatokat, amikre tartjuk."

Rettentő okosakat mondasz, legalábbis ezt hiszed. Nem mondanád meg, hogyan képzeled ennek megvalósulását? Szövegelni mindenki tud
Mellesleg szólhatnál Sintér Sanyi bácsinak, hogy oszlassa fel a magánhadseregét, mert neki és a maszopnak tényleg van.
  Az egyszerű vidéki lány szerepének eljátszásához bizonyos szempontból pontosan olyan skillek szükségesek, mint a köztársasági elnöki pozíció betöltéséhez. Érdemes őszintének lenni. Ez persze nem mindig sikerül és talán pont ezért lehet az elmúlt fél-háromnegyed…..
w Elefánt a Verseny utcában 2009.10.05 19:00:00
Re: Bezárják a Verseny utcai piacotÓ, a Verseny Utcai Piac! Már a neve is csodálatos, gyönyörű könyvcím lehetne, ha egyszer elkészülnének azok a kibaszott jó könyvek a modern magyar baloldalról. Népek olvasztótégelye volt. Cigányasszonyok, románok, bolgárok, arabok és…..