Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeBorsie

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WMA díja kapcsán jelent meg cikk Czékmann Katalinról a Borsban Katalin lett az év mágusa címmel október 22-én (az interjút Balajti Péter készítette). Egy magyar bűvészhölgyet, Czékmann Katalint jutalmazta az Év Varieté Bűvésze díjjal a nemzetközi varázsló szakma. Kati…..
DeBorsie 2009.11.14 16:55:21
@Kelle Botond:

Ki tudja Botond, lehet perverz állatok is járnak ide. Amúgy ha valaki csak egy képet mutatna róla fix azt hinném h valami szépségkirálynő.
A mentalisták egyik jellegzetes mutatványa a telekinézis, amikor akaratukkal mozgatnak tárgyakat. Most bárki kipróbálhatja, hogy milyen lenne, ha valóban lenne ilyen képessége: a telekinézis élményét nyújtja a Mattel legújabb játéka a Mindflex. A játék fejpántja a theta…..
DeBorsie 2009.11.14 14:12:16
@Kelle Botond:

Köszi Botond! Még abba kéne egy kis segítség hogy Magyaroszágon kívüli online bűvészboltokat nem ismerek(igen járok a Figaróba) És nem tudátok mondani európából bűvészboltokat?
Tamással nemrég jelent meg a kulturpart.hu-n egy interjú (kattintásra olvasható) és vendég volt a 6 órai teában:  ..
DeBorsie 2009.11.13 13:40:15
@Bűvész Bence (alias Bűvészpapa):

Köszi! Ahogy te mondod tényleg sokkal egyszerűbb! A figaró leírás is érthetően leírja, de YouTube-on kellet keresnem egy tutorialt. Most már egész jól megy, mert tegnap nekiültem.
Barátom és szerkesztőtársam Botond, pedzegette azt a témát, hogy vajon jól gondolkodnak e a bűvészetről az emberek, én próbálom kicsit más szemszögből megközelíteni, miszerint: miként gondolkodunk mi bűvészek a külföldi bűvészéletről. A magyar nép alapvetően kicsit…..
Holcz Gábor bűvész tanár és tanítványai: Csomós Dóra és Marosi István bűvészkednek a Mokkában abból az alkalomból, hogy 8 éve tanít bűvészetet az ISZTI-ben. Kárász Róbert és Demcsák Zsuzsa meg okosakat kérdeznek tőlük: ..
DeBorsie 2009.11.08 11:02:00
@LeCoq:

Ja, az a baj itthon meg még pár országban hogy a bűvészekre azt hiszik hogy természetfeletti képességük van, hála az ilyen sok f@szságnak mint Uri Geller meg a kiválasztottjai. Én eleve eléggé untam a kiválasztottat mert szerintem Gellernek semmi különleges képessége nincs. És ha már választanom kéne Uri Geller vagy Holcz Gábor között hát akkor inkább Gábor a "parafenomén". Öszzefoglalva az a baj itthon hogy néhány ezren nagyon hozzzászoktak ehhez az egész Para izére....Állatság nincsen neki különleges képessége. Gábor is már elmondta jó pár műsorban hogy a mentalizmus teljesen tanulható. Ez a kanálhajlítás meg...lerágott csont.
DeBorsie 2009.11.08 17:34:41
@Bűvész Bence (alias Bűvészpapa):

Hát Bence..Nem voltál te figyelmetlen. Nekem már sokszor volt olyan amikor benéztek a Wild Cards közben az üvegasztal alá...Na az volt aztán a szopás a gyerek fogta azt felordítot "HE AZOTT DZSÓKER!" attól az alkalomtól fogva hordok magamnál Close-up padot. Egyébként jó párszor láttam olyat hogy a bűvész magából kikelve elkezdett ordibálni amikor körbe állták, ne érts félre nem vicces a helyzet de rám jött a röhögőgörcs hogy így rendezi le. Ezeken kívül az az eset sem a kedvencem amikor a csomagot 2000-szer ki kell adni a kezemből megvizsgálásra miközben folytatnám.De az se volt olyan szerencsés amikor arra kellett koncentrálnom hogy a Thumb-Tip le ne essen az ujjamról amikor a kezemet huzigálták...nem, egyszerűen ha egy bűvész előad a közönségnek fel kell nőnie a feladatra hogy most csoda történik. Oké, nem egyszer vlt már olyan amikor egy búvalbész**tt társaságban kellett előadni, ne értsd félre tudtam viccelődni csak mindenki így reagált hogy:

"Aha, jó. Megkeverhetem én a csomagot?"

Most ilyenkor az ember csak nem mondhatja azt hogy nem. Én a trükkök előtt mindig begyakorlom a nehezen követhető elemeléseket vagy a hamis keveréseket. Egy a lényeg mindig biztosra kell menni. (Ennyi mert nem akarok novellát írni)
 Itt minden ami Anti, Megjegyzések üzenetek, rajongói üdvözlések bármi! Anti-Tartalmak ingyen Katt ide! (csengőhang háttérkép, flashek) <-Vissza a főoldalra, további Antit nézni!..
DeBorsie 2009.11.05 20:55:22
Bűvész blog Galambos 2009.10.31 07:00:00
Annak kapcsán, hogy most főműsoridős tv műsorban szerepel, némi háttérinfó Galambos Fecóról azoknak, akik nem tudnak róla eleget: 1960-ban született, 12 éves kora óta bűvészkedik. Eredeti foglalkozása: hivatásos katonatiszt, egészen '97-ig összekapcsolta a tiszti pályáját a…..
DeBorsie 2009.10.31 23:27:32
@Kelle Botond:

Botond!

Amúgy Csiguszról valamit meg tudtál hogy mit adott elő? Kiváncsi lennék mivel indult András.
DeBorsie 2009.11.01 11:55:47
@LeCoq:

Köszi LeCoq!

Amúgy valamelyikőtök sajnálja hogy nem jutott tovább az az Antal nevű muki aki valami "tikok vannak a falak mögött"-et énekelt?
Én sajnáltam :-)
DeBorsie 2009.11.01 19:16:42
@kecsa:

Van benne valami..Amúgy senkinek nem tűnt fel hogy az a Horváth Tamás továbbjutott úgy hogy olyan hamisan énekelt mint a sz@r? Bezzeg azt a hatalmas hangú Balogh Brigit kiejtették. Hogy van ez? Ebben a műsorban(pár kivétellel) Csupa balf@sz jut tovább azt még ez tehetségkutató? Haggyuk már.
Fotó: Rtlklub, Bársony BenceÉs a produkció annak, aki esetleg lemaradt volna róla:..
Biztos sokaknak van tapasztalata a különböző kártyákkal és finishekel kapcsolatban. Az alábbiakban némi infót szeretnék megosztani a US. Playing Card Co. különböző finisheiről: Air-Cushion Finish (Bicycle) Az "Air-Cushion" szó szerint azt jelenti, hogy légpárna. Ez a…..