Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iSkac

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy Wikipédián áttértek a legújabb, 1.22.5-ös verziójú MediaWiki használatára, úgy változtatták meg az alap font type-okat, valamint a betűméretet is egy kis külcsín-felfrissítés céljából. A Wikipédia története során használt Times New Romant, Arialt, Verdanát, ám most…..
CSS-ben sok-sok érdekes megoldás születhet, akár komolyabb előképzettség nélkül is el lehet sajátítani néhány nagyszerű fortélyt, pusztán logikus gondolkodás és a teljesen alapszintű, CSS-re jellemző szintaktika megjegyzése szükségeltetik hozzá. Alább bemutatom, hogy hogyan…..
Giancarlo Fisichella, Alfa Romeo Formula 1 - teljes méretben itt nézd meg!..
Elkészült az 1985-ös Oreca Motorsport csapat két autója, Michel Ferté Marlboro mintásat, Olivier Grouillard egy közel ahhoz hasonló skint kapott. Michel Ferté, Oreca Motorsport - teljes méretben itt nézd meg! Olivier Grouillard, Oreca Motorsport - teljes méretben itt nézd…..
Az előző skines posztomban leközöltem az első Formula 3000-es liveryt, egy 1985-ös Raltot, most viszont kiegészítettem a lemaradt Honda és Bridgestone feliratokkal. Előbbiből rákerült egy-egy az orrkúpra és a motorborításra, utóbbiból pedig egy a hátsó szárnyra. Nem…..
Máris jelentkezem a cikksorozat második részével, amelyben ismételten négy pályát fogok röviden bemutatni Call of Duty-ra. Ezúttal is lesz egy-két ismerős map, amelyeken nagy valószínűséggel játszottatok is már. Saint Lô (HQ, letöltés innen): Sokak által kedvelt Saint-Lô…..
A "titkos" fiktív bajnoksághoz készítettem egy valósághű liveryt, mégpedig az 1985-ös Formula 3000-es Ralt autók festése került egy Lola B99/50-es kasztnira. Konkrétan nem vágnék bele egy egész kasztnitervező autodidakta tanfolyamba valamelyik 3D-s szerkesztőben, abban külön…..
Minap e hibaüzenettel kellett szembesüljek Call of Duty-ban szerverre csatlakozás közben. Néhány kattintás után ráakadtam a helyes megoldásra. Konzolba írjuk be a következő sort: /seta com_hunkmegs 200. Ha nem működik továbbra sem a beírt 200-as értékkel, akkor próbáljuk…..
Prohardver fórumának egyik topikjában már leírtam ugyan, viszont itt is meg szeretném jelentetni, hátha könnyebben ráakadnak a probléma megoldását kereső játékosok. Nos, alapból a Call of Duty néhány előre meghatározott felbontáson kívül nem tartalmaz többet, ez akkor lehet…..
Összegyűjtöttem azokat a mapokat ebbe a posztba, amikkel régen sokat játszottunk többek között Ch!merán is, de akad közöttük olyan is, amelyek nem szerepeltek a játékszerveren, más helyekről ismertem meg ezeket, ennek ellenére mégis óriási játékélményt…..
Skacblog Végre COD-ozunk... 2014.02.09 18:35:00
2014. február 9-e az első mérföldkő a Call of Duty (első rész) újrakezdésében, habár még szerverkészítéssel sohasem foglalkoztam. Úgy másfél-két éve szerencsétlenkedtem a konfigurálással pár órát, de hamar beleuntam, ugyanis rengetegféle variációt kivitelezhetünk…..
Keke Rosberg teszteli 1977 decemberében a Kojima Engineering által megalkotott Kojima KE009-et Fuji Speedwayen, Japánban. A Formula 1-be tervezett modell egyetlen futamon indult, Kazuyoshi Hoshino szépen tartotta magát a középmezőnyben. Az autót később sehol máshol nem indították…..
Skacblog Egyform(ul)ák - 1. rész 2014.02.06 21:40:00
Egy képes cikksorozatot indítok rögös útjára, amely az autósportban szerepelt, ismert, ill. kevésbé ismert autók összehasonlítását fogja ecsetelni. Az egybevetések történhetnek szín, festés, forma, alak, vagy összkép alapján, a lényege ezen egyeztetéseknek, hogy a két…..
Skacblog Essünk neki... 2014.02.06 21:25:00
... a blogírásnak, úgy szűkszavúan ennyi szánnék naivan bevezetésnek. A tartalmat tekintve nagyjából az érdeklődési körömnek megfelelő posztokat, írásokat, jegyzeteket, apróbb munkákat, prezentációkat, jellemzéseket, leírásokat fogok megosztani, aminek az Olvasó is hasznát…..
Csikós küldött egy levelet a szerkesztőségi levelezőlistára a héten. Egy prezentáció csücsült benne. Ritkán szoktam megnyitni az ilyesmit, de tudom, ő se küld naplementés tengerpartot meg kétfejű macskát, így megnyitottam. Megnéztem a képeket, de mielőtt önök is megnézik,…..