Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pandilla (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabitól kaptunk sok szép fotót Maci nevű kedvencéről. De vajon kicsoda Maci, hol van és mit csinál? Megfejtés kattintás után. "Házunk őrzője behajtogatta magát az íróasztal alá, ahogy minden este szokta, egy hosszú, fárasztó, munkás nap után. Ilyenkor nem is tudja hogy a…..
hogyvolt House 1x02 - Apaság 2008.06.13 08:00:00
Itt is van a Házdoki második epizódja, és ezzel indul be igazán a sorozat, itt már nagyon érezték. Klasszikus jelenetek, az ocsmány sárga színezés is eltűnt, sőt még a stylist is mintha kezdene magára találni, ez lesz az. A második hetibeteg egy 16 éves sportoló gyerek, aki a…..
hogyvolt House 1x01 - Pilot 2008.06.05 08:30:00
Szeretnék most minden House rajongót egy kis nyári darára csábítani, ezért most visszamegyünk a legelejére. Pl. emlékeztek még milyen volt House első botja, Jimmy első frizurája, Chase első nyakkendője, vagy hogy Cuddynak még szemüvege volt az első részben? Volt itt a sorozat…..
hogyvolt House 3x21 - Család 2008.04.24 09:03:00
Ebben az epizódban két hetibeteg is van, két kissrác, testvérek. Az alapállás a következő: az egyik srác leukémiás és csontvelő-átültetésre vár. A bátyja, aki a donor lenne, pedig elkapott valamit, ami nagyon nagy gáz, hiszen a csontvelő-donornak makkegészségesnek kell lennie.…..
Érdemes elmondani, hogy az epizód eredeti címe House Training, így sokkal jobban átjön a többletjelentés. Lesz itt trenírozás, edzés, idomítás, nevelés, szoktatás minden szinten., Greg House módra. Hetibeteg egy állástalan magányos nő, se kutyája se macskája, és randa dolog…..
A tavalyi vírusvideók nagy slágere volt a drámai prérikutya, és úgy tűnik, megszületett párja, a drámai maki. (Legalábbis mi azt tippeljuk, lemur, vagyis valamiféle maki látható a feltvételen.) Figyelem, gyenge idegzetűeknek nem ajánljuk a videó megtekintését! glumbert - THX…..