Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dízelgigant

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Kérem szíveskedjenek jobban fizetni ellenőreiket!” –így kezdi levelét Mariann. Olvasónktól egy 35 körüli nő pénzt kért a Boráros téren tegnap. Később kiderült, a nő egy BKV ellenőr, karszalagot is viselt. Vajon a sztrájk alatt nem dolgozó ellenőr így akar…..
Dízelgigant 2010.01.21 20:55:39
@Sasyyy: Imádom a hozzád hasonló agyatlanok kijelentéseit. A vidéki ellenőr miben különb? Ugyanolyan sötét, tapló mint a többi. Az más, hogy a pesti taplók nagy része vidéki. :-(

Akkor most álljon itt az én történetem:

Az időpont 1981 tavasza. Ekkor voltam kb. 5 éves. Egy nap az őseim csomó dolgot összepakoltak, majd beültünk a kocsiba (Zsiguli). Azt mondták, kirándulni megyünk. Több órája úton voltunk, mikor egy helyen sokat kellett állni.Akkor még nem tudtam, hogy ez egy határátkelő. Egy nagyvárosba érkeztünk(Bécs),holott ekkor már sejtettem, hogy valami nem stimmel,mert senki se beszélt magyarul. Pár hét tábor, majd kb. 5 hónap bérlakásban való élés után úgy döntöttek, hogy hazautaznak. Pedig faterom el tudott volna helyezkedni (festő volt). 6 hónap után hazajöttünk.
Persze ezt én akkor még nem értettem, hogy ez mi is volt. Csak később, hogy ez egy emigrációs kísérlet volt.
(Sajnos).
Most meg amikor panaszkodnak, hogy most milyen sz@r, mindig azt dugom az orruk alá, hogy nem kellett volna hazajönni.Erre ők pampogják, hogy így meg úgy, meg nem tudták, hogy itt rendszerváltás lesz...
A lenti levelet kommentár nélkül küldeném mindazoknak, akik az Odacsuktunk egy gyereket! -„És? Üljön vissza, és fogja be a száját!” című bejegyzés íróját azzal vádolták, hogy hazudik, nem ír igazat, felfújta az egész történetet: Tisztelt Gál Mihály!A BKV…..
Dízelgigant 2009.12.18 13:07:45
@az igazi Sipi: Végre egy értelmes szó amit eddig kinyögtél!
Dízelgigant 2009.12.18 14:59:56
@sevi (Sevcsik): És ki a francot érdekli, hogy nem tudja etetni? Magának csinálta a balhét, most b@ssza meg. Remélem 50 feletti az illető, mert akkor már nem biztos, hogy talál munkát.
–Mondta olvasónknak egy turista, akivel ellenőrök kiabáltak a Nyugatinál. A lány napijegyet kért a pénztárban, de vonaljegyet kapott, és azzal utazott a metróban, mondván, az napijegy és kezeléstől számítva 1 napig érvényes. Az ellenőrök lecsaptak rá, elvették az…..
Dízelgigant 2009.11.29 16:12:40
@Matador: Már a férfiakat is utálod?
Egyszerűen szánalmas vagy.A nagymutert is csináld ki,ez parancs. Apádat hagyd békén.
Dízelgigant 2009.11.29 16:13:37
Dízelgigant 2009.11.28 18:45:53
@Matador: Áááá! Végre leleplezted magad,miért utálod a nőket. Gondolom, eleged van az alkeszos k anyádból, hát rajta, hajtsd végre a feladatot! Biztos gyerekkorodban állandóan megvert téged, és ez beléd ivódott.Nagymutert se felejtsd ki!
Ha bliccgyűlölő vagy, irány Phenjan,használd az ottani tömegközlekedést, ott nincs bliccelés.Aki esetleg megtenné agyonlövik.
Ha a BKV-t szeretnéd megszüntetni, a lehetőség adott. Szüntesd meg. Szerintem még jót is tennél ennek a városnak, lenne egy normálisabb tömegközlekedési cége. Persze normális tarifákkal.
Akkor büszke leszek rád.
Olasz fórum Bud Spencer 80 éves 2009.10.31 08:08:00
Rémlett, hogy mostanában van a szülinapja ezért rákerestem. Igen, Carlo Pedersoli 1929. október 31-én született. Nápoly ajándékozta meg a világot vele. Filmjeinek töredékét sem tudnám felsorolni. Szerintem a rajongóknak is lehetetlen kihívás. Előttem pedig teljesen…..