Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krissz2

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cyber Turul Megkezdődött.. 2013.04.29 21:10:13
A TURUL RÖPTE..
Krissz2 2013.05.02 14:22:51
a
Hamarosan vége van az ünnepnek, szóval időszerű elbúcsúzni valahogy a robbanó tököktől. Nem cselekedett másképp a pozitive interjúból kissé felemásan (ezt még helyrerakjuk a jövőben, ígérem) bemutatásra kerülő Rozso sem, akinek felvitte a dolgát amióta veres csillagot hord…..
Krissz2 2009.11.02 23:39:49
Lassan már lehet unalmassá válik, de a haxx ismét okot ad, hogy szót  ejtsünk róluk. A mostani eset főhőse a bal oldalon látható úriember, aki bizony sokaknak ismerős lehet. Igen, ő az. Pajzánka, aki nem bírt magával és ezzel faramuci helyzetbe hozta a csapatát, főleg annak…..
Krissz2 2009.10.15 09:31:41
@Naree: Én meg tudok repülni.
Már beharangoztuk ezzel a promóciós képpel, hogy készült valami a háttérben. De már megint negatív hullám! Volt egy kezdeményezés, amely alapgondolata ha nem is teljesen tökéletes, de némi módosítással megvalósíthtó lett volna. De akkor mi történt? Röviden…..
A HLstatsX „rabjairól” szóló cikkünkben már körülírtuk eme félre sikerült játékos típus általános jellemzőit. Most egy konkrét személyt szeretnénk górcső alá venni, mert Ő és a hozzá hasonló emberek okozzák a public élet teljes elkorcsosulását. A nevét…..
A szart jobbá tenni? Tegyek rá tejszínhabot? Talán attól jobb lesz, hogy édes és sejmes, meg ropogós a tegnapi mexikói pizza kukoricaszemeitől. Ha nem lenne probléma azzal amit elmondok, akkor nem is lett volna szükség blogra. Itt mindenki azt hiszi Bunfitól, a noname…..
Az előző hír bizonyította hogy az ETF2L méltán hírhedt Banhammer-e újra üzemel. Ennek köszönhetően fél év alatt már a harmadik komoly lebuktatás van porondon. Mire is következtethet ebből az egyszerű játékos? "Hűha, ezek aztán tudják a dolgukat, már megint mennyi…..