Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MagnusHeron

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pofátlan magyarországi cégek például abból élnek, hogy a fogyasztók nem olyan rabiátus, durva, tízlábú állatok, mint a Homár, aki az alanti sztori elején mutatott volna be egy kétkaros ámbráscetpéniszt a vodafonos ügyintézőnek, amikor az benyögte, hogy készpénzzel nem…..
MagnusHeron 2007.11.19 10:14:16
Én augusztusban vettem 2 darab előfizetést egy Vodafone viszonteladónál. Az első 3 hónap ingyen volt, de velem is fizettettek 9000ft depozitot kártyánként. Majd ebben a hónapban kijött egy számla 13 ezer forint havidjal. Az októbert 2szer számlázták, amit el is ismertek a 1270-en és javították a hibát. Viszont a depozit nem került levonásra, mert mint kiderült, a viszonteladó nem a szerződéskötés után fizette be a depozitot, hanem csak október 6-án, 2 hónapot ült a 18000ft-on. Igy a voda rendszer csak februárban tudja majd elkezdeni vonni az előre befizetett 2 hónapot.

Tudni kell a dologhoz, hogy soha nem volt számlás előfizetésem, azt meg főleg nem tudtam, a Vodánál van ilyen depozit. Nekem teljesen természetes volt , hogy az üzletben fizetek, nem pedig csekken.. Majd mikor még egy számlásat vettünk ugyan ott, akkor már csekket adtak, de ugyan úgy ott kellett fizetni, mondván majd ők befizetik, meert visszaélések voltak.

Felhívtam a viszonteladót, hogy akkor most mi van. Elkérte a telefonszámokat, majd a főnök visszahívott, hogy hát nem tudja mi lehet a gond, de nem tud tenni semmit. Ilíen még nem volt, meg, hogy gondoljak bele, milyen jófejek, meg, hogy ez egy plusz szolgáltatás, hogy nem nekem kell a postán sorban állni, hanem ők befizetik... Ja csak 2 hónap késéssel. De felajánlotta, hogy ha nem gond a dolog, akkor valami ajándékkal honorálja, de ha gond, akkor visszaadja a 18 ezret, aztán ha majd jön a 2 ingyen hónap majd visszaviszem neki...

Természetesen meg sem próbálta elintézni a vodánál a dolgot..

Van egy olyan érzésem, ha ez kiderülne felbontanák vele a viszonteladói szerződést, mert hazárdírozik a depozittal... eleve nem értem, hogy a rendszernek miért nem tűnik fel, hogy a SIM kártyát aug 3-án aktiválták a depozit meg okt 8-án jutott el a számlára....

De ez a vodafone..

Magnus
Na, ilyennek se láttuk még sose a Nagyvárad téri metróállomást, a szürke burkolólapok helyett vörös szőnyeg, a paprikaárusok helyett meg egy csomó fejes, többek között a szép drappszínű sálban feszítő Lázár György elvtárs. Az nem semmi jelenet, ahogy az elvtársak…..