Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aszehirek

71 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Hölgyem / Uram! Kedves Barátom!  Mint minden határainkon túli magyar anyanyelvi oktatás, így az erdélyi is igen nehéz helyzetben van. Egyik legfőbb problémájuk a magyar nyelvű könyvek hiánya.  Egyesületünk, az Aranyszarvas Egyesület (6337 Újtelek, Fő utca 5.)…..
Marci egész biztosan megbánta a szolgáltatóváltást, miután a T-mobile szervize nem bírt mit kezdeni az állandóan lemerülő, garanciális iPhone-jával. Többször egymást után úgy adták vissza neki, hogy hozzá sem nyúltak, mondván a telefonnak semmi baja, végül nem kis összeget…..
Aranyszarvas Hírek BUÉK! 2009.12.31 11:16:54
Kedves Olvasóink!Ezúton kívánunk Önöknek és kedves családjuknak eredményekben gazdag boldog új esztendőt, és Szebb Magyar Jövőt!Üdvözlettel:Az Aranyszarvas Egyesület csapata..
Aranyszarvas Hírek A jövő.... 2009.12.13 14:34:25
Tájékoztató új kötetem megjelenéséről   Az erdélyi magyarság XX. századi sorsáról, a kisebbségi élet hétköznapjairól és azok nagyobb összefüggéseiről, a jelen életünkre is kiható hátterekről és következményekről, alig van fogalma a mai nemzedékeknek. Még az…..
A BUDAPESTI SZÉKELY KÖRSzeretettel és tisztelettel MEGHÍVJA tagjait, barátait minden érdeklődőt, egy  2009. december 11.-én 17. A MAGYAROK HÁZÁBA   Semmelweis u. 1-3. I.em. kávézó megrendezésre kerülő társasági estre, ahol alkotóművészetről és az alkotást…..
Aranyszarvas Hírek Kiállítás 2009.12.13 13:57:04
  Két hazája volt, mégis elfeledték Ignácz Rózsa centenáriumi kiállítás nyílt Budapesten az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet Körtermében. A tárlat a sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeum, a kézdivásárhelyi Vigadó, a kovásznai Ignácz Rózsa…..
Gyűjtés a Magyarfalusi Gyerekek Háza javára külön számlaszám (Magyarországon)  Magyarfaluban a megvásárolt kis házikó (melyben jelenleg is folyik a tanítás) udvarán egy nagyobb méretű Gyerekek Házát szeretnénk építeni. Erre azért van szükség, mert a magas…..
 KULTURÁLIS PROGRAMOK   2009. december 17.     Karácsonyi est a LITEA-ban 2009. december 31.     Szilveszteri bál a Magyarok Házában...
2009. December 13. 10:00 Bartók Béla Unitárius Egyházközség temploma 1092. Bp. Hőgyes Endre u. 3   December 17. 18:00 Adventi klubest. Heltai Gáspár Unitárius Könyvesbolt 1054. Budapest, Alkotmány u. 12. szám  Belépés díjtalan! (részletek a mellékelt meghívón)…..
Barátság Művelődési Központ Galéria 2440. Százhalombatta, Szent István tér 5. A száz éve születettIncze János Dés festőművészA kiállítás rendezésében közreműködik a Takács Galéria, és a XX. századi Kolozsvári Képzőművészek Galériája.A kiállítás…..
Kedves olvasóink!Bizonyára észrevették, hogy egyesületünk internetes oldala a meghirdetettel ellentétben még mindíg a régi arcát mutatja.Ennek oka az erdélyi könyvgyűjtő akciónk miatti késés. Remélhetőleg 2009. 12. 17-re az oldal felveheti új alakját.Addíg is szíves…..
Aranyszarvas Hírek Megújulunk! 2009.12.06 19:24:16
Kedves Barátaink!Egyesületünk internetes oldala hamarosan teljesen megújul!Többek között lesz fórum, vendégkönyv, és online webtelefon, melynek segítségével ingyen érhetik el egyesületünk ügyfélszolgálatát.Reméljük új oldalunk elnyeri tetszésüket!Az új oldalunk 2009.…..
Játszon velünk!       Kattintson a hirdetésre, és játszon velünk ingyen!  ..
Kedves Olvasóink!Örömmel jelentjük, hogy technikai akadályaink elhárultak, és oldalunk működik tovább, viszont néhány kisebb változással.Ezek a következők: Oldalunk frissülése nem biztos, hogy napi rendszerességgel történik, szerkesztőségünk leterheltsége okán, helyette 2-3…..
E.-vel elhitette az őr, hogy még időben, az 5 perces ráadáson belül érkezett az autójához, emiatt mikuláscsomagot sem adott neki, aztán egy hónap múlva kiderült, hogy régóta gyűlik a tartozása. A Centrum őreit a homározók sokmindennel gyanúsították nár, de  az igen…..
Tisztelt Olvasóink!Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okok miatt, oldalunk előreláthatólag november 15-ig nem fog frissülni. Természetesen addíg is várjuk publicisztikáikat, anyagaikat az aranyszarvashir@gmail.com címre!Találkozzunk néhány nap…..
A mai napon, ha csak egy percre is, de áljunk meg, és emlékezzünk elvesztett szeretteinkre. Ma az egész világon ezrek látogatnak el elhunyt rokonuk, barátjuk sírjához, de mi emlékezzünk meg azokról is, akikre sajnos már nincsen ki emlékezzék. Álmuk legyen békés, és ragyogjon…..
A mai, liberális világban talán az a legveszélyesebb, hogy megpróbálja elvágni az embereket a múltjuktól, hagyományaiktól. Nem csak a szűk értelemben vett tradíciókra gondolok, mint az íjfeszítő népek harcmodora, ruházata, hanem olyan hagyományokra is, mely a hitből fakad. A…..
Elsőként itt van Szlovákul:(Megjegyzés: Erre írta a Kuruc.info egyik olvasója: "Ha én lennék a szlovák elnök, annyira elszégyellném magam a szlovák nyelv nevetségessége miatt, hogy a szlovák nyelvet tiltanám be és csak a magyart engedném.Szebb jövőt!")  Ezután…..
Remélem ezen videó segít a választásban: ..
Budaházy Edda "női felvonulásához" több százan csatlakoztak, majd vonultak a Ferenciek terétől a Parlament épülete mellé. A demonstráción feketébe öltözött nőket és bilincsbe vert hazafit kísérő sünöket is láthattak a főváros lakói. Az június 17-én…..
Vélemény + Videó:Érdekes, mikor a rendőr azt mondja, az őt fizető állampolgárnak, hogy "Le leszel lökve a lépcsőn", majd meg akarja Ölni ennek a hölgynek a 8 hónapos gyermekét. Nem tudom, a tisztelt olvasók hogy vannak vele, dé Én személy szerint egyáltalán nem…..