Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alakfa

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok egy nagy számítógépes szakember. Egy ismerősöm tanácsára hamarosan belekezdek történeteim publikálásába. Az eredmény, visszhang nem tudom milyen lesz, majd ti úgyis megmondjátok.....
Az volnék? Hát akkor az vagyok, no problem :)Van aki itt nem ért, van aki ott, van aki meg amott :)Szögezzük le, nem vagyok normális. Ahogy azt a tévében mondani is szokták, veszélyes, ne utánozza senki.A harisnya mánia egyszerűen alakult, nagyra nőttem, hosszú combokkal…..
Tegnap estére sikerült annyira lefáradnom, hogy majdnem elaludtam a színházban. Fent voltunk a karzaton, és a hangosító rohadt lámpája tartott csak ébren. Eddig mindig beszoptam a színházasdit. Szerintem köze sincs a kultúrához annak, hogy nálam alkoholistább színészek…..
alakfa 2009.11.19 13:25:56
@LuPuS: ja a csaj meg dolgozhat mint a kisangyal. Hát Köszi:-DDDDDDDD
Incifinci blog Kis iskolás lány 2009.10.29 12:04:00
Nem tudom mi van mostanában a csajokkal, mindenki ihletet kapott Ádámtól (nah, sikerült Fricseknek köszönhetően. Köszi neki mégegyszer)).Szóval Ádám harisnyás sztoriaitól, mindannyian felbuzdultunk harisnyát és szoknyát húztunk. Érzelmikáosz posztja után nekem is eszembe…..
alakfa 2009.10.30 08:39:33
@Ádám72: itt vagyok:-D Jöv. héten jön a poszt, mert sok a minden.
Pénteken otthon maradtunk, és mivel már jobban voltam, megengedtem a pultos csajnak, hogy szeressen a szájával. Aztán estefelé megint úgy éreztem, hogy ágyba kell vinnem. Ő kibontott egy pezsgőt, mert ki tudja bontani, én meg ittam még egy Coldrexet, csak úgy megszokásból. Szóval…..
Egy nyúl naplója A kezdet 2009.10.23 12:54:00
Úgy kezdődött, hogy születésnapom volt. Tegnap. Amit persze ebben a korban már nem tanácsos nyilvántartani, amint az majd az alábbiakból is kitűnik - feltehetően.Nem is számítottam különösebben semmire, hisz az Embör mostanság hétközben felkészítőn, tehát ha itthon van -…..
Szombaton visszajött a Pultos csaj. Este érkezett, nyolc körül. Kint már sötét volt, de mivel lemaradtam szinte az egész napról, gondoltam, kimegyek érte a ház elé, szívok egy kis friss levegőt. Tök jó volt, mert elkapott valami ritka romantikus érzés, a sötét, meg a sárgán…..
alakfa 2009.10.13 09:10:51
@BigGeorge: huhh, az azért nagyon rizikós lenne...
GPS szopás sötét éccaka:D 2009.06.21 22:37:00
Na, hazaértem, még jó, hogy a mai koordináta (nem véletlen:) közel van az albérletemhez:) Félig jó volt a ma este, félig nem. Igazából utólag azt mondom, azzal a tudattal, hogy idegenek keresnek, nem jó a sötétben a hátsó kis utcákon sétálgatni, másrészt viszont hamar…..
Nem dugtam meg senkit a hétvégén. A Pultos csajjal nem találkoztam, mást meg ugye mostanában nem. Szombaton már nagyon nem bírtam, és azon kezdtem gondolkozni, hogy vajon a kurvázás megcsalásnak számítana-e. Aztán arra jutottam, hogy ha az nem, akkor az egyéjszakások sem…..
alakfa 2009.10.06 12:32:11
@Kree: én is megkaptam a blogomba a magamét:-)
alakfa 2009.10.06 16:54:56
@dalmada: te is itt olvasgatsz a naplóink között. Te sem vagy jobb nálunk, csak benned annyi fogalmazáskészség sincs, hogy egy tőmondatot megfogalmazz.

SZERETNÉK BOCSÁNATOT KÉRNI AKIT ZAVAR A HELYESÍRÁSOM. De nem muszáj olvasni.