Regisztráció Blogot indítok
Adatok
őszibarackdzsem

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A legjobb barátnőm pasija a legjobb barátom, és az ő legjobb barátja az én pasim.” Most megtudhatjuk, meddig húzható a mézesmadzag. Ismét a kavarással, és az őszinte beszéd hiányával találkozhatunk. Az alábbi történet lassan indul, és óvatosan bontakozik ki: a…..
Ki tud hajmeresztőbb karácsonyi üdvözletet, mint amikor egy friss és boldog kapcsolatot egy SMS tesz tönkre, amelyikben a pasid volt barátnője közli, hogy a közös gyerekük már öt hónapos?   Sziasztok! Pár történet elolvasása után, úgy döntöttem, hogy én is megírom a…..
A rejtély, a titokzatosság mindig vonzó, de ennek is megvan az egészséges határa. Egy fiú rendszeresen összefut egy gyönyörű lánnyal, van erotika, vibráció, félreérthetetlen vonzalom, számcsere és ajánlatok, de a mondat végére valahogy nem kerül pont.   Sziasztok! Nem…..
őszibarackdzsem 2009.10.05 15:11:12
@tökömbökömcsütörtökön: "néha összefutok vele, de legtöbbször csak a tekintetünk találkozik" - gondolom már nem megerőszakolni akar a szemével, hanem inkább +ölni! :P
Engem még soha nem utasítottak vissza, bár ennyire konkrét ajánlatot még nem tettem. :P De ez mekkora érvágás lehetett csórinak :D Képzelem mit érezhetett! Ilyenek vagytok ti pasik...
@bazmegbazmeg: grat! nagyon jól tolod! :P
őszibarackdzsem 2009.10.05 16:16:55
@boss888: ribancszindróma? Ne általánosíts, nekem így kezdődött az előző kapcsolatom és majd' 3 évig tartott...