Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigBB

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A seggnyalásnak is vannak fokozatai, s köztévé eddig sem ment a szomszédba, ha szervilitásról volt szó: kötelességtudóan felvették a pózt, és csillogó szemmel nyalogatták körbe a gazda legnemesebb szervét, ha kellett, retusáltak, ha úgy kívánta a főnökség, plagizáló…..
bigBB 2013.11.15 09:19:15
@Leadfoot: Elárulok egy titkot: az atv is (részben) közpénzből finanszírozott. Abbol a közpénzből amit a ballib oldal ellopott és bespájzolt ínséges időkre. Már 2006ban látszott, hogy bukni fognak legkésőbb 2010ben, ezért 4 évig nagyüzemben ment a közpénz lenyúlása, hogy az ellenzéki 4 év alatt legyen miből finanszírozni a baráti kutyákat (médiákat). Szerintetek az atv megélne tiszta piaci alapon?
bigBB 2013.11.15 09:33:36
@Leadfoot: Ez csak válasz volt arra, hogy közpénzből tolják a kormánypropagandát. Nyugi, az ellezéki propagandát is lopott közpénzből nyomatják. Tudod: klubrádió - mesterházi - telefon - táncsics - kuncze. Gondolom érted :)
Amikor a hatalom odaédesgeti magához a művészeket, az mindig gyomorforgató, de amikor olyan embereket akar bevonzani a bűvkörébe, akik nem a saját hazájukban lettek világhírűek, akkor az ráadásul még szánalmas is. De mégis mit lehetne mondani egy olyan vacsora meghívásra, amit…..
Nem az a legnagyobb baj a Nemzeti Összetartozás Dalával, hogy van, hanem az, hogy üvölt a feldolgozásokért és paródiákért, melyek közül vannak kifejezetten jól sikerültek (a fúgára átírt verziót bármikor képesek vagyunk meghallgatni) és persze szarok is, de azt nem linkeljük…..
Shadi anyja a mai Blikkben tombolt, szerinte "az arab világot próbálja meg lejáratni a villa jogásza azzal, hogy Shadit hívta ki párbajozni, ráadásul olyan indokkal, hogy a fiú tiszteletlen a nőkkel". A tajtékzó anyuka így folytatja: "Shadi soha életében nem alázott…..
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
bigBB 2011.10.31 21:44:13
@sexmachine: A nagy gitárosok szerint Mike Oldfield nem tud gitározni. Az én bot fülemnek viszont nagyon tetszik. (...és Slash játéka is)
Van annak valami gyermeki bája, amikor egy szervezet rácsodálkozik, hogy a tagjai hús-vér emberek, akiknek szabad akaratuk meg hasonló faszságaik vannak, és ha teszem azt, ügyvéd létükre szeretnének kőművesdekoltázst villantva hülyét csinálni magukból egy tévéműsorban, akkor…..
bigBB 2011.10.28 21:06:02
@Zoan11: Dániel Pétert miért nem zárja ki a kamara? Amit ő tett, az még annyira se méltó az ügyvédi hivatáshoz, mint egy valóságsóban való szereplés.
bigBB 2011.10.28 21:18:14
@Virág et.: Igazad van.
De: Nem emléxem, hogy Helmeczyt kizárták volna a HírTV drog / baráti kutya ügy miatt.
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
bigBB 2011.10.17 10:59:54
bigBB 2011.10.17 12:24:58
@chipanddale74: Jogos: bocs páviánok, hogy ezekhez a lényekhez hasonlítottalak.
A TLC az USA egyik közepesen nézett kábelcsatornája, aminek műsorát főleg reality-műsorok, ezeken belül is a nőknek szánt sorozatok teszik ki. A csatorna szeptember 1-től bekerül a magyar kábelszolgáltatók kínálatába is, várható a Miami-, a New York- és LA Ink, biztosan lesz a…..
bigBB 2011.08.19 17:54:13
@digitime: Szerintem a Discovery Travel & Living-et váltja a TLC.
A TNT idei nyarának egyik legérdekesebb újoncának tűnt a partizános-inváziós Falling Skies, a történet az ebben a műfajban megszokott menetrendtől eltérően nem ott veszi fel a fonalat, hogy megjönnek az idegenek, és elkezdik lezúzni a bolygót, hanem ott, hogy ezen már túl…..
bigBB 2011.07.05 14:24:15
comment:com A nap képe 2011.06.27 10:00:00
Kirk vs. Kirk, azaz Will Shatner (oridzsinál badass Kirk kapitány a Star Trekből) szkanderezik Chris Pine-nal a Star Trek filmes franchise rebootjában a karaktert alakító nyikhajjal...
bigBB 2011.06.27 21:28:58
@Gerzsonka: Szerintem cseréljék le Sylar-t Sheldon-ra a következő Trek filmben :)
A német tévé köztudottan alultájékozott sc-fi témában (nekik tulajdonítják a legendás "May the Force be with you! = Május 4-én találkozunk!" félrefordítást is), most például egy Deep Space 9 rajongói oldalon összefotóboltolt kamufelvarrót mutattak be úgy, mint az…..
bigBB 2011.05.09 20:16:37
Aztakurva, a retardált légpisztoly csak elsül, ha muszáj. VV Béci, akiről VV Olivér kiverése után már mindenki elkönyvelte, hogy agyonvág mindenkit, és csak a döntőben lehet neki ellenfele VV Alekosz képében, naszóval a Rácz tesók utolsó képviselője elvérzett VV Jerzy-vel…..
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
bigBB 2011.03.29 13:29:53
@Malacföldy: Romániában már most 2011-től a DigiSport-on megy az F1 - persze HD-ben :)
The Doctor - a pilot, amit tuti berendelnek sorozatra, hiszen David Nutter rendezi (16 próbálkozásból 16 berendelés). Egy orvos anyáról szól, aki rég nem látott (orvos) fiai családi praxisához csatlakozik. Szereplők: Christine Lahti, Eva Amurri, Kyle MacLachlan, Michael Boatman és…..
Dopemant elengedte a TV6 a sajtószabadságért tartandó tüntetésre. Mint megtudtuk, a TV6 valóságshow-jának arca engedélyt kért és kapott arra, hogy fellépjen a ma 18 órakor, a Parlament előtt kezdődő tüntetésen és a színpadon elrappelje az erre az alkalomra írt dalát. A Viasat…..
bigBB 2011.01.28 00:01:19
@Leadfoot: Olvasd csak a komcsi szennylapot te gyurcsányista!
Nagyon mulatságos easter eggre hívta fel a geekek kollektív figyelmét a geekwithcurves.com tegnap: a Firefly című sorozat kellékesei megtudták, hogy Nathan Fillion, a Firefly főszereplője megszállott Han Solo-rajongó, és a rövid életű sci-fi-sorozat forgatása alatt mindent…..
bigBB 2011.01.14 10:35:32
@kákalakiakka: Nem. A BSG Blood and Chrome-ra.
A comment:com napi horoszkópja: Vágó István ma összehívja a Szkeptikusok Társaságát, és nagy nyilvánosság előtti "leszámolást" kezdeményez Ursinyi Julianna tisztán látó asszony, Szegedi Erika főboszorkány és a Bors ellen, amely évek óta gerjeszti az ádándi…..
bigBB 2011.01.04 14:59:43
@Ronald: Azbiza: mikor egy éjjel nem tudtam aludni, bekapcsoltam a tévét - épp a tv2-n volt - az első szó amit meghallottam az volt, hogy: PÉNZENERGIA! Ennek fényében meg tudom érteni a jobbikosokat, hogy le akarják rombolni és sóval behinteni a TV2 és RTL klub helyét.
A frissen hatályba lépett, új médiatörvény elleni tiltakozásul hírek helyett a "Magyarországon megszűnt a sajtószabadság" mondat virít a hétfői Népszabadság címlapján magyarul, és kisebb betűkkel az összes EU-tagország nyelvén is. A Népszava mai címlapján pedig…..
Jászberényi Sándor, a Népszabadság és a Magyar Narancs egykori újságírója egy perc csenddel akart tiltakozni az új médiatörvény ellen a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, ott ahol december 21-én Mong Attila egyszer már megtette ezt: a médiatörvény megszavazása után…..
bigBB 2010.12.28 17:40:20
@Fedor: A szocik 8 év után is mindent Orbánra fogtak.
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
bigBB 2010.12.01 11:36:41
@nagymagyarmagyar: Nézz megy egy MSZP nagygyűlést: na ott vannak még sötétebb alakok.
bigBB 2010.12.01 12:22:25
@nagymagyarmagyar: a te anyád meg piros sálat lengetett a sportcsarnokban.
Feladta a frekvenciaküzdelmet az egykori Sláger Rádió tulajdonosa, és több mint 12 évnyi rádiózás után már a neten sem sugároznak adást – tudta meg a mediapiac.com. A Sláger Rádió honlapján azt írja, hogy "amennyiben cégünk kapott volna lehetőséget a folytatásra, a…..
Bárcsak azt mondhatnánk, hogy igazságtalanul járt el a SyFy akkor, amikor tegnap este bejelentette a Caprica kaszáját, de nem, ebben most a csatorna abszolút nem ludas. Sajnos az történt, hogy az amúgy sem túl acélos nézettséget az évad második felére a sorozatnak sikerült olyan…..
Már másodszorra írnak a bulvárlapok arról, hogy mennyire unalmasak az Esti showder felvételei, és hogy a műsort készítő produkciós iroda "vadássza" a nézőket. A mai Bors szerint már ingyen osztogatják a jegyeket Fábry műsorának felvételére. A lap szerint az Esti…..
Ma este tér vissza a SyFy egyik zászlóshajója, a Stargate-franchise legkisebb, de legmorcosabb darabja, a sötét és depressziós Universe. A szereplők egy hajón ragadtak, ami száguld a jó isten tudja merre, vér, könnyek és izzadságszag közepette. Én szeretem, a rajongók véleménye…..
bigBB 2010.09.28 11:45:20
@Szolid: De az. Már több mint egy éve.
A kérdés csak az, hogy kire adunk űrruhát. Korábban hosszabban taglaltuk, hogy mennyire megváltozott manapság az apaszerep, egy azonban konstans. Vannak a Darth Vader-szerű, saját kölyküket feláldozni képes faterok és akik a tűzbe mennének a taknyosokért. A tévézésben…..
bigBB 2010.07.21 22:13:47
@Tarajos Goethe: Egy ilyent én is megnéznék ;)