Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dinnyelabda

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blog.hu Sablonok Desk mess 2008.10.21 00:00:00
Szintén népszerűségi listavezető a Desk mess a WordPress sablonok között, remélem lesznek a blog.hu-sok között is rajongói. Szerintem leginkább egy én-bloghoz illik. De mit keres a kávéscsészében a citrom (narancs?)? Talán macskajaj-kúra? Tulajdonságai: egy oldalsáv, beépített…..
Mosolygó Kicsi esküvői 2010.04.19 22:10:00
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, újra és még mindig. Sorra meg fogom köszönni mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy a nagy nap sikeres legyen, és elég hosszú a lista... ;-)  Az utolsó hét izgalmasan, rohangálósan telt, kedden vettem át a DHL-nél a ruhámat -…..
Egy újabb vörös szőnyeges esemény - az MTV Movie Awards -, amelyen rosszabbnál rosszabb összeállításokat vehetünk szemügyre, sajnos az igazán szép, tetszetős megoldások ezúttal végképp hiányoztak az estéről. 1. Katy Perry ismét egyedi külsővel jelent meg, ezúttal azonban…..
Blog.hu Sablonok Retromania 2009.10.09 11:26:00
Újabb sablonnal jelentkezünk: a Retromania egy hasábos, színes téma, amely ingyenesen letölthető Blog.hu-ra. Használjátok egészséggel! A részleteket a szokásos tesztoldalon lehet megtekinteni. Elkészítettük Drupalra is, ez a sablon innen tölhető le. A működő sminket a drupálos…..
Remélem, nem gond, hogy ilyen címet adtam a posztnak, de tetszik a kifejezés:) Abban igazad van, hogy kevés az olyan poszt, amiről ki lehet jelenteni (vagy tudjuk róla), hogy egy hölgyemény asztalát dísziti. Ismét egy variáció, Win7, felső tálcával, azt hiszem, ilyen kombináció nem…..
dinnyelabda 2010.04.20 21:36:06
@Ájsz: Hát, szigorúan véve amúgy nem default, de értem mire gondolsz :) Már nézegettem Deviantarton témákat Windows 7-re de nem találtam egyelőre olyat, ami tetszene (fehér, nagyon minimal design) úgyhogy addig marad ez.
Fotosoppal én is próbálkoztam, de bevallom, hamar feladtam...Gimp valahogy jobban kézre áll.
dinnyelabda 2010.04.21 22:16:54
Hmm engem inkább egy ilyen érdekelne: wingnome-xp.deviantart.com/art/LiteXP-PREVIEW-78118716
( a fehér verzió)

Imádtam ezt a témát XPre, remélem valaki lesz oly ügyes, hogy megcsinálja 7-re is...