Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huhogó

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit mondjak? Bejött a jóslat. Hihetetlen. Vorg a Hallhatatlan Báró törzskommentelőnk ezt írta: "Gondolod, hogy a Slágernek és Danubiusnak annyi? Nehezen tudom elképzelni, hogy két népszerű adót megszüntetnek, hiszen már évek óta sugároznak. Vagy?" Vagy. Elfogadták a…..
Huhogó 2009.11.03 14:40:22
@djdanif: Ez a 2 cég kihasználta a kiskapukat és mellesleg több, mint 50% kal többet ajánlottak a slágernél. 200 milliót a sláger fizetett eddig, most pedig a nyertes 355 milliót ígér
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Huhogó 2009.11.02 14:42:17
@Oltógép: Teljes mértékben egyetértek veled. Nem értem miért nem látnak sokan a szemüktől. Bort isznak, vizet prédikálnak. Itt is pont arról a 2,8 milliárdról van szó. Lehet számolgatni, ki mit ajánl és mit ad cserébe a népnek. Mondjuk ezt csak később tudjuk meg, de tény, hogy semmiféle törvénytelenül magas ajánlatról nincs szó. Csupán keserű a szőlő a veszteseknek.
Huhogó 2009.11.02 15:19:21
@borovi: Nyilván, hogyha politikai agymosás fog menni a rádión, közben meg mindenki várja a szokásos műsort, zenét, nyilván, hogy tovább fog tekerni és más csatornát fog keresni. Evidens, hogy ez egyik rádiónak, tulajnak sem érdeke, főleg hogy kereskedelmi csatornákról beszélünk, mert ha nincs hallgatóság, nincs hirdetési felület.
@ AlulírottFentemlített: sajnos jól írtad, ma Magyarországon összesen 5 frekvencia van, ami az egész országban fogható, ebből ugye MR-1,2,3 közszolgálati, szóval marad 2.
Huhogó 2009.11.02 16:31:55
@BéLóg: nyilván lesz legalább annyi, tudtommal 355 millát dobtak be az ajánlatba, szóval ezzel nyerték meg a pályázatot, ez tény, ennyit ígértek.
Tegnap még úgy volt, hogy várjuk a döntést, és akár kizárhatják a két országos frekvenciára július végén kiírt pályázatban befutóként álló FM1-et és Adveniot. Kisebb politikai kitérőként a háttérsztori, hogy tavaly az új médiatörvényben kitalálta az Országgyűlés,…..
Huhogó 2009.11.02 10:44:12
@Balance Of Power: Birkák a hallgatók.. de te is sokat hallgattad nem?!
Huhogó 2009.11.02 13:04:16
@Balance Of Power: Bocsi, valahogy a hszedből úgy látszódott , hogy jól ismered az említett rádió műsorait.
''Ha ezek kikerulnenek a rotaciobol es bekerulne helyettuk valami mas, ami hasonlo de nem ugyanaz, viszont viszont nem ismerik, elkezdenek betelefonalni, hogy hol van. Mi ez, ha nem birka magatartas?''
Pedig pont te mondtad, hogy amit sokat nyomnak, az bele megy az emberek fejébe, ebben igazad is van teljesen. Akkor nem értem miért mondasz magadnak ellen pár sorral lejjebb.
Arról meg, hogy birkák e a hallgatók nem nyitok vitát, mert ez tény, hogy nagy részük az. Ahogy a gyózi show rajongók a tv-nél stb sorolhatnám, akármilyen mocskot befogad a gyomruk, csak agytompító hatása legyen... kérdés, hogy mi fog érvényesülni az "elárverezett" frekvenciákon.
Bocsi, de egyszerűen csak úgy éreztem, hogy lebirkáztad magad.
Az ORTT döntése nyomán felgyorsultak az események. Mindenki előtt ismert a tény, megszűnik a Danubius és a Sláger Rádió. Most jön azonban az igazi döbbenet:Számos forrás megerősítette azt az információt, miszerint az Index.hu megunta a piacon betöltött szerepet és egyszerűen…..
  Korrupcióellenes csomagot nyújt be a parlament elé a kormány. Helyes. Csak nem hiteles. Ezt mutatja az ORTT mai döntése. A Sláger Rádió meg a Danubius borosbocskorostul, jáksólászszlóstul egy számomra teljesen érdektelen, megengedem ostoba műsorfolyamot produkált,…..
Mandiner blog A nép szava 2009.10.31 11:01:00
  Végre megvalósulni látszik a frusztrált népvezérek és publicisták mindekori álma, s összefog a nemzet, hogy közös akarattal egyszerre lépjen, mert hát lépni kell. A két lejárt szerződésű rádió hívei nem adják fel: tüntetést szerveznek, szalagot kötnek,…..
Huhogó 2009.11.02 11:29:35
@betonacel: abszolút egyetértek veled. Tényleg képmutatás a 2 rádió viselkedése, tuti, hogy ők is szakítanak ebből is.
Az Advenio nyerte a Danubius Rádió frekvenciájáért folyó versenyt, míg a Sláger helyén az ORTT döntése értelmében az FM1-konzorcium adhat november közepétől hét évig. Az Index információi szerint az ORTT mai ülésén elbukott az elnök, Majtényi László javaslata, nem zárták…..
Emberi Tisztesség Szól a rádió 2009.10.31 16:47:00
Még Hungária Rádiónak hívták, mikor a frekvencia hozzá került,De a szpíker a mikrofonhoz már a Sláger Rádiónál ült.Mikor az első sláger felszárnyalt és messzire repült,A műsor terv a '60-as és '70-es évekre épült!S 99-ben új erőre kapott az…..
Ingyen cuccok Nemvagyokluzer 2009.10.05 16:53:00
Kerüld el a vesztes helyzeteket! Hogy pályázhatsz?     * „Kapd elő a mobilod!” És persze engedd el a fantáziád, vagyis légy nagyon kreatív!     * Készítsd el a filmet, és töltsd fel a YouTube-ra!     * Töltsd ki a pályázati…..