Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corwin

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tesztelo.hu: Kérdésem, hogy a tv2 szándékozik-e folytatni a BSG és a Csillagkapu sorozatokat (akár az eredetit, akár az Atlantist) valaha? Mindhármat legalább 1 éve hagyta abba.A Tv2-től a következőket tudtunk meg: a BSG - Csillagközi romboló 1. évad ismétlése tavasszal várható a…..
Filmdroid The Hunt for Gollum 2009.01.19 21:01:00
A The Hunt for Gollum egy rajongói filmecske lesz, amely még a mozikban látott trilógia előtt játszódik és ebben Gollum után folyik a hajsza, mivel ő tudja a gyűrű lelőhelyét. A honlapot itt nézheted…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.08.05 09:00:00
Az Ugly Betty évadpremieres stunt castingja: Regis & Kelly, két igen népszerű tévés műsorvezető. Kelly Ripa idén 38 éves. Egyes források szerint Nigel Lythgoe, az American Idol exec. producere bedobta a törülközőt, és kiszállt a jelenleg legsikeresebb tévés műsorból,…..
Corwin 2008.08.05 09:42:02
comment:com Hírek kávé mellé 2008.07.18 09:00:00
Shonda Rhimes, a Grace klinika főnöke azt nyilatkozta a TCA-turnén, hogy Katherine Heigl kifejezetten kérte, hogy vegyék vissza karaktere, Izzie szerepét a sorozatban, így nem nagyon érti, mirefel esett az íróknak a szőkecsaj. A c:c ezzel ezt a témát a maga részéről le is zárta.…..
Biztosítóhumor forever. Örök műfaj az igazi vagy hamis, ál- vagy tényleg primkó kárbejelentő lap, aminek a fotóját levélben illik szétküldeni 100 ezer ismerősünknek, lehetőleg 3 megás csatolmányban. Ezt a darabot most rendhagyó módon inkább beposztolom, annyira zseniális,…..
Corwin 2008.05.14 11:47:06
Kezdjük a mai estét a számunkra legfontosabbal: Manchester United - FC Barcelona BL-elődöntő második mérkőzés lesz a Viasaton 20:30-tól, mi természetesen a katalánoknak drukolunk, mert bőven elég egy angol csapat a döntőben (remélhetőleg a Liverpool, majd holnap este kiderül).…..
Nou San Trafford Kösz, Fergie. 2008.04.24 00:14:00
A két veretlen csapat pusztító mételyt vetett a tegnapi támadástól legyengült immunrendszerünk megmaradt állásaira, mely csapás súlya alatt görnyedve bőven szórjuk az átkokat mindenkinek a fejére, akinek köze volt a Bl-elődöntők első meccseihez. Hogy rogyassza az ég erre a…..
Corwin 2008.04.24 10:19:33
Hát ez a tegnapi meccs kész röhej volt.
Amikor megláttam Rooney a jobbhátvéd helyén védekezni (később kapcsolódtam be a meccsbe, lemaradtam a tizenegyesről), azt hittem, vezet az MU, és nyom a Barca. Ehhh...olyan volt ez, mint a székrekedéses betegnél. Nyomtak, nyomtak, de eredmény nélkül.
A végső csapás ott volt, amikor Hargreaves elcsent egy labdát a saját tizenhatosuk előterében, elindult a jobb oldalon, majd átérve az ellenfél térfelére úgy 5 m után megfordult, és visszafelé is megtette ugyanazt az utat, ugyanazon két Barca játékos között, majd visszafelé passzolt.
Komolyan, mintha tiltva lett volna, hogy épkézláb támadást vezessenek.
Biztos, hogy rossz a vereség idegenben. Ja. ÉS jobb nála a döntetlen. Persze. És ha nyer a csapat idegenben? Ja, hogy akkor már esélyesek vagyunk?
Persze abban benne van a vereség esélye, és juj:(

Szeretem az angol focit, és Pool drukker vagyok, de ez a kétmérkőzéses elődöntő a legnagyobb marhaság.
Tessék egyetlen meccsen megmutatni, hogy érdemesek vagyunk a döntőre. ÉS ne legyen semleges pálya: küzdjenek azért is meg a csoportmeccseken, hogy ki játszik otthon, saját pályán. ÉS nincs idegenben lőtt gól, mert akkor egy gólig focizna az egyik csapat - döntetlen, hosszabbítás, tizenegyes.
Ja hogy ez eggyel kevesebb meccs, ergo kevesebb pénz? én kérek elnézést.
Egy előnye lenne a javaslatnak: még ha tizenegyesekre játszanak is mindketten, akkor is feleannyi szar meccset látnánk.
Inkább néztem volna Godzilla vs Megaman-t, ott legalább azon izgulhattam volna, hogy leesik-e a gumimaszk a pofozkodáskor:)
Hát, ez meg mi volt. Annyira költői a kérdés, még a kérdőjelet is lespóroljuk. Lássuk a definíciót: a tragikomédia a tragédia és a komédia tulajdonságait egyesítő drámai műfaj, amelyben a hős szubjektív tragédiája objektíve komédiának hat és nem zárul…..
comment:com Nesze neked élő adás 2008.02.07 14:08:00
A Super Bowl alatt/előtt fellépni minden feltörekvő/veterán zenekar egyik nagy álma, a 15 percet 100 millió ember látja, össze kell hát szednie magának az embernek, mert az esetleges lebőgést is ugyanennyien kísérik szemel/füllel. Nos, az idei fellépők nem nagyon bíztak semmit a…..
comment:com Sci-fi díszdoboz-orgia 2008.02.06 11:00:00
Ma reggel az amazon.co.uk nézegetése közben találtunk rá egy rakás fasza sci-fi díszdobozra, melyekről ugyan már írtun korábban, de ismétlés a tudás szülője, mint tudjuk, és eleve milyen év az, amiben nem esik szó tudományos-fantasztikus/fantasy tévésorozatok díszdobozairól?…..
Ha hinni lehet a Blikk hírének, akkor előbb-utóbb hazánkban is bemutatják a FOX Terminator: The Sarah Connor Chronicles című sorozatát, ami a Terminátor-trilógia második része után játszódik (a harmadik felvonást tessék szépen elfelejteni) és arról szó, hogyan lesz John…..
Egy újabb ordítozó sárga gorilla, a nagyobb darabok közül. Gerald Hawaii szigetén született, ahol elkezdett karatéjozni már 13 évesen. Természetesen ő is nagymester lett mindenféle ,több fokozatú turbó fekete övekkel. A 70-es években csatlakozott a filmiparhoz. A híres Chuck…..
A tv2 nálunk megbuktatta az ötödikeses vetélkedőt, mert nem voltak képesek egy működő koncepciót úgy átvenni, hogy az a magyar viszonyok között ne hasaljon el két adást követően - ez persze az eredeti műsort nem zavarja abban, hogy továbbra is tisztességes nézettséget…..
comment:com Elment Conor, a kelta 2008.01.23 07:43:00
Életének 28. évében elhunyt Heath Ledger filmszínész, akit leginkább filmszerepeiről ismerhetünk (Túl a barátságon, Lovagregény, A sötét lovag - bemutatás előtt), de 1997-ben egy rövid életű FOX-sorozatban is főszerepet kapott. A Roar címre hallgató szériával elég…..
Geekblog Filmbemutató: CJ7 2008.01.21 10:22:00
A korábbi, nyúlfarknyi előzetes után íme Stephen Chow új filmjének teljes bemutatója. Igen, az amerikai narrátor hangja irritáló. Igen, a trailer az eredeti kantoni hangsáv helyett mandarinul van újraszinkronizálva (de szerencsére ellátták angol feliratokkal). De van benne Stephen…..
Mintha a tévék végre rájöttek volna, hogy vannak, akik nem a kocsmapultnál eresztik ki a heti gőzt, hanem szépen otthon maradnak, és legszívesebben egy sokgombos izével mutogatnak egy nagy doboz felé, hogy aztán a keletkező villogást bámulják. Úgy értve, a nagyikon és a…..
A Battletech, Mech Warrior és egyéb, emeletes ház méretű robotokat felvonultató sci-fik rajongóihoz szól a Trech 2, ami flashjátékhoz képest igen szép, de a játékmenete már nem annyira. Három pályányi értelmetlen erőszak édeskevés, viszont a látvány mindenképpen megér egy…..
Inkább az olasz focihoz húzó állandó meccsnéző tettestársam a Premier League meccsein a fejét szokta fogni egy-két ész nélküli felszabadítás, buflák angol hátvéd által elkövetett, félresikerült free-style trükknek tűnő labdakezelési hiba után: "Na, ez az, ami nem…..
A Sci-Fi Channel "rendes" évi minosorozatai elég hullámzó színvonalon mozognak, illetve, ha engem kérdez valaki, akkor a Battlestar Galactica című, valóban korszakalkotó mini és a Lost Room mellett igazán nagyot nem alkottak, de nem akarom, hogy a felbőszült Earthsea vagy…..