Regisztráció Blogot indítok
Adatok
másikkata

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ... feltámasztom a cukorhalat. Becccssszóra...
másikkata 2010.01.13 19:02:52
Helloooo Mindenki! Hatalmas lépéseket tettem a mai napon… Kb. egy órával ezelőtt megvilágosodtam és eme folyamat eredményeként már tudom, hogy a „Katjes”, tudjátok, a gumicukormárka, nem mást jelent, mint kiscicát hollandul… de ahogy erre…..
másikkata 2009.11.25 07:31:30
www.youtube.com/watch?v=k7iCfPp0Klk

...ééés kívánok néked nagyon sok boldog nééévnapot:)
 ... avagy Spaziergang in Marburg. :)..
másikkata 2009.11.09 08:55:03
 Halihó!!!!Ollllllyan télikabátot vettem tegnap.... jujjj hát majd hogy nem megszólal, gyönyörű....:)Szerelem volt ő is... hiba, cipőkön meg kabátokon kell a szeretős énemet kiélnem, hát ilyet....:) Ja egyébként most csak ennyi.:)(De ezt muszáj volt.:)) Szép napot…..
másikkata 2009.10.29 21:20:24
 Helló Mindenki!  Még mielőtt bármibe és részletesen belemennék, tisztáznom kell valamit. Előző heti kedves kínai tangópartnerem nem is kínai, hanem Koreai. Szegényem kalandos története a magyar lányokkal tovább folytatódott… Hétfőn hatalmas bambulásomat a…..
 Helló Mindenki!   Nagy poént kell megosztanom veletek!!! Tangóztam egy… áhh de kezdjük inkább az elején!:)   Hétfőn igazából semmi extra nem történt, ezért nem is éreztem fontosnak, külön irományt szentelni neki. Neteztem, volt egy órám, délután 4-kor…..
 Helló Mindenki!!!!  Sajnos már nagyon rég nem írtam nektek, ezt azért megpróbálom most minél jobban pótolni. Az utóbbi napjaim elég zsúfoltan teltek, csütörtökön például e-maileket kellett irogatnom az összes tanáromnak, hogy járhatok-e az órájukra. Lényegében…..
Hello Mindenki!   Most nem sok mesélni valóm van, tegnap semmi izgalmas nem történt. Mindenki az első óráit kereste, kivéve engem, én még csak azzal szórakoztam, hogy kikeressem, mi érdekel… Némi vigasztalás, hogy a német webes felület – ahol a kurzusok vannak…..
 Drágáim!!!! Az eddigi word-ös írásaim.... van amit ugyan már leírtam azóta, de van amit nem, no meg a pötyögésem ne vesszen kárba...)Az első: Drága Ferkóm!!! (Meg mindenki más is, nyugi,olvashattok tovább!!!:)) Negyed négy körül jár az idő, most maradtam egyedül…..
 Mikrofon proba egy-kettö....:)Kedves barätaim, ismeröseim, szämomra fontos emerek!Itt probälom majd Nemetorszagban eltöltött negy honapom kalanjdait röviden összefoglalni - csak hogy ne maradjatok le semmiröl...Most persze meg nem tudom hogy is szedjem össze a gondolataimat, teny es…..
másikkata 2009.10.08 08:24:27
@cukorhal: majd írok emilt, ott mesélgetek, bár sok újdonság nincs. te meg írd szorgosan a cukorhalat!:) ajjajjjajj, pussz
Haliho mindenki!!!Mar egy csomo mindent lirtam word-ben, hogy majd bemäsolom ide, es milyen jo lesz, de felejtsetek el... ez a gep amin netezni lehet egy tragedia.. se egy total commander, se egy sjatgep, ja es ha a faszbukot akarom megnyitni, kilep a mozillabol. Katasztrofa... 16.-a utan elvileg…..