Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holdsarkany

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, tudom hogy tegnap megint volt a tévében, de egy Zslive elég volt. Ellenben a magyarokat megihlette ez az alkotás és a Youtubeon máris fent van egy best of válogatás. Az elkápráztató színészi játék mellett a díszletekre érdemes még figyelni. Minden hajó ugyanazt a belsőt…..
Az Elmentek otthonról blog szerkesztője, akivel a Zskategória Facebook rajongói oldalát csináljuk bejelentkezett Madagaszkárról. A sziget ahol a bazaltkő arcú amerikai nyinyja Dudikoff még sztár! És ahol az Imax mozikban tényleg vannak szagok és akár eső is! Olvassátok el a…..
Mi gázabb egy gáz film trailerénél? Ha mindezt németül hallod! :) ..
21:50-kor a TV2-n Rambo 2, amelyet a Zskategória élőben közvetít. Nosztalgia, vér és vietnámi papucs minden mennyiségben. Ne feledjétek 21:50-kor kezdünk!Valami miatt a Blog.hu betegeskedett és csak most lett éles , de ez nem változtatt a tényen: mindjárt indulunk!Ez az Activia…..
Milyen jó, hogy vannak emberek, akik nézelődnek a youtube-on és ha találnak valami fergetegeset, akkor megosztják másokkal. (így tettem Purple and Brown esetében is:) Ádi is talált több gyöngyszemet, "Achmed, a halott terrorista" után most itt van Gali the Aligator. A tipikus…..
Ha belegondol az ember, hogy ez a film legalább tíz évvel a Jurassic Park után van, akkor komolyan megdöbbenünk. Ilyen szar effektet régen láttam, annyira mű és hiteltelen, hogy az valami félelmetes. Amikor felugrik a dinó azon konkrétan elröhögtem magam. ..
Álom napló 2009-02-05 2009.10.04 21:35:00
1. álom Volt egy cég, amelyik álláshírdetést adot tki, s a felvételt színes papírral döntötték el, egy kis szöveg kíséretében: PIROS, ZÖLD, KÉK kártyák voltakPIROS - ellutasítvaKÉK - gondolkodnak még rajtaZÖLD - felvételt nyertMajdnem mindenki piros lapot kapott, ezért…..