Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hrb

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos következzen ez a kis chatlog, amely a Finest Selection része lesz abban bizonyos vagyok. Szóval van a külsőség, amelyben doki karöltve legújabb (vérpistike - Smith) segítőjével, Pozitive-val különféle petíciókat írnak, a közösségről papolnak és persze engem szanálnak,…..
hrb 2009.11.10 18:05:03
@Edöm: Kedves Edöm! Ahogy látom, nem fogadtad meg a tanácsomat :) Amikor azt a commentet írtam, nem megbántani akartak, csak a saját példámból okulva figyelmeztettelek. Amúgy meg nem 12 vagyok, nem tudom honnan vetted ezt...De felőlem higgy, amit akarsz, biztos vagyok benne, hogy sokkal okosabb vagy nálam, hiszen pusztán egy hozzászólásom után már tutira megmondod a korom ^^
"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy weboldal és annak egyik szerkesztője a fejébe vette hogy 3(!!) kemény hónap tapasztalattal a saját kezébe veszi a közösséget , mit sem sejtve a magyar TF2 történelemről. Ezt a személyt Pozitivenak hívják aki úgy döntött, hogy…..
Hamarosan vége van az ünnepnek, szóval időszerű elbúcsúzni valahogy a robbanó tököktől. Nem cselekedett másképp a pozitive interjúból kissé felemásan (ezt még helyrerakjuk a jövőben, ígérem) bemutatásra kerülő Rozso sem, akinek felvitte a dolgát amióta veres csillagot hord…..
larry üzenete:*hehe*kurva jó*olvastam a cikked*:)*hoho kiborult a bili?The_BuNFi üzenete:*belefáradtam az intellektuális higgadt közösségvezető szerepben tetszelegejek*holott semmi közöm a témához*az ogc is szépen erősödik*mert nekik vannak grafikusaik, webdesignereik*minden a…..
hrb 2009.10.19 16:59:12
@Desann: Hát ha talán benike visszavonná Bunfiék banját ogc-ről, és végre kibékülnének, nem lenne ez a széthúzás a magyar közösségben. Lennének nc-k, mindenki boldog, folyt pedig kirekesztjük és megkövezzük.
Hihetetlen, hogy az ember milyen kincsekre akad, ha véletlenül az ETF2L fórum témáinak olvasgatásával tölti a szabadidejének egy részét. Én nagy kincsre akadtam a tegnapi nap folyamán, amivel sikerült mosolyt csalnom (vagyis inkább sírva röhögést) azoknak az arcára, akiknek…..
hrb 2009.10.18 18:31:45
@Unbaised: Szerintem senkinek sem kötelessége segítenie a közösséget, és ez a blog sem emiatt íródott, csupán "Önálló sarkított vélemény a Team Fortress 2 közösség mindennapjairól itthon és Európában". :)
Senkitől nem várjuk el, hogy saját vállára vegyen ekkora terhet, aki mégis megpróbálkozik vele, annak köszönöm :)
Na ezt sem réméltem, hogy megéljük! WAZZE! Valaki volt olyan szorgalmas (vagy dicshajhász - Dick), hogy elkészítette a már-már kötelező wallpapert az oldal számára! Ezúton is köszönjül Tigernek a munkát. (Gyk: Jobb Klikk -> Kép mentése más néven...) …..
hrb 2009.10.13 17:37:29
@moRtimer: Aha :D

Tiger ne felejtsd majd el megköszönni a klánodnak a támogatást :D
Már beharangoztuk ezzel a promóciós képpel, hogy készült valami a háttérben. De már megint negatív hullám! Volt egy kezdeményezés, amely alapgondolata ha nem is teljesen tökéletes, de némi módosítással megvalósíthtó lett volna. De akkor mi történt? Röviden…..
A HLstatsX „rabjairól” szóló cikkünkben már körülírtuk eme félre sikerült játékos típus általános jellemzőit. Most egy konkrét személyt szeretnénk górcső alá venni, mert Ő és a hozzá hasonló emberek okozzák a public élet teljes elkorcsosulását. A nevét…..
hrb 2009.10.09 15:51:56
@hide: Ha akkora paraszt lennék, hogy külön hírt írnak rólam, biztos azon gondolkodnék min kéne változtatnom a szánalmas visszapofázás helyett...
A szart jobbá tenni? Tegyek rá tejszínhabot? Talán attól jobb lesz, hogy édes és sejmes, meg ropogós a tegnapi mexikói pizza kukoricaszemeitől. Ha nem lenne probléma azzal amit elmondok, akkor nem is lett volna szükség blogra. Itt mindenki azt hiszi Bunfitól, a noname…..