Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz.dorika.. (törölt)

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két idős ember este együtt iszogatott, majd hajnalban mindketten betörőnek nézték a másikat. Súlyos sérülésekkel kerültek kórházba.  A különös történet kedd hajnalban történt a Pest megyei Törökbálinton. A Pistály dűlői házban hétfőn este még együtt…..
sz.dorika.. (törölt) 2012.05.08 21:02:35
 A lelki szemetesládát azért szeretik és keresik az emberek, mert ő mindenki gondját-baját megérti, elgondolkodik rajtuk, komolyan veszi, majd tehetségéhez és kompetenciájához mérten tanácsot is ad. Nem akart ő ilyen lenni, csak azzá vált; valahogy megérzik rajta…..
Modorosblog A sztrájktörő 2010.01.30 13:22:00
 -Jancsi bácsi, mit ingatod már megint a fejedet oly' nagyon? Mi jót olvasol? -Három nappal kompenzál a BKV, hát köszönjük szépen. Most megint adtak a szarnak egy pofont, ugyanaz, mint a Westernél a múltkorjában. Három napot a hatért. Amikor nem járt itt lófasz se, a Gabi…..
sz.dorika.. (törölt) 2010.01.30 19:37:04
@MakoG: Ő nem viccnek szánja a kommentet, hanem ő az,akiről szól a poszt:D:D Először én is azt hittem, hogy kiegészíti a posztot,ami igaz is, csak ő véresen komolyan gondolja:D

Ezek az emberek miért nem tudnak szöveget értelmezni?
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
sz.dorika.. (törölt) 2010.01.24 13:23:37
@blackbarika: látszik, hogy nő vagy. előbb jár a szád, mint hogy tájékozódnál.
sz.dorika.. (törölt) 2010.01.24 13:25:28
@2Bálint: vagy többet kellene olvasni a blogot...
sz.dorika.. (törölt) 2010.01.24 13:40:28
Ha már azt hittétek, a mamócákról mindent elmondtunk, amit lehetett, tévedtek :) Szocio Pata is bedobta a közösbe a magáét nemrég indított blogján nem is akármilyen formában. Tömör, velős és odabaszós.Nekem tetszik.http://kikvogymuk.blog.hu/2010/01/11/a_szuletett_mamci..
sz.dorika.. (törölt) 2010.01.19 23:42:43
@HRita:
A Babocska mappában az "ez fincsi" című kép elég bizarr. Én nem tudom mi az ott, de semmi jóra nem gondoltam, mikor megláttam.
- Most mit izélsz? Hát nem pont arra van a mobil, hogy BÁRMIKOR utol lehessen minket érni és mi BÁRMIKOR felhívhassunk BÁRKIT? - Ja, de. Végülis igen… - Nah, erről van szó, kisanyám. Az unaloműző hosszabb busz- vagy vonatutak alkalmával megfigyelhető jelenség. A…..
sz.dorika.. (törölt) 2009.12.04 01:49:49
@kIára: Sms küldők, abban sokat mesélők, (választ várók) = Bitófa.
Sms csak bimbódzó kapcsolatban létezik. Részemről. Az az egyetlen alkalom,amikor izgalmas, ha bezereg az ágy pl.
A Modorosblogon nemrég napvilágot látott posztra rímelve Blackrock is megírta a magáét. Jelen irományban a lakótelepi bandák pótolhatatlan tagját, a bandababát tárja elénk szuggesztív erővel. A BB az a fajta lény, amelyről minden magára valamit is adó, 16-17 év…..
sz.dorika.. (törölt) 2009.11.29 14:07:01
@HRita: Vörös Boros Kóla
Ezúttal oriza triznyák vállalkozott arra, hogy a hivatalok elmaradhatatlan és kikerülhetetlen személyiségét, az idősödő hivatalnoknőt tárja a nagyérdemű elé. A jellemzés annyira pazar, hogy nagy hirtelenjében nem is tudok mit hozzáfűzni. A hivatalban dolgozó idősebb nő…..
 Nos, Pecséttörő telepi posztja után én is belekezdtem a lakótelep múltjába, de a jelenbe még nem érkeztünk meg. Mielőtt én is hozzátenném a magamét, fogadjátok sok szeretettel Dóri összeállítását a témában.Bátyámmal hiányoljuk (kőbányai lakosok lévén) az…..
Az ödn-nek létfontosságú demonstrálnia, hogy végre ő is elkelt, már nem egyedül hajtja álomra a fejét, nincsenek fázós, magányos éjszakák többé. Hála a sorsnak, ő se marad pártában, csak összehozta, ezt is abszolválta, éljen. Életbevágó tudatnia a külvilággal…..
- Kezcsókom, miért tetszik a néninek ennyire tolakodni? Tessék szíves levenni a lábamról a gurulós szatyrot, mert egy kicsit zavar.- Há’ hova tegyem? Nincs sehol hely! Ezek a nyavalyás fiatalok elfoglalják az egész villanyost. Hogy nem tudnak megülni a seggükön otthon! Mindig az…..
sz.dorika.. (törölt) 2009.10.23 17:59:48
@tff: Pedig a buszon is divatos mostanában ismerkedni, az utóbbi egy hétben két ilyennek voltam szem és fültanúja. Rájuk szokták húzni azt a sablont, hogy csak a betegségről tudnak károgni egymás között és eddig nem is nagyon hittem el, de mindkét esetben bizony a reuma, a visszér és a CUKOR! központi téma volt. Majd miután egymásra kontráztak ,hogy kinek van több problémája, kezdődhetett a gyógyszerlicit is. Óriási.
A rövidke frigy létrejöttének feltételezem, az az oka, hogy az alacsony padlós buszok mozgássérült helyeit foglalják el, egymással szemben. Ez lehet a kiindulási alap. Innen már hömpölyög magától terefere.
Engedtessék meg nekem, hogy utaljak nosferato örökbecsű és überelhetetlen darabjára, a modoros ősanyára. Óriási lépést tett afelé, hogy felismerjük, és mi, nők elkerüljük az ősanyasággal együttjáró becsavarodást, megőrülést. Ugyanakkor a jelenségnek még maradtak…..
Szlíper gyöngyszeme következik, hosszú és nagyon jó. Szépjónapot Tibikém! A modoros autós íráson felbuzdulva engedtessék meg nekem, hogy a modoros autóvásárlókat egy csokorba szedjem. Jómagam 4 évig dolgoztam autókereskedelemben, így az alant felsorolt…..
sz.dorika.. (törölt) 2009.10.04 22:11:46
@Winston Smith: nekem pont egy ilyen palim volt. rendszeresen igyekeztem felhívni a figyelmét arra, h milyen nevetséges,de mindhiába.
Egy 20 éves rohadt alvázú hulladékkal közlekedett,ami minden héten valamiért bedöglött, a hátsó kerekei kilengtek, vidámparkban nincs olyan élmény....
De én értsem meg, hogy ez egy remek autó.
Aztán jött egy használt kis moci...
a folytatást már leírtad te.
Reni, az ezoterikus- Hát lányok ez egy nagyon szép film volt. Örülök neki, hogy Jessica végül megtartotta a babát, de én azért izgultam. Elég nagy felelőtlenség volt Paul részéről belevágni a szeretkezésbe minden előzetes megfontolás nélkül. Manapság így fejest ugrani a…..
sz.dorika.. (törölt) 2009.10.04 18:07:35
@HRita: Noha a látszat azt mutatja, hogy Patrik szereti és kedvében jár az amúgy semennyire sem szeretetreméltó és még kevésbé kedves Katinak, valóságban szerintem Patrik az évek múlásával egyre kevésbé tolerálja a cicamagazint, az nlc online által javasolt "10 tuti tippet a lakás megszelidítésére" és kicsit sem tud azonosulni már a modern női felfogással, miszerint: Kati nem háztartási gép, hogy mosogasson és nem bejárónő, hogy főzzön."
Lehet, hogy kicsit elkanyarodtam,de szerintem nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, hogy az általad felsorolt barátnők egy kivétellel, mind cudarul megrántották a gyeplőt...
sz.dorika.. (törölt) 2009.10.04 18:47:11
@HRita: szoros a póráz a srácok nyakán.
néha nyílt zsarolás, néha csak a tekintet árulkodik, rengeteg a megsértődés:
fiú: - Mi bajod van?-
lány:- SEMMI!-

lány: -"...jó, ha neked fontosabbak a haverok meg a sörözés.....amúgy voltak lányok is ott?"-

na ...az utóbbi gyakran előfordul és eleinte még megy az ölelgető-gügyögős mentés, később kezd azért Patriknál is tele lenni a hócipő...ilyesmikre gondolok én.