Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christmas girl

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész egy rágógumival kezdődött. Talán amikor este kibújtam a farmeremből, akkor pottyant ki a zsebemből. Vagy talán nem. A lényeg az, hogy másnap reggel, amikor – természetesen kapkodva és sietősen – kikászálódtam az ágyból, ráléptem a ronda, alamuszin…..
Aki olvasta Gerald Durrelltől a Családom és egyéb állatfajták című könyvet, annak nincsen új a nap alatt. Tulajdonképpen mindannyian megírhatnánk a magunk kis családregényét, mert még a legsablonosabb átlagfamíliát sem lehet dögunalommal vádolni. Még a bosszantóan tökéletes…..
Mi a manó ez itt a táskám bélése alá csúszva?!  Ja, csak a házi-dizájncenterem egyik darabja. Szuper találmány: a világ legviccesebb dolga, melybe azért invesztáltam, hogy ismerőseimet elkápráztassam a fogyasztói társadalom egy újabb gyöngyszemével. Hogy mi ez? Egy…..
Ahogy Micimackó mondaná: „Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van. Soha sincs jó idő.” Csatlakozom a csekélyértelmű medvebocshoz, mert úgy tűnik, nekem való klíma csupán egy messzi-messzi galaxisban volna, talán az Endor bolygón. (Ott éltek az evokok, vagy az…..
- Kidobott a barátnőm. Azaz ex-barátnőm – hívott fel a minap csüggedten az egyik cimborám. – Ráadásul nem értem, miért. Pedig, esküszöm, az egész hétvégét vele töltöttem: egyik boltról a másikra jártunk, próbafülkébe be, próbafülkéből ki……..
Talán mert tíz ujjunk van. Talán mert ehhez a tíz ujjhoz csupán egyetlen élet tartozik, s azt az egyetlen egyet tökéletesnek szeretnénk tudni. Na de miért éppen tízpontos a skála? Miért hiszünk makacsul abban, hogy nekünk tíz pont dukál? A legtöbb dologban elnézőek vagyunk…..
Mert múzsapuszi igenis kell. A homlokunkra, vagy hova… Tudjátok, amikor nyakon ragad az ihlet, és berugdos a célba. Amikor azt érezzük, hogy megtáltosodtunk, és szinte vágtázunk álmaink felé. Amikor a pillangók csak úgy repdesnek a gyomrunkban, mi pedig teljes mellbedobással…..
Kivel ne fordult volna elő, hogy nyár kellős közepén elkezdett kotorászni a ruhái között, és a téli kabátja zsebében egy gyűrött ezresre bukkant? Vagy mikor a mosógép mögé esett nadrágunkat előhalásztuk, annak zsebéből kipottyant az oly régóta elveszettnek hitt csókálló…..
Olvastad már a könyvet? Tudod, az Életmentő zsebbarátnőt… Ha nem, akkor sipirc, szerezd be! Aztán, ha elolvastad, biztos azt fogod kérdezni: ez a nő tényleg paradicsomot tömköd a szomszédok papucsába, és egy flakon Domestost hord a táskájában? Tényleg ezt gondolja a…..