Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prepi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átláccó Korrupciós vulkán 2010.05.18 19:30:00
Mottó: „Te hallottad, hogy Magyarország előrébb került egy hellyel a korrupciós listán.” ” Hát igen, nem volt olcsó, de megérte …”(Részlet a 2010. áprilisi Rádiókabaréból) Moisés Naím a venezuelai születésű, vezető amerikai lapokban közölt…..
Javában zajlik a kampánymonitorozás projektünk. Eközben kaptunk már hideget-meleget, valakinek tetszik a kezdeményezés, valakinek kevésbé.Mindenesetre a módszerünk igen egyszerű, piaci árak alapján a különböző forrásokból (sajtó, önkéntesek, hirdetésköltést figyelő cég,…..
Átláccó Névjavaslatok! 2010.03.22 14:25:00
Korrupcióellenes jogsegély honlapot indít a Transparency International. Önjelölt keresztapák és keresztanyák, kíváncsiak vagyunk az ötletekre! Eddigi javaslatok:www.kontrollcsoport.huwww.atlat-HATOSAG.huwww.leleplezlek.huwww.korrupcioSTOP.huKommentben várjuk a további…..
prepi 2010.03.22 15:34:49
Noémi!
Szerintem a név legyen az hogy:
www.korrupcioTERMINATOR.hu.
Szerintem ez elég jó,a többi javaslat túl light-os.Ez nem saját ötlet,a te néhai blogodból loptam el,mikor a Terminátor c. filmből bejátszottál egy részt.A TERMINATOR szó utal legjobban a korrupció elleni kérlelhetetlen szándékra.
Utóírat:full csinos vagy.
üdv.zoli
Napok óta megy a találgatás, hogy vajon végül a kormány bevállalja-e, hogy egy olyan fejlesztésre költi az adófizetők pénzét, amire a fenti három jellemző egyszerre igaz.JogszerűtlenA Pénzügyminisztérium szakértői szerint a konstrukció nem csak a magyar jogba ütközik…..
   Magyarország márpedig nem Amerika. Ezt ma publicisztikák imamalomként hajtogatják (szólásszabadság, demokrácia ügyében). Pedig van, amiben Amerika vagyunk –és még több minden amiben meg sajnos nem. Ilyen ügy a kampányfinanszírozás és a Parlamentünkbe vetett…..
Elkezdődött a választási kampány Magyarországon. Erre persze sokan unottan legyintenek: ugyan már, kit érdekel. Úgy tűnik, egyesek kifejezetten büszkék rá, hogy nem foglalkoznak a politikával, utálják az egész hajcihőt.Rosszul teszik. A négyévenkénti választások mindenkinek…..
Átláccó Mert kell egy csapat 2010.02.05 11:43:00
Minarik Ede, mosodás az egyik kedvenc figurám, pláne mióta szállóigévé nőtt mondata, miszerint „kell egy csapat” folyton igazolódni látszik.Növekvő szervezetként a TI Magyarország napjai igencsak pörögnek. Ha azt mondom, él az EMKE Irodaház 6. emelete és ez csak…..
prepi 2010.02.06 16:36:42
@Sarah1981:Igen de a sorrend nem az hogy
1.,javaslatot nyújtok be.
2.,tömegbázist növelek. Hanem
1.,tömegbázist kiépítek/ahogy írtad reklám stb/
2.,majd a bázissal/több százezer embert értek/a hátam mögött,javaslatot nyujtok be,mert akkor van erő mögöttem.Hozzáteszem Sarah hogy a nem nagyon értek hozzá,csak stratégiailag néztem,laikusként.Bocs.zoli
A köztársasági elnök 2008. november 20-án mutatta be a kezdeményezésére létrejött Bölcsek Tanácsát, mely mostanra készítette el Magyarország korrupciós helyzetével kapcsolatos jelentését és ajánlásait. A dokumentum két fő részből áll: a hazai helyzet leírásából és…..