Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moreg

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Basimodell megint akcióba lendül, leporolva egy külföldön már számos alkalommal sikerre vitt ötletet, amelyet hazánkban már próbáltak megvalósítani, de sajnos nem jártak sikerrel.De most hazánk egyik legnagyobb személyisége veszi kezébe a dolgokat. Vagyis felkért pár embert,…..
Moreg 2010.07.31 02:51:02
@DoM1N4ToR:
lol
Volt valami sírása PingWinnek, hogy olyan mintha speedhackelne, de úgy látszik, ez nem csak neki tűnt fel. xaero gondolta most visszavág, de oh milyen meglepő nem nagyon jött össze, inkább csak félig. Szóval a Kartel Kocsma királya gondolta külföldi szervereken növeli birodalma…..
Moreg 2010.07.21 02:36:01
  Nos, szóval igen. Megjött ez is, de sajnos még nem lehet tudni, hogy mennyire fogja az emberek agyát felbaszni az érzés, az "ezt meg hogy...". Szokatlan lesz, hogy egy védő kaszt ezentúl képes lesz a gerilla hadviselésre és csini új shotgunjával az eddig…..
Azok, akik olvassák a magyar közösségi portálokat valószínűleg már értesültek róla, hogy a közösség egyik ismert alakja, Drunken F00l a STEAM accountjára VAC bant kapott. Eleinte téves találgatások terjengtek és a sok jóakaró már el is kezdett nyáladzani, hogy…..
Moreg 2010.07.09 00:16:49
@UFP P: te nem ismered ezek szerint milyen egy programozó gondolkodása. Nem feltétlen azért töltött időt a dologgal mert ekkora sapka buzi, és minden áron vért izzadva is szerez magának, trükkel is ha kell. Ez egyszerűen az hogy adva van egy rendszer, algoritmusok, amiket egy programozó tanulmányoz, és mindig a hibát keresi, megpróbálja kijátszani, és ebbe energiát fektet. Nem a sapka érdekelte, hanem maga a rendszer, hol a hiba, ki tudom e játszani, stb, ez már túlmegy a tf2őn meg a sapkákon. Kocka? Talán, de ilyen emberekre is szükség van. Nem feltétlen szánalmas figura, inkább zseninek hívnám.
Alábbi kis mesém a mostanában olyannyira felkapott mentortémához szól. Az irás egyébiránt egy kommentem a tf2.hu-n, de ha már ennyit koptattam az ujjam (nagyon sok hámréteg volt ám), gondoltam kiteszem ide is. Élvezzétek, remélem sokaknak tanulságos lehet: "Alapvetően az a baj…..
Hogyan is működik a bűvös skill rendszer kedvenc játékunkban? Ki a low, ki a mid és mitől lesz valaki high? Sokan esnek abba a hibába hogy CS/COD módra pár hetes játéktapasztalat már midnek hiszik/mondják magukat hiszen "nemzetközi mixeken vettek részt, sokan pedig azzal…..
Az előző szezon végéhez képest elég kiábrándító a listára nézni, hiszen a div1 - majdnem - fele ismét jobb létre szenderült és nem élte meg a következő szezont. Sőt a dolgokat távlatilag vizsgálva a következő szezonnak kettő olyan csapat vág neki, aki az elmúlt 4 szezon…..
Moreg 2009.11.13 17:15:43
Nos következzen ez a kis chatlog, amely a Finest Selection része lesz abban bizonyos vagyok. Szóval van a külsőség, amelyben doki karöltve legújabb (vérpistike - Smith) segítőjével, Pozitive-val különféle petíciókat írnak, a közösségről papolnak és persze engem szanálnak,…..
Szóval a Valve gondolta meglep minket egy ilyen kis updattel, mert amerikában még a halottak napjából is viccet csinálnak. Node konkrétan arról van szó, hogy ÖT NAPIG lehetőségünk van megszerezni ÖT ACHIEVEMENTET, melynek segítségével két sapkával lehetnek gazdagabbak, azok…..
<a href="http://www.grapheine.com" _fcksavedurl="http://www.grapheine.com">Agence de publicité Paris Lyon Grapheine</a> ..
Hát tovább olvasgatva a hírös-nevezetös ETF2L chatlog fórumot, újabb két gyöngyszemre bukkantam. Volt hazánkban egy rövid időszak, amikor egy bizonyos AimT nevezetű klán is élte tiszavirág életű virágkorát. Az ember nem nagyon ismerte őket, különösebben nem is voltak…..
Már beharangoztuk ezzel a promóciós képpel, hogy készült valami a háttérben. De már megint negatív hullám! Volt egy kezdeményezés, amely alapgondolata ha nem is teljesen tökéletes, de némi módosítással megvalósíthtó lett volna. De akkor mi történt? Röviden…..
A HLstatsX „rabjairól” szóló cikkünkben már körülírtuk eme félre sikerült játékos típus általános jellemzőit. Most egy konkrét személyt szeretnénk górcső alá venni, mert Ő és a hozzá hasonló emberek okozzák a public élet teljes elkorcsosulását. A nevét…..
Moreg 2009.10.10 14:12:36
@Marszupi[LAMI]:
ezt az időt eltölthetnéd azzal hogy ténylegesen is fejlődsz :P
Moreg 2009.10.10 17:55:44
@moRtimer:
Én már az első órában agyfaszt kapnék :Đ
Nem mai kis videócska, de azért egy postot megérdemel, ha már benyaltam magam ide, ehhez a három langyihoz. Most mondjátok meg, hogy utálom a haxxot, de ezt egyszerűen nem bírtam kihagyni. Pubinak van fragmovieja? Nincs. A cR-nek van fragmovieja? Nincs. Quadnak, esetleg ToMeenak,…..
Eredetileg nem állt szándékomban újabb blogposztot szentelni a dolognak, de akadt néhány vélemény, amely az ötletgazda szintjén teljesen logikus, ám ha kicsit jobban megvizsgáljuk nem megvalósítható, vagy nem célszerű megvalósítani. Nézzük szépen sorban. Teljesen egyet kell…..
Az előző hír bizonyította hogy az ETF2L méltán hírhedt Banhammer-e újra üzemel. Ennek köszönhetően fél év alatt már a harmadik komoly lebuktatás van porondon. Mire is következtethet ebből az egyszerű játékos? "Hűha, ezek aztán tudják a dolgukat, már megint mennyi…..
Moreg 2009.10.06 15:11:39
:')
Moreg 2009.10.07 17:11:43
@Yadamp: Én vagyok
Hála a nagyszerű Valve updatenek, amellyel már nemcsak szükséges, hanem szükségtelen kiegészítőket is magunkra aggathatunk, megjelent egy új fajta játékostípus: az idler. A betegség az idők folyamán egyre jobban terjedt és már egy külön az erre a célre készített…..
Magyarország szerverei közül mindegyik másról híres. Kartel a matematikusok otthona, TotalTF a hajléktalanok otthona, ahol még hajléktalanok sem élnek rendszeresen. És van a toplisták élén látható OGC Revenge. (Van még néhány szerver, de ezek közül csak az…..
Légy maprakész kutya, vagy beváglak a tengerbe a cápákkal úszni. Újabb felvonásához érkezett a Tortura & Son Co. TF2-es leányvállalatának projektje. A tesco (vagy hivatalosan tesc0) nevével fémjelzett projekt, amelynek megvalósítása mögött valószínűleg mások is állnak,…..
Statnáci. Egy mezei public játékos aki jó képességek hiányában normál esetben kevésbé feltűnő egyéniség, ám ezt ellensúlyozandó a ranglistán elfoglalt helyével szeretne  hírnevet kivívni magának. Nem vagyunk egyformák a statnácik sem teljesen azok:Nagy az Isten…..