Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bivalyrobi

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                      Ugyan ki ne emlékezne az FPS-ek atyjára, a Wolfenstein 3D-re. Abban az időben, 1992-ben, mikor megjelent, egy új színvonalirányzatot nyitott meg a…..
Lenin agitál (1917)Lenin 140. szülinapjára (1870. ápr. 22.) egy rövid áttekintővel emlékeznénk, amely nem annyira róla, hanem az orosz szociális mozgalmak "elhajlásairól", a hatalomért folytatott harc általuk előszeretettel használt egyik eszközéről, a politikai…..
Varánusz O, mint Orbama 2010.04.30 08:00:00
Egyszerű tézis: a dokumentálatlan személyi kultusz szart sem ér.Ugyan mostanában ennek a "mutassuk meg szeretett politikusunk emberi arcát" nevet adták, de Rákosi elvtárs is csak emberközeli szeretett volna lenni.Kampány idején az még csak-csak rendben van, hogy igyekeznek a…..
Görögök, görögök! Most álljak be a sorba, azok közé, akik csóválják a fejüket? Ugyanmár, ez lerágott csont, másrészt egy magyar ne pampogjon, mi pont ugyanazt csináltuk mint a görögök, csak visszafogottabb méretekben. Mégsem tudom megállni, hogy egy két gondolatot a netre ne…..
Reckl Amál blogja Végre! 2010.04.29 16:33:00
A Daróczi-ügynek nevezett gusztustalan trutymóban végre elhangzott egy értelmes gondolat.Id. Daróczi József sok zagyva nyilatkozat után végre kimondta azt, amit én mindig is a háttérben sejtettem. Fia a díszcigányságba halt bele. Ő persze egészen másképp fogalmazott, számba vette…..
Bivalyrobi 2010.04.30 02:32:08
Előkerült a nyilvánosság elől öt napja eltűnt thai miniszterelnök. Abhisit Vejjajiva péntek este televíziós beszédben jelentette be, hogy ezután Anupong Paojinda, a hadsereg főparancsoka áll majd a hosszú nevű Centre for the Resolution of Emergency Situations (CRES) nevezett, a…..
Bivalyrobi 2010.04.17 03:12:07
Felnőtt egy generáció, amelynek tagjai idén először lesznek meghatározó szereplői és egyben aktív résztvevői a választásoknak. Ők azok, akik már alapvetően nem az átkosban szocializálódtak, nincsenek komoly személyes tapasztalataik arról, milyen is egy nem demokratikus…..
Távol álljon tőlem bármiféle politizálás, de a Jobbik azon ötlete, hogy bezárja a két kereskedelmi nemzetromboló mocsokszórót, megmozgatta a fantáziám...elvégre mi az, ami még a kertévéknél is nagyobb szittyavér-romboló kultúrgyarmatosítás?! Naná, hogy az amerikai filmek -…..
Bivalyrobi 2010.03.24 19:37:16
Mivel úgyis a kisebbség lesz a többség hamarosan, így valószínűbb, hogy roma filmeket fognak vetíteni.
pl.
Mozifilmek 2030

Mad Dzsoni (Oláj szkifi-horror 2030)
A film a jövőben játszódik. A Jobbik 2100-ban hatalomra kerül és elkezdődik a terror. A romáknak dolgoznia kell, és fizetnie mindenért, ami eddig ingyé vót. Megszűnik az általános segélyezés. Ha a purdék verekednek az oskolában ketrecbe zárják őket. Ha a szülők bemennek az iskolába megregulázni a tanerőt a rendőrség kijön és 25 korbácsot kapnak ott helyben. A bíróság nem tesz különbséget szegín roma és más állampolgárok között. HA nagycsaládok támadnak másokra kijön a csendőrség és végigver mindenkit gumibottal és puskatussal. A gyilkosságért nem felfüggesztett börtön, hanem kézlevágás jár. A romáknak dolgozó (csicskák... áthúzva) alkalmazottakat, lányokat stb. felszabadítják, futtatóikat hűvösre teszik. És itt kapcsolódik be Dzsoni..Kolompár Dzsoni Romárió.. A rendőrség megfosztja megélhetésétől, amikor "feleségeit" elvonják a munkától(kocsisor). Az egyiket magas rangú Jobbikos (Király András) fogadja be házába. Dzsoni bevágja magát merdzsójába, hogy összehívja a családot, és visszatérítse asszonyait a munka világába. Ehhez keresztül kell vágnia a rendőrségen és a fasiszta gárdistákon, a zombikról(a magyar gárda már elhunyt tagjai,stb.) már nem is beszélve. Vajon sikerül-e összegyűjteni 500 még szabadlábon lévő rokont? Vajon sikerül-e néhány szamurájkarddal (per fő) meg dönteni a fasiszta rendszert????
Bivalyrobi 2010.03.24 19:52:33
A Retek klub, meg a TV2 milliárdokat tömött az MSZp, meg a Fidesz zsebébe a frekvenciáért. Több emberhez jutnak el, mint a közszolgálati. Az egyszerű emberek, akiken a választás múlik, csak őket ismerik. Ott a Jobbikról nem van szó, de MSZp és Fidesz közeli emberekkel vannak tele. Idióta Torgyán Józsefet is a TV2 csinálta ki a Fidesz megrendelésére (ő a pár millióval megbukott, míg a 2 másik nagy párt milliárdjairól nem volt szó). 1945 ben Németországban kollektíven betiltottak minden újságot és 1 év múlva indulhattak újra. Így meg volt az esélye az összes pártnak a sajtótermékeik indítására. A kuruc infot, pedig csak internetes újság volt, rengetegszer be akarták tiltani. Itt az idő, hogy a Retek klub és a TV2 is be legyen tiltva, ha nem is örökre, csak 2ü3 évre, míg a nemzeti oldal is elindíthatja a saját médiáit(a nagy kérdés a kezdőtőke illetve, hogy képesek lesznek-e szakértő csapatot összehozni, de ha a Pálffyt meg a Chrudinákot stb. meg tudják szerezni, akor van rá esélyük).

LÉNYEG veszne el velük: a szólásszabadság. RÁADÁSUL: meg se szűnnének! Kirúgnák a kb 1000 alkalmazottjukat itthon, átmennének külföldre és onnan sugároznának."

Aki nem respektálja a nemzeti oldal (vagy bárki más szólásszabadságát), azét a nemzeti oldalnak sem kell respektálni.

Külfüldre hova mennének_ Szerinted melyik szomszédos ország engedné, hogy magyar nyelvű adó működjön náluk? Persze mehetnének távolabb, pl. IZraelbe, de akkor meg jó sokat kellene fizetniük:-))))
Varánusz Pedofíling 2010.03.16 15:03:00
Feloszlatta magát a holland Felebaráti Szerelem, Szabadság és Különbözőség Pártja. Ők azok, akik a pedofíliát akarták legalizálni Hollandiában. 12 évre csökkentett beleegyezési korhatár, gyermekpornó szabad forgalmazása állt törekvéseik élén.  A 2006-os…..
Tény, hogy a Jobbik soha nem határolódót el a kommunista utódpárttól, az MSZMP-től, élesen. Legutóbbi alapszabály módosításukkor, csak azt emelték a szabályaik közé, hogy nem lehet a pártnak olyan tagja aki, korábban az MSZP-ben, SZDSZ-ben, és az MDF-ben politizál. (Bár az…..
Kínos incidens beszámolója következik: Tom mindig is higgadt típus volt, akár fát is lehetett volna hasogatni a hátán. Maximálisan megbízott szürke egér barátnőjében, egészen addig, amíg viszont nem látta őt egy videón, aktus közben, egy idegen sráccal. De még ekkor sem borul…..
Bivalyrobi 2010.03.11 12:09:42
Üdv mindenkinek! Erdélyi vagyok, fél éve költöztem Budapestre, párom miatt, aki magyar állampolgár és itt is él; több diplomám is van, odahaza pedagógusként dolgoztam, angol nyelvet oktattam, iskolaigazgatóként is tevékenykedtem az utóbbi 2 évben, több nyelvet beszélek, és…..
Visszaélés történhetett a kormányzati légpárnakopterek szervizelésére és üzemanyag-ellátására kiírt tenderen – állítja Süvegessy-Tóth Zebulon az ellenzéki Magyar Párt frakcióvezető-helyettese. A közbeszerzési eljárást a Strabgép-Shellnyeftgaz konzorciuma nyerte, az…..
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Bivalyrobi 2010.01.20 13:01:32
Ki többet akar megtudni:
Peter Sheldon Budai Milliárdosok
forum.index.hu/Article/showArticle?t=1000992

Azért leszögeznémÉ
Buda: I, II, valamannyire III-ik, XII. ker
Pest: V,VI, VII,VIII, XIII ker max a Hungária Körútig.

A többi külvárosi rész (panelproli, műparaszt Solymáron,sznob Szentendrén stb.)
Az ember azt gondolná, hogy milyen jó tanárnak lenni. Egész nyáron pihenés, tőlük függ ki bukik meg (azaz korlátlan hatalom a kis taknyosok felett), és év végén még virággal is megköszönik a munkájukat. Jobb esetben még valami csetresz is jut a polcra azon szülőktől, akik…..
Bivalyrobi 2010.01.17 23:06:46
@mama ottmarad:
A régi időkben az egyházi iskolákban voltak ketrecek, meg oszlopok a kikötözéshez. És ezt nem a pap bácsi tanárok, hanem a hajdúk (akkori security) intézte.
Habár elvileg elég csupán ügyes kézzel kitölteni egy lottószelvényt a gazdagsághoz, valójában a többségnek ez egy egész életen át tartó küzdelem, melyből aggasztóan kevesen jönnek ki sikerrel. Az utóbbi években ráadásul az eddiginél is nehezebbé vált bekerülni a felső…..
Ez a poszt egy ötrészes sorozat utolsó darabja. Az előző részek Miért nem vagyok liberális?, Miért nem vagyok nacionalista?,  Miért nem vagyok szocialista? és Miért nem vagyok konzervatív? címmel jelentek meg. Épeszű ember nem kereszténydemokrata. Ki vonná kétségbe, hogy…..
Bivalyrobi 2010.01.14 14:04:02
@Talon Karrde:
Mi az hogy, nagyon is!!!! Ugye ismered azt a mondást, hogy az embereket a tetteik alapján kell megítélni, mert mindenki azt mond, amit akar. Ha a kereszténység új jelképet választana, akkor én a Janus arcot adnám neki.
Persze a kereszténység nem csak Teréz anya, meg pápa bácsi, meg pedofil papok, meg megalkuvó püspökök, meg relatívizáló protestánsok, de ugye fejétől bűzlik a hal, ha a fej rossz, akkor mit várunk el a testtől? Lefogadom annyit tudsz te a kereszténységről, hogy dogmák, meg karácsonykor szegény hajléktalanoknak levesosztás, meg iskolák meg szép történetek x y ról, akiket az egyház maga elé tol a közvélemény felé.
Először is mindenkinek ezúton kívánunk boldog karácsonyt! Nem, nem kellemeset, mert kellemes az, amikor bejössz a hidegről a melegre, vagy beülsz egy kád melegvízbe, az ünnep legyen boldog!A szarrágó cég idén a válságszarrágóság miatt törölte a cég által finanszírozott…..
Bivalyrobi 2009.12.26 15:41:16
@Szűcslaci: nem tudom egy karácsonyi vacsora miért kerülne olyan sokba? A gépekért fizetni szokott a biztosító, nem? A hibákért amúgy is a főnök a hibás, mert nem tanította ki alaposan kezelni az alkalmazottat vagy engedte részegen bejönni, vagy túlhajtotta és az nem tudott már koncentrálni. Ez a válság meg jó indok az emberek megfélemlítésére (nincsvalsag.blog.hu/)

karácsonyi vacsora: Mindenki hozzon valamit (kaja, pia) azt kész!! Én mindig is utáltam az éttermet. Ritka szar kaják voltak (borzalmas száraz bejgli ujjujjj kitört majdnem a fogam), a piák meg rohadt drágák.
Bivalyrobi 2009.12.26 18:19:32
@S.N.E./Subbainkompatibilis: Olvass: a válság jó indok az emberek megfélemlítésére

(nincsvalsag.blog.hu/)

Attól függ merre nézek. Felvilágosítalak, hogy nagyon sok ország így is költekezik, mert az hozza ki a válságból.
www.nationmaster.com/graph/eco_pub_deb-economy-public-debt
Itt a lista kinek mennyi adóssága van
Sok szó esett már az arctalanná vált felsőoktatásról, illetve arról, hogy egyes főiskolák és egyetemek diplomagyárrá alakulva ontják magukból a felkészületlen hallgatókat. Levélírónk saját tapasztalatát osztja meg velünk, megmutatva, hogy az oktatóknak is nehéz ebben a…..
Bivalyrobi 2009.12.26 01:13:16
@Marr: www.bkf.hu/
Kommunikacios es Uzleti foiskola
Ott onallo diszciplina.
Kihagytam a vendeglatast, e pedagogiat(helyette makarenkoi pofon kellene asszem) meg a sportot, de remelem ez nem baj.......
Ja es a jogon meg a BTK n is a politologuskepzes es beka segge alatt van.
Kb. annyira hasznosak, mint a tozsdei elemzok es a biztonsagpolitikai szakertok
Bivalyrobi 2009.12.26 01:17:29
@Atlasz: Ha nem olyanok ma szuleid, hogy beledverik vagy bevezetnek (zenesz, orvos, mernok, bankar neha a jogaszszulok is), akkor bizony egy 18 eves nem sokat tud a valo vilagrol. Hacsak nem jarta meg a fiatalkoruak bortonet. Mennyire realis az a kep, ami az orszagrol a TV ben, sajtoban, radioban van? Le vannak maradva 5 evvel. Akinek meg a szulei nem vittek semmire, annak mit tudnak tanacsolni???
Bivalyrobi 2009.12.26 01:27:26
@Marr: Most mar mindent egyetemen fognak oktatni, es a mosogatashoz is 3 eves gyakorlat kell majd:-))))

nyelvvizsga:
1. Persze, hogy nem ez szamit, de allambacsinak meg a nyelvvizsgaztatoknak jo penzt hoz a konyhara.
2. Minek tanuljon egy egyetemista meg mas nyelvet, ha nem nyelvszakos bolcsesz? Ugysem hasznalja semmire, mert magyarorszagon magyarul kell tudni. ha meg kulfoldi jon ide fogadjon tolmacsot (teremtsen munkahelyet). Amugy minden idiota meg tud tanulni beszelni angolul ha kinn el 2 evet nyelvteruleten es intenziven tanul meg kommunikal. De lehet, hogy egy konyvet mar nem tud elolvasni, vagy egy nehezebb szoveget kielemezni. Addig ez nem baj, amig nem anyannyelviekkel beszel, de ha szerzodest kotnek, akkor olyen ember kell, aki ott van a top-on mert atverik mint sz.r a palankon.
Megvolt a vacsi, ajándékok felbontva, együtt a család? Nincs is szebb ilyenkor, mint egy lélekemelő családi moziest. Íme 10 hollywoodi karácsonyi celluloidszörnyeteg, amelyek garantáltan taccsra vágják az ünnepi hangulatot.1.Túlélni a karácsonyt (Surviving Christmas,…..
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..