Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Byteeek

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érkezett ismét a felhívás Pozitive részéről, hogy megint meg kellene valamit beszélni. Az már az elején látszott, hogy nem minden fog úgy alakulni, ahogyan annak kellett volna. Sőt alapvetően már ennek a megbeszélésnek sem értettem, hogy mi a konkrét célja. De hiába, nem tud…..
Byteeek 2010.07.03 17:06:39
@kappan: Az még kiváltképp mikor Zotyával ketten, egyszerre. >.<
Hát megint kibaszottul véletlenül (hát haljak meg bittos Úr há' nem) belekeveredtem egy klánközi transzferből megalapuló kis klánocska születésébe. És nem kispálya a cucc az biztos, tudtam meg szakértő kollégámtól a mélyrehatóbb elemzéssel járult hozzá a kétmondatos írás…..
Byteeek 2010.04.20 17:58:56
Byteeek 2010.04.23 21:40:29
@Lowász: tudod, hogy Luigiről beszélsz, ugye?
@hykleri: Lehet.
Byteeek 2010.04.24 17:51:10
@Lowász: Két különböző dolog az, hogyha valaki nicket vált és az, hogy valaki hogy hívja őt. Gondolom szüleid/barátiad téges se Lowásznak hívnak.
Mostanság a megvesztegetési kísérlettől eltekintve kevés a mozgolódás a csapat táján. Eddig. Ugyanis gondolták ideje tenni valamit az ellen, hogy vannak rajtuk kívül még valamilyen szinten skillesnek mondható csapatok, ezért gondolták két legyet ütnek egy csapásra.…..
Byteeek 2010.02.23 17:00:33
Hála az égnek még maradt valami a magyar TF2 dicsőbb koraiból. Most ez a maroknyi ember egy klánban próbál még egy utolsó lehelletként tovább játszani ebben az eléggé megtépázott "közösségben". Kibaszott népszerű lett az előző hírben használt logó és akár…..
Byteeek 2010.02.12 16:39:26
Az előző szezon végéhez képest elég kiábrándító a listára nézni, hiszen a div1 - majdnem - fele ismét jobb létre szenderült és nem élte meg a következő szezont. Sőt a dolgokat távlatilag vizsgálva a következő szezonnak kettő olyan csapat vág neki, aki az elmúlt 4 szezon…..
Nagy nezen, de végre megszületett a Torn productions gondozásában az első olyan movie, amelyről tényleg ki lehet jelenteni, hogy mestermunka. Az előző alkotásuk - az Intensity - világszerte őrületes hypenak örvendett, pedig sajnos a szerkesztés igen kiemelkedő volt, bár én…..
Szóval a Valve gondolta meglep minket egy ilyen kis updattel, mert amerikában még a halottak napjából is viccet csinálnak. Node konkrétan arról van szó, hogy ÖT NAPIG lehetőségünk van megszerezni ÖT ACHIEVEMENTET, melynek segítségével két sapkával lehetnek gazdagabbak, azok…..
Byteeek 2009.10.30 13:52:31
&amp;amp;lt;a href=&amp;amp;quot;http://www.grapheine.com&amp;amp;quot; _fcksavedurl=&amp;amp;quot;http://www.grapheine.com&amp;amp;quot;&amp;amp;gt;Agence de publicité Paris Lyon Grapheine&amp;amp;lt;/a&amp;amp;gt; ..
A HLstatsX „rabjairól” szóló cikkünkben már körülírtuk eme félre sikerült játékos típus általános jellemzőit. Most egy konkrét személyt szeretnénk górcső alá venni, mert Ő és a hozzá hasonló emberek okozzák a public élet teljes elkorcsosulását. A nevét…..
Byteeek 2009.10.09 17:40:46
A szart jobbá tenni? Tegyek rá tejszínhabot? Talán attól jobb lesz, hogy édes és sejmes, meg ropogós a tegnapi mexikói pizza kukoricaszemeitől. Ha nem lenne probléma azzal amit elmondok, akkor nem is lett volna szükség blogra. Itt mindenki azt hiszi Bunfitól, a noname…..
Bizony, a hír igaz: oly sok idő után itt az újabb ban botrány, melynek színhelyéül természetesen ismét az ETF2L szolgál. Hasonló méretű banlistára legutóbb márciusban volt példa, amikor is hatalmas vihart 13 játékos egyszerre való eltiltása már csak azért is révén többen…..
Byteeek 2009.10.06 18:32:41
Légy maprakész kutya, vagy beváglak a tengerbe a cápákkal úszni. Újabb felvonásához érkezett a Tortura & Son Co. TF2-es leányvállalatának projektje. A tesco (vagy hivatalosan tesc0) nevével fémjelzett projekt, amelynek megvalósítása mögött valószínűleg mások is állnak,…..
Byteeek 2009.10.03 23:02:15