Regisztráció Blogot indítok
Adatok
condor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tűzköves Drezdai Mázli 2011.01.21 17:52:00
A híreket böngészve látom, hogy sokan még vizsgáznak. Nekik szól ez a történet, de legfőképpen örökbecsű tanácsa:SOHA NE ROHANJ EL VIZSGÁRÓL IDŐ ELŐTT!Kora este rájöttünk, hogy egy nap kevés az elektronfizika 1000 oldalas jegyzetének megtanulásához. A reménytelen tanulás…..
Borsodblog Vita 2010.09.17 00:21:00
Szerdán tartották a polgármesteri vitát Miskolcon. Sajnos a kezdeményezés kudarcba fulladt, mert a Fidesz és a Jobbik jelöltjei nem merték vállalni a nyílt vitát, egyelőre a magyar demokrácia nincs olyan állapotban, hogy leüljön négy politikus egy asztalhoz és a választók…..
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer régen Encsen egy étterem. Minden barátom járt már ott, de a nevét egyik sem tudta. Valami Pizzaizé... valami sarok, ott van a sarkon... passz. Kábé ez volt a válasz, amikor azt kérdeztem, hogy ugyan mondják már meg miféle étterem az a híres encsi…..
Tökéletes választásnak tartja Zsiga Marcell önkormányzati képviselő a hétvégén bemutatott Kriza Ákost, a Fidesz miskolci polgármester-jelöltjét. Tudomásunk szerint az MSZP is a tökéletes jelöltnek tartja - de a saját szemszögéből. Kriza megtestesíti a Fidesz…..
condor 2010.08.22 20:26:38
@vidroczki: Érteni értem csak nem hiszem el...
Mindegyik olyan hiteles ember, hogy csuda.
Nálam nem voltak ismerőseim közül se számolt be senki róla jártak nála.
Ha meg ebben a városban élnek, már rég meg kellett volna kérdezniük a lakók véleményét, vagy nem???
condor 2010.08.22 20:27:51
@HappyMan: Sokszor elolvastam, a 6.-nál feladtam...
Borsodblog Viperás Zsiga 2010.04.21 23:12:00
A maffia egyik hírhedt kézifegyverével, egy a köznyelvben viperaként számon tartott bottal pózol az egyik közösségi oldalon Zsiga Marcell, Miskolc fideszes képviselőjelöltje, aki jelenleg a borsodi megyeszékhelyen önkormányzati képviselő. A fotó az ő saját profilján látható.…..
Re: Itt az idő, szétesni! Szerintem egy 20%-os pártot, ami egyéniben több mint egymillió szavazatot kap nem kell temetni. Valóban ez a magyar szociáldemokrácia ügyének egy komoly visszalépés. És valóban a párt előtt komoly kihívások vannak. Az MSZP volt már bűnbak. Akkor is…..
  Miskolc furcsa hely. Kőkeményen ex-szoci nagyváros, ahol a rendszerváltás fölborította a kedélyeket. Egy hely, ami a módszerváltást követően sokáig nem találta magát, de az utóbbi években - a tudatos munkának köszönhetően - sokat változott a városról kialakult…..
condor 2010.03.19 16:42:57