Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CJ

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban érdekes részletek derültek ki a Bungie bő tíz évvel ezelőtti megvásárlásáról. A cég, akinek azóta a Halo sorozatot köszönhetjük, akkor még persze nem volt olyan nagypályás csapat, mint ma – leginkább Macre fejlesztett fps sorozatukról, a Marathonról voltak…..
CJ 2010.10.27 11:36:18
Nos, a hölgyet úgy hívják: Bella Kisgyermekkora óta lát, érez dolgokat. Az első kártyapaklit 40 éve vette a kezébe. Azóta több ezer ember megfordult nála, mindenki elégedetten távozott. 2005. óta a Nők Lapja Cafe-n ingyenes szakértői rovatot vezet. Lámpa nélkül veszélyes az…..
Hamarosan szpesöl edísön ugyanis, miközben segítettünk Mosquito-nak hekkelni a Corolláját, amiben egyébként már nagyon sok mindent kicseréltünk (hamarosan erről is "tudósítunk"), kiderült, hogy Mosquito-papa igazi jómunkás ember, aki nem csak a…..
sör és benzin Still epphogy alive 2007.10.11 12:40:00
Jelentem épphogy élek... Ugyanis megint vmi különös kórság gyötör, köhögés meg ilyesmi. Egész nap a szobában vagyok, és lengyel rajzfilmeket nézek. Egész vicces, bár szerintem egyáltalán nem összefüggő a történet. (Kétszer még nem láttam ugyanazt a szereplőt :D)…..
sör és benzin Best of MSN 2007.09.12 13:13:00
(12:57)        CJ 日本国 ●:te bazzeg milyen napom volt/van(12:57)        CJ 日本国 ●:sztem ma meg elcsap a…..
Megunva a témához egyáltalán nem kapcsolódó címeket és a betegség miatti komputerhez (négyféle megoldás volt erre a szóra a helyesírási szótárban úgyhogy, veszek egy újat) láncoltságomból fakadó íráskényszerem miatt, képtelen voltam visszafogni magam, ezért most…..
Régebb óta próbáltuk úgy intézni, hogy a bloghoz én is hozzáférhessek és költői vénámat leginkább billentyű segítségével kiélhessem. Valószínű sok hibát el fogok követni, gondolok itt a Bécitől már megszokott ékezet és nagybetű elhagyásokra. Hát, ez van. Az iskola…..
sör és benzin Day 6 2007.06.04 23:48:00
Na, megkezdődtek a piros bontási műveletei. Mivel a multitasking már régóta feltalált tevékenység, 2 szálon haladt a munka. CJ bontotta a hátsó törött lökhárítót, én meg leszedtem a kipufogókat. Annyira meg volt törve a segge, hogy a komplett kipufogórendszert előbb…..
sör és benzin Day 1 2007.05.30 21:03:00
Elkezdődtek a felújítási műveletek, ami nagyjából abból állt, hogy a pirosból kiszedtük azt ami jobb volt. Átraktuk a motorháztető-tartó teleszkópokat, és a zárat, mert ami benne volt annak hiányzott kb a fele. Felmértük az elektromos hibákat is, hál isten a legtöbb dolog…..
Nah, végre le tudtunk menni megnézni a gepjárművet. Kezdem a hibalistát: :D- elöl törve volt, a motorháztető széle össze vissza van kalapálva- szélvédőt is cseréltek, elég gané módon lett berakva- elöl nem a jubileumi jel van a motorháztetőn a törés miatt- újrabőrözték,…..