Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onenightinmoscow

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Na ezt nem kommentálom. Folyton védelmembe fogadom a bölcsészeket, de ők úgy látszik, javíthatatlanok. A képviselőik legalábbis.Hello Tibi!A Pesti Bölcsészt pellengérre állító cikk végleg kipofozta belőlem a maradék, bölcsészekbe vetett hitemet - de ami…..
onenightinmoscow 2010.01.08 06:07:12
@lightbulb:
szia, és először is a krvnyd :)

én küldtem be, és úgy örülök, hogy ilyen gyorsan jött valaki, aki megtestesít mindent, amit a pécsi bölcsészek többségében gyűlölök; a humor tökéletes hiánya, a pillanatok alatt sírásba forduló "jajj ne bántsátok a bölcsészeket, miért bántjátok a bölcsészeket"-attitűd, nem lehet egy jót nevetni, nem, rögtön meg kell sértődni, hogy valaki berombolt a bölcsészek homokozójába, és a bölcsészek pofájába rúgott egy kis homokot. hadd ne lássák az emberek, a bölcsészek mennyire kúl arcok, kezdjünk el pampogni rögtön a legártalmatlanabb hülyeségen is :)

utólag persze gyenge kifogás, de ahogy mások is, én is megpróbáltam modorosan, kicsit bölcsészesen megírni a bevezetőt, aminek sajnos egyik jellemzője a feleslegesen túltekert mondatok sokasága, és az, hogy az illető úgy belegabalyodik a saját mondatába, hogy biztosan ejt közben legalább egy nagyobb hibát, miközben kurvaokosnak próbál kinézni, lásd még "Montesquieu teszi fel ugye a kérdést, ha jól emlékszem: Akkor milyenek a perzsák? ". de inkább ne is folytassuk ezt a másik nyelvtani hibáiba belekötő játékot, ennél bölcsészesebbet nem is tehetnénk :)
Sajnos mostanra szinte hagyománnyá váló kései összeharangozónkban - kissé nehéz nehéz fejjel - felidézzük a Premier League lassan a feledés homályába tűnő 7. fordulóját.  Olvashattok persze az előttünk álló hétvégéről is, amit a hitchcocki suspense jegyében…..
onenightinmoscow 2009.10.03 19:57:24
@mann: igen, amikor scholest nem állították ki, akkor esett le, hogy nem ő csúszott, csak ez streamen nem látszott :9 ezért voltam kíváncsi, hogy ami ott szabálytalan fejesnek tűnt-e, az az is volt, vagy csak foster gyengélkedett megint
onenightinmoscow 2009.10.03 20:23:16
onenightinmoscow 2009.10.07 17:30:35