Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valamimas

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Két dologról... Vasárnap elindultam Brüsszelben, hogy megnézzem a Horta múzeumot, és a Magritte kiállítást, de nem tudtam venni térképet, de megnéztem a neten hol van, gondoltam, megtalálom. Rosszul gondoltam. Igen erősen eltévedtem, 3 óra után értem vissza erősen…..
Ender kénytelen lesz másik ingyenes tárhelyszolgáltatót keresni, mert a Newhostingnál már csak a saját futtatású domaineknek szeretnének szolgáltatni.Hát, nem is tudom, mivel nem vagyok fizető vásárló, nyilván nem is sérül semmi jogom és amit csinálnak az okés, csak mérges…..
Igen ritkán fordul elő, hogy a NER végsőkig lojális szavazógépei kormánypárti frakciói belekötnek Orbán Viktor elhatározásába. Néha van egy színjáték, amelyben a miniszterelnök kifejti, hogy felvetése mindössze egy javaslat, amiről az OGY képviselői hivatottak dönteni, vagy…..
valamimas 2011.11.15 14:08:04
@Severus: Szerinted a könyvelőd miért felejtett el "véletlenül" valamit mindig befizetni? Lehet, hogy az ügyfél (Te) kiesésétől tartott, annyira, hogy megérte eljátszani neki az ütődöttet.
Tegnap kiszámoltam, az elmúlt 2 hétben a napi látogatók száma 200 fölé került (jó, 200,42-re jött ki, de akkor is kétszáz fölött:) Ez annyiban jó számomra, hogy minden külső segítség nélkül, lassan nő a látogatók száma. Persze a nagyon szar Goldenblog miatt is nőtt,…..
És vége! Akkor a szavazás menetéről. A Mai Manó Ház jóvoltából 3 tiszteletjegy, és 3 kiadvány lesz a díj. 2 kiadvány és tiszteletjegyet a két legtöbb szavazatot kapott kép (sorozat) kapja, és lesz egy Inphoto díj, amit én fogok eldönteni. Mindenki 5 számot írjon, annyira…..
valamimas 2011.06.05 10:41:47
A Pénzcentrum.hu olvasóját szívatta az egyik nagy internetszolgáltató. A gazdaságtalan sárga csekk ellen lehet érvelni, úgy néz ki kevés sikerrel járnak ezek a próbálkozások. Hősünket is egy ezressel húzta le a szolgáltatója, csak azért mert nincs vonalkód olvasó az ujjában.…..
Mai naptól, a blog nem foglalkozik magyarországi fotós eseményekkel, nem kommentál, visszaáll a régi rend. Azt hiszem, felesleges és számomra rossz kisérlet volt, valamilyen szinten tudósítani arról, ami történik, természetesen minden érdek nélkül. Erre remek oldalak vannak, ott…..
Fotó: Alan Friedman Alan Friedman Buffalóban, a saját kertjében készítette el hétköznapi berendezésekkel azt a fotót a Napról, ami már a fél világot bejárta. Alan Friedman nem valamilyen óriási csillagvizsgáló segítségével készítette el szenzációs képeit. Csak kiment a…..
1582 bejegyzés volt eddig, ennek bizonyos százaléka hülyeség, bizonyos százaléka elavuló hír, amit fontosnak tartottam akkor, ami napi látogatásra öztönözhet, hogy ne kelljen 5-10 weboldalt átböngészni, csak itt (az én szűrőmön) keresztül. De eltüntek páran, akik erősen…..
"XXI század, Kőbánya, BKV! Éljen!" - fejezi be levelét Főboszorka, de a XXI. századozásból én azt gyanítom, hogy ironizál. Pedig rég nem láttam olyan rokonszenves buszmegállót, mint ezt itt, a Gergely utcában, a Kőér sarok közelében. A művészi térkompozíció vagy…..
azert_rohadjon_meg_az_index címet adtam volna, de finom ember vagyok, mégse írhatok ilyet.:) Kb. 50 napja nem rakták a címlapra a blogot, tehát most látszik mi a valós látogatottság. Nem látogatottság, oldal letöltés, az elmúlt 30 nap átlaga 397. Igazán sose voltam a pixisben, de…..
  Az elmúlt napokban rengeteg webtérképes érdekességet kaptam, amit most szépen sorban el is kezdek kiposztolgatni. Számomra Sadia felfedezése volt a mindent vivő: a Fráter György utca felett egy repülőgépet kapott el a Google. Vagy csak megint egy kis tréfa, mint a Fekete Pákó…..
Az egyik blogger-kolléga a minap azon kesergett, hogy az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mit csinál az Európai Parlament. Példaként egy olyan esetet hozott fel, amelyben egy reménybeli választóival ismerkedő ír képviselő-jelölthöz azt a kérdést szegezte a közönség egy…..
valamimas 2009.05.14 20:07:00
@icelpro: kicsit OFF: nekem sok éve Pannon kártyás előfizetésem van, és simán tudok hazatelefonálni, SMS-ezni, hívást fogadni, különböző EUs és nem EUs országokból. Szerintem a beállításokkal van gond, nem az EUval.
Zsolt egy el nem indult tanfolyam díját szeretné visszakapni a Ring Nyelvstúdiótól. A vita az ügyvédi felszólítások szakaszába ért, és ugyan az iskola igazgatója elismerte a követelés jogosságát, újra és újra csak hárít a kifizetés helyett. A második levél pedig Verától…..
Futóblog Kutyafóbia (első rész) 2009.01.30 18:08:00
Félni a kutyáktól teljesen normális. Ott van például a négy szemfog, kifejezetten élő hús marcangolására. A kutya ragadozó, a menekülő préda látványa pedig épp a ragadozó ösztönt válthatja ki belőle. Hogy mi, a futó lehetünk a préda, szörnyű pech. A kóbor kutya…..
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..