Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LNR (Vala)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Pár napja már nem írtam, és még 1-2 napig ne fogok, mert az első kritikákon dolgozom. Ezért gondoltam, írok azért valamit ide, hogy ne tűnjön annyira elhagyatottnak a blog. :)Első körben, kezdenek jönni a kommentek, aminek nagyob örülök. Ha Te még nem írtál, akkor…..
Sziasztok!Szeretném első körben megosztani veletek, hogy ismerkedtem meg a szerepjátékkal, szerepjátékokkal.Jelenleg 17 éves vagyok. Még 13 éves koromban böngésztem a világhálón és a Thrillion Kincsei nevű online szerepjátékba botlottam bele. Ki gondolta volna? Igazi, asztali…..
Sziasztok!Valamelyik nap, nem is volt oly régen, szembetalálkoztam egy kis vitával, amiben az egyik fél állította, hogy a Thrillion Kincsei nem fórum alapú játék, míg a másika nem értett vele egyet, vagy legalábbis megkérdőjelezte az állítást.Én is belevágnék ebbe a témába…..
Sziasztok!Egy gyors áttekintő, hogy milyen szempontok alapján írtam / írok / fogok írni kritikát az FRPG oldalakról. Minden oldal maximum 100 pontot érhet el.Alapvetően három fő kategóriára osztanám a szempontokat, ami alapján pontozok: közösség, világ, megvalósítás. Meg egy…..
Sziasztok! Ez a bejegyzés részben megtalálható itt is: http://frpg.hu/blog/Mi_is_a_forumos_szerepjatek Az utóbbi 1-2 évben, mint ahogy azt mindenki észrevette szerintem, az FRPG oldalak iránti kereslet jelentősen csökkent. Rengeteg, nagy, régen aktív oldal halt el, s végül szűnt…..
Sziasztok!A nick-nevem Eralion, és azért hoztam létre ezt a blogot, hogy a fórumos szerepjátékokkal kapcsolatos dolgokat összegyűjtsem, megosszam tapasztalataimat, ötleteimet, meg azt, ahogy én látom az FRPG-t. Lesznek objektív, és erősen szubjektív témák, és bejegyzések egyaránt…..