Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phoenixmadar

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai riportunkat nem jól ismert közvetítőnőnktől olvashatjátok, hanem Lacitól.Berlin másképp...Négy napja vagyok Berlinben. Kellemes hely, elég messze Budapesttől ahhoz, hogy az ott megismert "szokások" hiánya észrevehető legyen. Például az emberek kedvesebbek, és sokkal…..
Timi Berlinben A Pávákszigetén 2009.10.31 23:54:48
Azaz német nevén a Pfaueninselen jártam pénteken. Mivel aznap egészen napsütéses idő volt, ez pedig igazán jó lehetőség volt egy kis sétára.A szigetig csak egy olyan busz jár, ami mint utóbb rájöttem csak 2 óránként megy el addig (de egyébként is csak óránként jár…..
Timi Berlinben Gyertek Berlinbe! 2009.10.05 19:03:00
Majd megfeledkeztem róla, hogy várok mindenkit szeretettel Berlinbe!A címet már megírtam, és a szobámba el lehet néhány éjszakát tölteni polifoammal és hálózsákkal (vagy a kiváltságosoknak velem egy ágyban). Mert itt a koli területén belül 12 lakó épület van, és azokon…..
Timi Berlinben Berlinbe készülve 2009.10.03 18:11:00
Azért indítom ezt az oldalt, mert október 3-án, azaz ma elindulok Berlinbe, hogy ott töltsek egy félévet. Tanulni megyek a Technische Universität Berlin-re, de remélhetőleg az iskolában történteken kívül másról is be tudok majd számolni. ;) Néhány információ, hogy Berlinen…..