Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyengejobb6969

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint nyilvánossá vált a MAFL Divízió I. versenynaptára sokan elkezdték találgatni az esélyeket. Most én is megpróbálom virtuálisan lejátszani a szezont a sorsolás alapján és felmérni az erőviszonyokat. Korai még talán erősorrendet megállapítani, de érdekes eljátszani a…..
Szerencsére sikerült valamennyire regenerálnom magam vasárnap óta. Öreg vagyok én már az ilyen 24 órás programokhoz. Egész nap aréna, majd egész éjszaka SuperBowl. Azt hiszem, lett is egy komoly amerikaifutball-túladagolásom, aréna fociból biztosan. Igen tanulságos nap volt,…..
Pontosabban csak részben. A nem reprezentatív szavazás végeredménye azt mutatja, hogy szerintetek a Youngboys nyeri ma az aréna kupát. A szavazatok megoszlása a következő: Aréna szavazás eredménye Youngboys…..
gyengejobb6969 2010.02.08 19:26:49
Új csapat alakul régi csapatok régi játékosaiból, mert a foci nem ereszt. Játékosokat és edzőket is keresnek, minden információ itt van:Név: Budapest BlizzardEdzések helye: Budapest, 1182 Kandó tér, Kandó téri Általános IskolaEdzések időpontja: Kedd-Csütörtök 19…..