Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Senquist

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval tele van a tököm azzal, hogy felmegyek a netre, és mindenhol ezzel találom szembe magam. A fészbúkon, a gyakorikérdéseken, a különféle szenny- és egyéb oldalak kommentszekciójában, a jutyúbon meg még a jó Isten tudja, hogy hány egyéb helyen. Sírnak a pasasok, hogy: - minden nő szemét…..
A szülőket tisztelni kell? Kellene... El lehet érni arra a szintre, mikor ez már érdektelen? Ha "normális" családban növök fel, talán erre az lenne a válaszom, hogy: NEM! Azonban én nem egy normális családban nőttem fel. Hol egyben volt, hol nem, de normális... az sosem…..
Újabb álmatlan éjszaka, bár lehet, hogy ezt a délutáni alvásnak köszönhetem. Fárasztó, ha az ember ennyire napi kapcsolatba kerül a halállal. Az a sok holttest és vér, nap, mint nap. A visszataszító szagok. Képesek szinte teljesen beenni magukat az ember bőre alá... Most…..
Hajnali három óra. Nem tudok aludni. A Showder Club unalomig ismételt adásait bámultam, mikor ismételten felötlött a magyar politikai élet paródiája. Gondoltam nevetek egy jót pár politikai videón a neten. Nem így lett. Elszomorít ez az ország, amit az otthonomnak kellene neveznem,…..